Regály do dílny Regály do průmyslu Regály do obchodu

Výhody balíčků kovových regálů a příslušenství nebo doplňků pro skladování!

0%

Ať už bydlíme v bytě nebo v domě, všichni se snažíme mít doma pořádek a všechny věci přehledně uskladněné. Díky sociálním sítím je snazší než kdy jindy najít tipy, triky a nápady, jak udržet domov útulný a uklizený. Rozmach CleanToku a dalších sociálních trendů, kde lidé sdílejí své nápady a rady, zpřístupnil všem ty nejlepší nápady a inspiroval mnoho lidí k větší péči o své domovy a k aktivnímu přístupu k prostředí, ve kterém žijí. V e-shopu Majster Regál jsme se nad tím také zamysleli a připravili jsme pro Vás výběr zvýhodněných sad kovových regálů s příslušenstvím.

Výhody balíčků kovových regálů a příslušenství nebo doplňků pro skladování!

Výhody balíčků kovových regálů a příslušenství nebo doplňků pro skladování!

 

Výhody kovových regálů

Kovové regály jsou skvělou možností, jak maximalizovat využitelný prostor ve Vaší domácnosti. Když potřebujete skladovat velké množství malých a středně velkých předmětů, může Vám pořízení kovových regálů pomoci s organizací i úklidem. Montáž regálů je velmi snadná a zvládnete ji i sami. Regály jsou skvělým způsobem, jak maximálně efektivně využít  prostor v každé místnosti.

Kovové regály s příslušenstvím

Výběr správných kovových regálů a příslušenství k regálům může být časově náročný. Pokud kupujete úložné regály a příslušenství zvlášť, budete muset tyto dvě položky sladit, abyste vytvořili vizuální rovnováhu, a zvolit správné rozměry. A pokud chcete navíc přidat nějaké doplňky pro skladování, jako jsou kartonové krabice na skladování, plastové úložné boxy, držáky na víno, boxy a kufry na nářadí, může být obtížné představit si vše dohromady.

Proto jsme pro vás připravili několik sad našich nejoblíbenějších kovových regálů a k nim hodícího se příslušenství, díky čemuž odpadnou starosti, jak vše co nejlépe zkombinovat. Pokud váháte, zde je pět důvodů, proč si vybrat jeden z našich balíčků!

Výhody balíčků kovových regálů a příslušenství nebo doplňků pro skladování!Výhody balíčků kovových regálů a příslušenství nebo doplňků pro skladování!

 

1) Je to bez starostí

Pokud chcete kovový regál doplnit o nějaké příslušenství, musíte najít příslušenství a doplňky, které s kovovým regálem lze nakombinovat. Každý přidaný kus musí dobře doplňovat ostatní kusy, abyste co nejlépe využili prostor, který máte k dispozici. Největší výhodou nákupu našich balíčků je to, že si ušetříte starosti s tím, abyste museli sami hledat každý jednotlivý produkt, který se dobře hodí k ostatním produktům. Už jsme to udělali za Vás!!

 

2) Ušetříte čas

Jednou z nejlepších věcí na sadách regálů a doplňků je, že Vám mohou ušetřit čas. Namísto toho, abyste museli všechno hledat sami, na něco třeba zapomněli a museli to objednávat znovu, sada obsahuje vše a je okamžitě připravena k použití. Stačí si jen vybrat sadu, která nejlépe vyhovuje Vašim potřebám.

 

3) Jsou levnější

Stejně jako při hromadném nákupu potravin i při hromadném nákupu regálů ušetříte spoustu peněz, protože díky slevě, kterou Vám poskytneme na některý z našich balíčků kovových regálů, zaplatíte nakonec méně. Stejně tak nákup příslušenství nebo doplňků “po jednom” vyjde v součtu dráž, než kdy je koupíte najednou v sadě.

 

4) Máte sladěný design

Když si koupíte balíček kovových regálů a doplňků pro skladování, dotvoříte tím celkový vzhled Vašeho regálového policového systému, protože vše do sebe zapadá a bylo námi pečlivě a promyšleně vybráno. Můžete si tak vytvořit velmi estetické úložné řešení, které zároveň pomůže udržet vše přehledně uspořádané. A nezáleží na tom, jestli náš balíček kovového regálů s příslušenstvím použijete jako regál do domácnosti, regál do garáže, regál do sklepa nebo regál do dílny.

 

5) Vše má své místo

Když potřebujete uklidit a víte nebo máte rozmyšlené, kam co patří, může Vám to pomoci překonat prvotní nechuť k uklízení a povzbudit Vás k tomu začít. S mnoha doplňky, které jsou součástí našich kovových regálových setů, dostane vše své místo a úklid bude ještě snazší. Ten pocit potom, když máte vše uklizeno a uspořádáno, rozhodně stojí za to!

Výhody balíčků kovových regálů a příslušenství nebo doplňků pro skladování!

Výhody balíčků kovových regálů a příslušenství nebo doplňků pro skladování!

Závěr

Současná nabídka kvalitních doplňků a příslušenství ke kovovým regálům je tak obrovská, že Vás může při výběru postihnout tzv. rozhodovací paralýza. Ta se projevuje tím, že máte na výběr z tolika možností, že se nakonec nerozhodnete pro žádnou z nich.

Pokud chcete nakupovat kovové regály bez jakýchkoliv problémů, vůbec se nerozmýšlejte a pořiďte si balíček kovových regálů a doplňků sestavený profesionály! Prohlédněte si naši nabídku a přesvědčte se o jejich bezkonkurenčních výhodách.

A jak si vybíráte příslušenství a doplňky k regálům Vy? Máte nějaké osvědčené kombinace regálů a doplňků nebo příslušenství? Napište nám do komentářů.

 

Věříme, že Vám náš nový článek na blogu přinesl nové informace a byl pro Vás užitečný. Nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích Facebook, Instagram, Pinterest nebo LinkedIn a napište nám!

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály do dílny        Rohové kovové regály         Paletové kovové regály

      Kovové regály do dílny                              Rohové kovové regály                               Paletové kovové regály   

      

0 komentářů
Předchozí Jaký vybrat regál do spíže? Určitě kovový! Další Regály na potraviny domů i do restaurace
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let
To Top