DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály do garáže Regály do sklepa Regály pro domácnost

Potřebujete zařídit roh? Nedělejte kompromisy a vyzkoušejte rohové regály

0%

Snad každý z nás už zařizoval nábytkem nějakou místnost. Když se dostaneme do rohu, nastává problém. V každé místnosti to řešíme jinak. Do rohu obývacího pokoje si naplánujeme rohový gauč nebo stojací lampu, v pracovně z rohu uděláme pracovní kout se stolkem na počítač a v dětském pokoji můžeme nechat volný roh jako hrací koutek. U složitějšího nábytku pak pomůže truhlář, který nám koupelnovou skříňku nebo jiný nábytek vyrobí na míru.

Vytáčecí systémy v kuchyni

Kuchyně se v drtivé většině případů nechávají vyrobit do míru. Během pečlivého zaměření a plánování se řeší, jak využít spodní rohové skříňky. V nich nám vznikne poměrně velký skladovací prostor, ale vzhledem k hloubce kuchyňské linky je obtížně přístupný. Pro tyto případy přišli výrobci kuchyňských linek s drátěnými vytáčecími systémy, které efektivně využijí hloubku spodní skříňky, ale zároveň se dají vytočit ven a během vteřiny se dostaneme ke všemu, co potřebujeme. Drátěné vytáčecí systémy ale mají omezenou nosnost, a proto se s nimi jinde než kuchyni nesetkáme.

               

 

Jak tedy skladovat v rohu?

Regály na skladování si většinou pořizujeme do garáže, do dílny nebo do sklepa. Pokud ale potřebujeme sestavit větší kovový regálový policový systém, který bude sahat z jedné stěny přes roh na druhou stěnu, vždy se v rohu musíme rozhodnout. Buď jeden regál nedorazíme úplně do rohu a vznikne nám tak prázdné místo, kde se akorát bude držet nepořádek, nebo oba regály srazíme úplně na těsno, ale pak nám v přístupu do rohu regálu bude vadit stojina druhého z nich. Pro plný přístup do regálu bychom samozřejmě mohli dát nějaký krátký regál napříč rohu, ale tím by nám za regálem v rohu vzniklo ještě větší hluché místo než v prvním případě.

Řešením je kovový rohový regál

Výrobci regálů o problému se zařizováním rohů samozřejmě ví, proto navrhli a vyrobili bezšroubový kovový rohový regál RIVET. Rohové regály RIVET jsou součástí produktové řady Garage 45, tedy kompletního kovového regálového policového systému s hloubkou 45 cm. Rohový regál byl posledním chybějícím dílkem skládačky. Nyní si můžete naplánovat a sestavit regálovou stěnu včetně rohu a nemusíte se obávat nevyužitého místa nebo špatné přístupnosti rohu!

 

Výhody regálů do rohu

Rohový policový regál RIVET má všechny vlastnosti klasických bezšroubových regálů: skvělá stabilita, vysoká nosnost 250 kg na polici, snadná bezšroubová montáž, 5 mm silné dřevovláknité HDF police, kompatibilita s ostatními bezšroubovými regály RIVET. Navíc ale přináší přímý přístup do rohu v úhlu 135°. Jak je to možné? Díky dvěma speciálním stojinám, které nesvírají úhel 90°, jako klasické kovové stojiny, ale úhel 135°. Tím vytváří čelní stranu regálu přes roh. Svým tvarem a rozměry je rohovému regálu samozřejmě přizpůsobená i dřevovláknitá HDF deska police, která sahá až do rohu a využívá veškerý prostor v rohu. K uloženým věcem se tak i do rohu dostanete bez sebemenších potíží. K regálu je navíc možné dokoupit extra police a další příslušenství k regálům nebo doplňky pro skladování, abyste mohli Váš policový systém využít na maximum.

Kam se rohový regál hodí?

S trochou nadsázky se dá říct, že kamkoliv, kde spolu dvě stěny svírají pravý úhel. Nejčastěji rohový regál potkáme doma v garáži, dílně či sklepě. Ocení ho ale i zákazníci v obchodech, skladech nebo firmách. Prohlédněte si naši kompletní nabídku kovových rohových regálů a cenově zvýhodněných balíčků CORNER PACK a poskládejte si Váš vysněný rohový policový regálový systém i Vy! 

A jak řešíte skladování v rozích Vy? Dáváte přednost výrobkům na míru nebo univerzálním regálů, které pak vhodně kombinujete?

 

Věříme, že náš nový článek na blogu Vám přinesl nové informace a byl pro Vás užitečný. Nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích Facebook, Instagram, Pinterest nebo LinkedIn a napište nám!

 

 

Jaký druh regálů hledáte?  

Kovové regály do garáže         Kovové regály do kuchyně         Kovové regály do spíže

    Kovové regály do garáže                       Kovové regály do kuchyně                    Kovové regály do spíže

0 komentářů
Předchozí 5+1 tip jak vybrat regály do obchodu Další Vybíráme nový regál podle rozměrů
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let