Regály do obchodu

Připravte váš obchod a sklad na vánoční prodej

0%

Připravte váš obchod a sklad na vánoční prodej

Když se zamyslíte nad tím, kolik času před svátečními dny trávíte nákupem dárků pro vaše blízké a vynásobíte to drtivou většinou obyvatel země zjistíte, že bez přípravy to žádný prodejce bez komplikací nezvládne. Vánoční svátky jsou pro všechny obchodníky extrémně důležité. Podle statistik až 20% celkového prodeje obchodů přichází právě během zimy a Vánoc. Největší tlak zažívají sklady obchodů, které během listopadu a prosince čelí obrovské zátěži, protože je třeba skladovat a expedovat daleko více prodejních položek, než během předchozích měsíců. Mnoho obchodů přímo spolupracuje s obchody známými pod pojmem „marketplace“, přes které obchodníci prodávají své produkty. Velmi populární celosvětovým hráčem je i Amazon a u nás například Mall, Alza, Heureka... Důvody jsou jednoduché. Menší obchody spoléhají na známé portály, které zákazníci statisticky navštěvují pravidelněji, než menší a méně známé webové stránky menších obchodníků. Mnohé nabízejí vlastní skladová řešení pro menší internetové obchody, tím pádem přepravní logistika a skladování je na straně internetových velkoobchodů. Pokud však tuto možnost nemáte a chcete prodávat pouze na vaší vlastní platformě, musíte vymyslet jiné efektivní způsoby, jak se připravit na tlak zákazníků. A s tím vám mohou pomoci policové kovové regály specializovaného obchodu Majster Regál.

Poskytneme vám užitečné rady, jak se vyhnout ztrátě zákazníkům, extrémnímu navýšení skladů a chaosu v obchodech nebo skladech.

 

Zabezpečte dostupnost produktů efektivní správou 

Téměř každý obchod, bez ohledu na to, zda online, nebo tradiční kamenný obchod, využívá specifický, převážně digitální systém skladů. Říká nám o dostupnosti produktů, pozici a počtu na skladě. Avšak tento systém nemusí být perfektní. Údaje do systému zadává člověk a říká se, že mýlit se je lidské. Nikdo z nás nechce informovat zákazníka, že slíbené zboží nemáme již na skladě, přestože nám systém řekl, že dostupné je. Nechceme zákazníky zklamat a ani je zbytečně nechat čekat na dodání nebo výrobu produktů a zboží. Inventura před obdobím svátků dokáže efektivně pomoci. Ovšem není třeba zapomínat i na nástroje, kde zboží ukládáte, musí být adaptivní, kvalitní, stabilní a samozřejmě uložené zboží snadno přístupné pro každého zaměstnance obchodu, v případě, že jej potřebuje co nejrychleji připravit a expedovat. Doporučujeme skladové regálové systémy RIVET, které si můžete pořídit s kovovou síťovou policí, která je odolnější vůči vlhkosti, nebo tradiční dřevěnou HDF policí, která nabízí vysokou stabilitu regálů. Skladové řešení zmiňované kategorie mají vysokou nosnost, od 250 do 400 kg na jednu polici a nabízí jedinečnou zásuvnou montáž za pomoci kovových nýtů. S těmito regály se nemusíte obávat o bezpečnost vašeho zboží. 

                Připravte váš obchod a sklad na vánoční prodej         Připravte váš obchod a sklad na vánoční prodej

Připravte váš obchod a sklad na vánoční prodej

 

Zabraňte přeplnění skladů

Blíží se nejpopulárnější sezóna roku a mnoho obchodníků reaguje tím, že mnohonásobně navýší své skladové kapacity. My s touto strategií naprosto nesouhlasíme. Je dobré mít větší zásoby, ale co dělat v případě, že nemáte dostatek prostoru? Důležitá je rotace zboží a navýšit průměrnou spotřebu daných produktů. Důležité je najít rovnováhu mezi výrobou a nákupem zboží a jeho prodejem. Určitě nechcete hledat konkrétní produkt po celém přeplněném skladu, přičemž zabijete enormní množství času a nemáte jistotu, zda se vše prodá za vámi určené ceny. 

 

Efektivní manažujte pracovní sílu

Vaši zaměstnanci jsou jen lidé a určitě ve svém životě nemají práci na prvním místě. V případě těžkých časů, jako je tento, je třeba ukázat zaměstnancům, že se o ně staráte a záleží vám na jejich příjemném pracovním prostředí. Snažte se motivovat zaměstnance buď finančně, nebo jinými bonusy. V případě, že očekáváte velký nárůst prodeje, nebojte se přijmout další pomocnou sílu a vyškolit ji dříve, než přijde prodejní boom. Šťastný zaměstnanec = dobrý zaměstnanec. Pokud vaši zaměstnanci a kolegové pracují v prostředí s velkou nervozitou, chaosem a do práce chodí s nechutí, musíte počítat se zvýšeným počtem chyb, neefektivní prací a neochotou. A to si nikdo z nás momentálně nemůže dovolit. 

 

                           Připravte váš obchod a sklad na vánoční prodej          Připravte váš obchod a sklad na vánoční prodej

 

Využívejte moderní systémy 21. století

Jsme ve 21. století a byrokracie musí jít stranou. Je nutné zahodit listy papíru a nahradit je plně digitálním systémem. Přece jen počítač počítá lépe než člověk a udrží více dat, která se jen tak neztratí. Označte si všechny produkty a pozice čárovým kódem a využívejte digitální pistole pro jejich skenování. Nahradí to zdlouhavé manuální nahrávání do systému za pomoci klávesnice a myši. Využívejte nejmodernější regálové systémy, jako jsou například celokovové zásuvné regály profilu L v modré barvě se zinkovými policemi. Využívají moderní zásuvný systém, kvalitní konstrukcí a mají nosnost až 250 kg a polici. Jejich design je výjimečný a v obchodě s objemově menším zbožím budou vynikat.

V případě, že tyto regály vám typově nevyhovují, můžete použít náš nový konfigurátor regálů. Jsme přesvědčeni, že naše regály vás dodatečně připraví na předvánoční prodej.

 

Věříme, že náš nový blog vám usnadní průběh předsvátečního prodeje a že svátky prožijete v práci v té největší pohodě. Nezapomeňte nás sledovat na sociálních médiích facebook, instagram, pinterest nebo linkedin a prozraďte nám, jak jste vyzbrojili váš obchod před velkým nátlakem zákazníků.

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovove regaly do obchodu            Kovové regály pro firmy            

    Kovové regály do obchodů                         Kovové regály pro firmy

0 komentářů
Předchozí Best Sellers 2021 Další Kovové regály v automobilovém průmyslu
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let