DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály pro firmy a kanceláře Regály pro gastronomii

5 nejlepších kovových regálů do restaurace, hotelu a baru

0%

5 nejlepších kovových regálů do restaurace, hotelu a baru

Blíží se velký nápor pro celý turistický svět. Poslední dny hlásí restaurace, hotely, bary a kavárny očekávaný obrovský nárůst návštěvnosti. Po těžkém roce neustálých omezení se gastronomický průmysl a cestovní ruch rozběhl. Je důležité, abychom všichni pomohli, aby se tyto podniky opět postavily na nohy, i našim přispěním. Restaurace, hotely, bary a kavárny se museli připravit a nakoupit množství potravin, alkoholických a nealkoholických nápojů, surovin, materiálu ale také nové kusy nábytku a různého příslušenství. Ale kam to všechno uložit? Jaké je nejlepší, nejvýhodnější a nejefektivnější řešení skladování všeho, co potřebují? Majster Regál pro vás připravil seznam těch nejlepších kovových policových regálových systémů, s nimiž problém skladování nebude žádným problémů.

Přinášíme top 5 produktů, které vás zaručeně nezklamou nejen svou cenou, ale i konstrukcí, funkčností a individuálními vlastnostmi. 

 

  1. Celokovový šroubový regál – 200x100x50

Celokovové šroubové regály jsou velmi jednoduchým řešením zejména pro bary a pohostinství, lidově řečeno, naše české hospody. Jejich výhodou je kompletní povrchová úprava ze zinkové oceli. Tím pádem mají vysokou odolnost vůči korozi a oxidaci. Mají šroubovou montáž (šrouby M8), kterou zvládnete do několika minut. Velkou výhodou je jejich variabilita a možnost spojovat regály mezi sebou a vytvářet modulární kovové regálové systémy. S nosností 100 kg na polici se nemusíte obávat o bezpečnost jakéhokoliv zboží. Vybrali jsme jeden z nejpopulárnějších šroubových regálů s rozměrem 200x100x50 cm s pěti policemi. Má kompaktní velikost výšky 2 metry, takže při nakládání zboží není nutné využívat žebřík. Tento skladový prvek se často využívá jako stojan na láhve nebo police na víno a alkohol. Nemusíte se obávat, vlhkost a kapaliny regálu nedokážou nijak ublížit. Vaše drinky a nápoje budou v maximálním bezpečí.

 

  1. Bezšroubový kovový regál s HDF policí 180x120x45

Mezi nejvhodnější regály do spíže patří jednoznačně bezšroubový kovový regál s HDF policí v zinkovém provedení. Je to velký pomocník do každé restaurace a vinárny pro sklad pečiva a čerstvých surovin. Je znám jako tradiční policový systém do kuchyně. Má dřevěnou HDF polici, která je kvalitně zpracovaná a její údržba je jednoduchá (oproti DTD dřevotřísce). Regály do kuchyně mají rychlou a jednoduchou montáž, při čemž potřebujete pouze gumové kladivo a ochranné rukavice. Regály je možné rovnoměrně zatížit až 250 kg na polici, což je pro zboží v restauraci naprosto dostačující. Nejpopulárnějším z nabídky je bezšroubový kovový regál s HDF policí v rozměru 180x120x45 cm a pěti policemi. Tento rozměr je kompaktní a nabízí výborný přístup k uloženému zboží na policích. Regál je typicky poměr ceny a kvality. V případě potřeby je ho možné rozdělit na dva menší regály výšky 88 cm. Ideální pomocník každé restaurace. 

5 nejlepších kovových regálů do restaurace, hotelu a baru

5 nejlepších kovových regálů do restaurace, hotelu a baru

 

  1. Rohový policový regál 180x90x45x64,5

Ideální a jedinečný pomocník do každého sklepa, skladu, vinárny, restaurace a hotelu. Často nazýván jako rohový regál do spíže. Kompaktní rozměr, antracitová lakovaná povrchová úprava v matném provedení, jednoduchá montáž a sofistikovaná konstrukce. Tímto vším se může pyšnit jeden z nejpopulárnějších produktů vůbec. Využívá nejnovější technologii montáže RIVET za pomoci kovových nýtů. Obrovskou výhodou je možnost využití všech koutů místnosti a možnosti rozšíření regály z stejnojmenné kategorie hloubky 45 cm. Udrží až 250 kg na polici při rovnoměrném rozložení zboží. Chcete mít v gastronomickém průmyslu trendový skladovací nábytek nejnovější technologie? Rohový policový regál je přímo ušitý pro vás.   

 

  1. Celokovový regál s drátěnou policí 180x180x60

Hledáte regál s vysokou nosností na polici, který bude ve všech směrech odolný vůči korozi? Chcete moderní systém, na který se můžete vždy spolehnout? Celokovové bezšroubové regály RIVET s drátěnou policí jsou jedny z nejkvalitnějších kovových regálů, jaké můžete najít. Kvalitní konstrukce, zinková povrchová úprava kostry regálu a samotné police, vysoká nosnost a odolnost. Vynikající vlastnosti nového RIVET systému dělají z těchto policových regálů to nejlepší, co Majster Regál nabízí. Výborné regály do restaurace, kuchyně a také spolehlivý pomocník do většího skladu v hotelu. Ideální pro skladování olejů, lahví, přepravek s nápoji, ovoce, krabic a bedýnek. Vítězem této kategorie je jednoznačně kovový regál s drátěnou policí s rozměrem 180x180x60 cm se 4 policemi. Velký regál pro velkou zátěž. Hravě zvládá náklad až 400 kg na polici. Co víc třeba dodat, je to kapitán této posádky. 

5 nejlepších kovových regálů do restaurace, hotelu a baru

 

  1. Professional 200x210x45

Pan obrovský. Jeden z nejsilnějších regálů na celém online trhu nikdy neurazí. Regály z kategorie Professional jsou nekompromisní. Zátěž od 600-100 kg na polici je dech-beroucí. Silná konstrukce, kostra vysoké tloušťky oceli, pevné HDF nebo DTD police jsou pilíři této kategorie. Do velkých skladů hotelu, diskoték a barů je to pomocník, které hledáte. Můžete do něj naložit všechno. Sudy, nářadí, talíře, skleničky, přepravky, krabice vína... vše co vás napadne. Tento policový systém nezná kompromisy. Vybrali jsme bezšroubový kovových regál Professional se zátěží 600 kg na jednu policí modré barvy. S rozměry 200x210x45 cm je vhodný do velkých a středně velkých skladů. Kupodivu je jeho montáž rychlá, jednoduchá a nezabere mnoho času. Kvůli samotné hmotnosti je nutné provádět montáž ve dvojici. Jak už bývá zvykem, potřebujete jen gumové kladivo a ochranné rukavice. A v některých případech i velké svaly. 

 

Co říkáte na nás seznam pěti policových systémů? Umíte si ve vaší restauraci, vinárně, v baru nebo kavárně představit jiný produkt? Napište nám a rádi se necháme inspirovat. Netrefili jsme vámi požadované rozměry? Použijte náš konfigurátor regálů. A nezapomínejte nás sledovat i na našich sociálních médiích jako je facebook, instagram, pinterest nebo linkedin. Těšíme se na Vaše dotazy.

Je čas si užívat léto na plno!

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály do spíže           Kovové regály do kuchyně            Kovove regaly do obchodu

      Kovové regály do spíže                  Kovové regály do kuchyně                    Kovové regály do obchodů

0 komentářů
Předchozí Odolné regály do zahrady, terasy a balkóny Další Organizace hraček metodou KonMari
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let
To Top