DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály do zahrady Regály pro domácnost

Odolné regály do zahrady, terasy a balkóny

0%

Odolne regaly do zahrady, terasy a balkony

Policové kovové regály, odolné vůči povětrnostním vlivům vhodné na balkóny, terasy nebo do zahrady jsou zajímavým tématem, protože jsou praktické organizační systémy. Nabízejí dostatek úložného prostoru pro uskladnění malého i velkého zahradního nářadí, jako jsou zahradnické nůžky, pilky, sekery, sekačky a mnoho jiných. Jsou také využívány jako držák na rostliny, dekoraci, nebo jako zástěna pro zachování soukromí. Kovové zahradní regály jsou ideální do zahrady, skleníku, nebo jako sklad těžkého palivového dříví. Vysvětlíme vám výhody a představíme vám kovové police odolné vůči povětrnostním vlivům, které jsou ideální pro použití v zahradě, na terase nebo na balkoně!

 

Různé využití kovových regálových systémů

V domácnosti ale i podnicích je zahrada nebo balkon prostorem vhodným pro uložení mnoha věcí. Díky policovým kovovým regálem je vše po ruce. Od polštářů na zahradní nábytek až po doplňky na gril, zahradní rukavice a hadice. Naše robustní kovové regály odolné vůči povětrnostním vlivům jsou také vhodné jako police na rostliny. Přesto musí kovové regály odolávat velkému tlaku a zátěži, kterému obvykle nemusí odolávat v interiérech. 

Důležitý bod, který by se měl brát v úvahu je umístění policových regálů v exteriéru. V exteriéru musí být v chráněném a zakrytém prostoru, ale některé typy zakryté být vůbec nemusí. Jaké jsou to a kde se používají? Jsou vystaveny vlhkosti? Všechny tyto otázky byste měli brát v úvahu při rozhodování o koupi kovových regálů odolných vůči povětrnostním vlivům na zahradu nebo balkon. 

Při nákupu byste měli určitě dbát na vysokou kvalitu a správný materiál. Na volném prostranství jsou policové kovové regály často vystaveny nepříznivým povětrnostním podmínkám a musí odolávat nejen přírodním silám, ale i tekutinám, jako je například postřik vodou z květin a rostlin. Mohou a budou umístěny přímo na celokovovém zahradním regály, takže se nemusíte obávat. Je kompletně kovový a šroubový v zinkové povrchové úpravě. Vysoce odolný před korozí a oxidací. Se zatížením 100 kg na polici sice nemůžete počítat s ukládáním těch i těžších věcí, ale při rovnoměrném rozložení víte vytvořit velmi pěkný a odolný systém, který určitě zaujme. 

Kromě tradičních celokovových regálů najdete u nás i jeden netradiční, ale za to velmi nápaditý a funkční zinkový rohový regál s HDF policí. Ptáte se, jak vám pomůže dřevěná HDF police, pokud chcete mít produkt ve venkovním prostoru. HDF police víte nalakovat, obalit a případně chránit glazurou.

Doporučujeme věnovat velkou pozornost nosnosti a materiálu policového regálu. Zejména pokud má regál do zahrady zůstat po celý rok venku, je nutné zajistit, aby byl materiál nerezavějící. 

 

Kovové police odolné proti povětrnostním vlivům na balkony, zahrady a terasy

Vhodné místo pro kovový regálový systém odolný vůči povětrnostním vlivům najdete jednoduše na vaší zahradě, terase nebo balkoně. Systém je možné využít i pro dekorativní účely. Ať už jako praktický a doplňkový úložný prostor nebo estetická venkovní zahradní police. Regály na terasu nebo balkon můžete ozdobit klasickými rostlinami a květinami jako jsou tulipány, petúnie a sedmikrásky nebo bylinkami, jako je bazalka, petržel, pažitka, díky kterým si vychutnáte čerstvé studené saláty.

Konkrétně regály dvou kategorií jsou výborné jako květinová policová stěna. Šroubové celokovové regály. Jsou kompletně ze zinku a odolné proti korozi. 100 kg na jednu polici je dostačujících na jakékoliv rostliny. Obrovskou výhodou je možnost otočit police na ruby ​​a vytvořit polici se zachycovačem vody, na kterou budete ukládat květináče. Vytvoříte tzv. květinovou vnější polici. Co říkáte? Zní to super, že ano?

Druhým typem regálu je bezšroubový Rivet systém s drátěnou policí. Je to kvalitní regál s nosností od 300 až 400 kg na polici. Je kompletně ze zinku a tím pádem je vhodný na květiny, rostliny ale také na všechny tekutiny, sudy, lahve, vědra apod. Jedná se o vysokou konstrukční kvalitu a odolnost. 

                 S DRÁTĚNOU POLICÍ               S DRÁTĚNOU POLICÍ

 

Odolné regály do skleníku

Kovové policové regály jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, a proto jsou vhodným pomocníkem i do skleníku. Tam by rostliny měly být udržovány v praktické potřebné výši. Vodní zařízení, které slouží k zvlhčování by zde nemělo způsobovat žádné problémy. Naše kovové regály nabízejí prostor pro rostliny všech druhů v různých šířkách a výškách. Tzv. rostlinné police mohou být instalovány v různých výškách a mohou být přizpůsobeny potřebám rostlin a vybavení potřebného na údržbu. Mimochodem, velmi příjemně se dívá na dobře zásobený regálový systém s barevnými rostlinami na policích. Při plánování zohledněte nejen prostor, který máte k dispozici ve svém skleníku, ale i přirozené a umělé osvětlení. Některé rostliny potřebují více světla, zatímco jiné upřednostňují stinné a tmavé prostory. Naše ocelové regály pro skleníky jsou vhodné pro pěstování rostlin, na uskladnění bedniček nebo jako úložný prostor pro další byliny a květiny, jakož i doplňky na zalévání půdy a vodní hadice. Opět je tím nejlepším řešením bezšroubový Rivet systém s drátěnou policí, zmíněný v odstavci předtím.

 

Skladování dřeva

Důležitou součástí exteriéru je sklad dřeva na spalování. Palivové dřevo, materiály pro krb nebo kamna je možné skladovat poměrně jednoduše. Dřevo v nich nejen že dobře vypadá, ale výrazně usnadňuje vyjímání dřeva z polic. Obzvláště vhodné jsou kryté, zastřešené a chráněné venkovní prostory, jako je například krytá terasa nebo přístřešek za domem.

Výhody jsou jasné, dřevo je uloženo na suchém a vzdušném místě a je snadněji přístupné. Palivové dřevo je vždy uloženo venku. Celý rok na slunečním, suchém a dobře větraném místě, kde se nemůže vytvářet plíseň a mnoho vlhkosti. Pro tento typ skladování v zahradě jsou vhodné bezšroubové policové systémy s HDF dřevovláknitou policí RIVET. V zinkovém provedení jsou chráněny před korozí.

 

 

Už věříte, že kovové regálové systémy jsou tím nejlepším a nejdostupnějším nábytkem pro vaši zahradu, terasu, balkon nebo skleník? K tomu jsou odolné před větrem, vnějšími vlivy, jsou pevné a stabilní. Napište nám názor do komentářů, nebo nás kontaktuje na sociálních médiích, jako je facebook, instagram, pinterest nebo linkedin. Máte zájem o regál, no nevíte přesně jaký rozměr a typ vám vyhovuje? Vyzkoušejte náš konfigurátor regálů

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Rohové kovové regály                   Kovové regály do spíže

      Rohové kovové regály                               Kovové regály do spíže

0 komentářů
Předchozí Když se regál stane filmovou hvězdou Další 5 nejlepších kovových regálů do restaurace, hotelu a baru
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let