0%

 

V týmu obchodu Majster Regál máme mnoho zkušených odborníků. Avšak každý z nás je také velký fanoušek průmyslového designu a kovových regálů jako takových. Shodou náhod jsme vycvičili náš zrak natolik, že vždy, když se objeví v televizi jakýkoli regál, hned ho rozpoznáme a analyzujeme. Jakmile jdeme do ulic, díváme se na regály v obchodech, když přijdeme do barů, díváme se na to, jakým způsobem skladují a organizují zásoby. Nemůžeme si pomoci. Někdo by řekl, že je to nemoc z povolání. Tato schopnost nám umožňuje rychle zpozorovat možné problémy, potencionálních zákazníků, slabé a silné stránky konkurenčních regálových systémů. Všechno je to o poznání, učení a aplikování. Samozřejmě kovový regál je jednoduchý produkt, který velmi těžko přitahuje jakoukoliv pozornost, pokud se na to cíleně nezaměříte. Je to užitečný produkt, který využije každý například v garáži, dílně, skladu, spíže, domácnosti, ale i v zahradě a exteriéru. Jsme si jisti, že i vy máte doma regály nebo jiný policový systém. Co mnoho lidí netuší je, že kovový regál je perfektní spojenec ve filmovém průmyslu a my jsme je zpozorovali na první pohled.  

 

Americký seriál – Teorie velkého třesku

Americký seriál – Teorie velkého třesku

 

Určitě si některé z vás všimli, jaký druh nábytku je ve filmovém průmyslu používáný. "Otevřený" typ nábytku s jednoduchým příslušenstvím je to nejlepší řešení: jednoduchý stůl a židle, nepříliš barevný materiál, police a regály. Nejméně viditelné jsou právě zmíněné kovové policové regály, avšak bez nich by některé scény nemohly dobře fungovat.

Záběry jsou součástí audiovizuálního vyprávění, čím je vizuální perspektiva objektů, postav a obrazových elementů definována. Je to důležitá součást světové kinematografie, o kterou je třeba se starat. Pamatovat si spoustu filmových scén z našich oblíbených filmů, které v nás zanechali velký dojem a na které si umíme vždy vzpomenout se špetkou nostalgie. Právě to se každý režisér snaží vyjádřit a představuje nám obraz v jeho hlavě na stříbrném plátně. 

Otevřený prostor v televizi je důležitý. Natáčet scény s nadrozměrným nábytkem ji může celou zničit. Nejlepší je zvolit nábytek, který nezatěžuje a nezmenšuje prostředí, je všestranný a nepříliš objemný. Ve světě televize se dá vše zvětšit nebo zmenšit podle perspektivy, ale vše se dá usnadnit použitím správných materiálů, nábytku, kulis, které můžete přizpůsobit tomu, co potřebujete. S našimi kovovými regály se tento úkol stává jednodušší. Nejvíce všestranné a nastavitelné regálové systémy, které se umí přizpůsobit téměř do každého prostoru jsou bezšroubové regály, které nabízejí široký výběr modelů a rozměrů. Umožňují zobrazení potřebných rekvizit bez omezení.

 

Španělský seriál - Vis a Vis

Španělský seriál - Vis a Vis

 

Na druhé straně, aby byl záběr dokonalý, musíme brát v úvahu osvětlení scény. Je to jeden z nejpodstatnějších klíčů k vytvoření té nejlepší atmosféry. Kovové regály, jako plně otevřený nábytek, jsou skvělým prostředkem propouštění přirozeného nebo umělého světla. Výběrem policových regálů, jako jsou ty naše s drátěnou policí, zajišťují přechod světla na více úrovních, čemuž napomáhá i samotná drátěná police. Nesmíme zapomenout na to, jak filmaři milují hru světla, stínů a odrazu objektů.

Máme pro vás výzvu. Myslíte si, že víte najít kovové regály ve známých filmech nebo seriálech? Podívejme se společně na to, zda víte porazit Teorii velkého třesku! 

 

 

Napište nám, co jste v televizi našli vy a kontaktujte nás na sociálních médiích, jako je facebook, instagram, pinterest nebo linkedin. Máte zájem o konkrétní regál, no nevíte přesně, jaký rozměr a typ vám vyhovuje? Vyzkoušejte náš konfigurátor regálů.

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály do obýváku            Kovové regály do spíže           Regaly do koupelny

   Kovové regály do obýváku                       Regaly do koupelny                        Kovové regály do spíže