0%

Den na hotelu s Majster Regál

Je léto a mnoho z Vás se odhodlá k cestování a návštěvu přímořských zemí. Možná, že na dovolené už jste, možná se teprve chystáte, nebo to už máte za sebou. Někteří z vás musí pracovat, protože během tohoto období jsou hotely a restaurace na svém vrcholu.  

Během rezervace, oddechování u bazénu a SPA, během výletů do přírody, nebo během večeře, musí zaměstnanci hotelu vše detailně připravit a zorganizovat, aby byli schopni ustát všechny podmínky zákazníků a postarat se o jejich pohodlí.

Co všechno je potřeba zařídit při takovém typu průmyslu? Co je třeba udělat, aby vše probíhalo hladce, bez jakýchkoliv problémů?  

Důležité je šetřit čas. Vše musí mít své místo a uložené podle stanoveného pořádku a principu. Je třeba vyhýbat se chaosu, nečistotám, nehodám a nepořádku. Hotelový průmysl je tzv. "Časově napjatý a nabitý byznys" a zaměstnanci jsou rozdělen to více skupin a směn. Dobrá organizace zabezpečuje i rychlé a snadné předávání směn. V následujících řádcích si projdeme všechna oddělení tradičního hotelu a doporučíme, jaké kovové regály jsou do nich vhodné. Samozřejmě to závisí také na velikosti prostor samotného hotelu. A v případě, že si nejste jisti, můžete použít i náš konfigurátor.  

Vhodné regály na recepci a administrativu

Jak se na hotel patří, začneme, jak jinak, recepcí a kanceláří hotelu, protože kvalitní zákaznický servis začíná již zde. První věc, kterou zákazník udělá je logická, přihlásí se, udělá "check in". Často se však můžeme setkat se speciálními situacemi, jako jsou objednávání poukazů, různé otázky o hotelu a jeho okolí, případně stížnosti, pokud je host už déle ubytován. Také se na recepci uchovávají klíče od pokojů. Na recepci najdete i množství informačního materiálu. Jaké regály jsou vhodné do takových prostor na odkládání různých letáků, příruček a jiného materiálu? Moderní regály od Majster Regál jsou přesně to, co hledáte. Pokud Váš hotel je poměrně nový a moderně laděný s pestrými barvami, naše barevné šroubové kovové regály jsou jednoznačnou volbou, i pro kancelář a archivy. Často i ztracené věci se nacházejí právě v tomto regály v kanceláři a na recepci. Oznámení na nové události, akce, atrakce, koncerty samozřejmě nemohou chybět. V samotné kanceláři mohou regály pomoci v odkládání důležitých dokumentů, jako jsou smlouvy, faktury a dohody. Zkuste nahlédnout i na naše regály vhodné do kanceláře a archivu.  

Kovové regály v hotelových pokojích

Host já zapsán a je načase se ubytovat. Poprvé navštíví svůj pokoj, kde bude pár dní ubytován a začne se vybalovat. Ale kde si odloží své osobní věci? V objemné dřevěné skříni, díky které je místnost tmavá a malá? Moderní hotely se začínají více soustřeďovat na industriální styl. Kovové regálové systémy vypadají moderně, vizuálně zvětšují prostor a pokoj vypadá více elegantně a působí jako místnost vysoké kvality. Pokud je Váš hotel už zařízený klasickým starým nábytkem, a nemáte peníze na modernizaci, kovové regály dokáží přesně to, co potřebujete, protože jsou levné, estetické a rozšiřitelné. Regály z obchodu Majster Regál mají schopnost se individuálně adaptovat do prostoru hotelového pokoje. Doporučujeme zejména kovové regály profilu T, které jsou to nejestetičtější, co můžete v tomto odvětví dostat.

 

Na události

Jakmile se host vybalí a odejde z pokoje, často může zachytit v hotelu nějakou významnou událost. Může projít kolem svatební hostiny, nebo narozeninové oslavy. Host vidí, jak je všechno krásně vyzdobené a kolik zábavy zažívají lidé na party, ale nevidí do detailů, kolik práce muselo být předtím provedené. "Stand by" stoly a židle musí být postaveny odděleně a pokryté protiskluzovou pokrývkou. Vše musí být perfektně umístěno, jako je nádobí, příbory a sklenice, ale i ubrusy a konvice. Ale kde je uložen veškerý materiál? Někdy jsou uloženy přímo v hotelu, v pronajatém prostoru, nebo v garáži. Ukládají se tam zejména zmíněné pomůcky, ale také různé polštáře, ubrusy, tabule, barové stoly a jiné dekorace. Majster Regál doporučuje kovové regály s HDF policí s dostatečnou zátěží. Jejich využití je všestranné, v nabídce je mnoho rozměrů a mohou vyřešit jakýkoliv skladovací problém.  

Wellness, SPA a bazén

Pokud Váš hotel disponuje pěkným bazénem, SPA, saunou, či jiným wellness zařízením, musí také myslet na odkládací prostor. Oleje, krémy, župany, ručníky, osušky, plachty a jiné prádlo musí být uložena přímo na místě. Naše celokovové šroubové regály jsou naprosto ideální pro tento typ skladování.

Regálové systémy a úklid

Mezitím, dokud je host mimo svého pokoje, přicházejí na řadu slečny Hostinské - pokojské, které se starají o pořádek v pokoji milého hosta. Host musí spát v nové a voňavé posteli, jeho pokoj musí být dokonale čistý a musí se vždy cítit komfortně. Právě toto je cílem jejich práce. Chyžné jsou v neustálém stresu, protože mají málo času na to, aby dali pokoje do pořádku. Starší hosté se odhlašují a odcházejí, noví přicházejí a někteří zůstávají kratší, nebo delší. Toto všechno chce TOP organizaci a management hotelu. Vše musí probíhat rychle, protože nikdo nechce přijít do špinavé pokoje. Ale kde mají odložené všechny potřebné věci, jako jsou nové osušky, ručníky, nové prostěradla a povlečení, toaletní papír, mýdla, sprchové gely a jiné hygienické prostředky? Každý hotel mě skladovou místnost, kde jsou všechny zmíněné věci uložené a zorganizované. Do skladovacího prostoru pro pokojské doporučujeme pevnější celokovové regály s drátěnou policí a zinkového materiálu vhodné i pro kapaliny. Jsou velmi odolné a stabilní. Jsou tím optimálním řešením pro tento záměr.

 

Skladové kovové regály pro odvětví hotelů a restaurací

 

Skladovací regály v spíži nebo v kuchyni

Den se pomalu končí a hosté začínají být hladový a nejjednodušší způsob, jak se do plna najíst, je využít restauraci přímo v hotelu. Ale host nezjistí, co se děje za ním, v kuchyni. Kuchař musí pracovat velmi rychle, aby hosté dostali jídlo čerstvé a teplé. Příprava hraje velmi důležitou roli. Mnoho jídel, jako jsou omáčky, koláče, zákusky, saláty apod. musí být předem připraveny a na pořádek uloženy. Také samotné potraviny a čerstvé suroviny musí být někde uskladněny. Pro jídlo uskladněné v spíži nebo kuchyni, jsou vhodné celokovové skládací zinkové regály s drátěnou policí . Mohou se využívat i ve skladech, kde je sucho, ale i v chladných skladech a vlhkých sklepích.

Restaurace a bar

Než host večer přijde na posezení na drink, případně vychutnat si chutnou večeři v baru a restauraci, je předem nutná důkladná příprava. Talíře, příbory a sklenice musí být pečlivě připraveny na stolech. Drinky, víno a láhve je nutné udržovat v chladném prostředí u baru. Mnoho věcí musí být jen dočasně uskladněných na blízkou, v baru, lednici nebo mrazáku, protože brzy půjdou na stůl. Na odkládání těchto jídel a surovin také doporučujeme kovové regály od e-shopu Majster Regál. 

Všichni známe výraz "jíst očima". Regály nemusí být vždy schovány ve skladech, protože v dnešní době se často využívá jako já plnohodnotný nábytek. Viz obrázek níže. Se šroubovými kovovými regály se dá vyhrát opravdu dosyta. Jsou přizpůsobitelné a využitelné téměř všude. Řekněte sami, nevypadá to skvěle?

Jak můžete vidět, kovové regály jsou vhodné téměř do každé části, nebo místnosti hotelu. Jsou moderním nástrojem šetření prostoru a tvoření pořádku a se správnými typy mohou plnohodnotně nahradit dřevěný nábytek. Stačí jen trocha fantazie a zázrak za málo peněz je zde. Vyzkoušejte to sami!