DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály pro firmy a kanceláře Regály do dílny Regály do zahrady Regály pro gastronomii Regály do průmyslu Regály do sklepa Regály do obchodu Regály pro domácnost

Best sellers 2023: Regály, které si získaly vaši největší přízeň

0%

Jaké jsou regály od nás obecně? Ať už si v e-shopu Majster Regál vyberete jakýkoliv regál, můžete se spolehnout na to, že je vyrobený v Evropě. Díky tomu garantujeme vynikající kvalitu, maximální důraz na ekologickou výrobu a férové pracovní podmínky. Na všechny kovové regály z naší nabídky poskytujeme pětiletou záruku, ale stále je nabízíme za konkurenceschopné ceny. Kromě toho pravidelně pořádáme různé promo akce, od sezónních výprodejů až po několika týdenní Black Weeks, které doplňují naši škálu slev, a celoročně platný věrnostní program.

V roce 2023 se kromě tradičních druhů regálů dařilo i novinkám. Zajímá vás, jaké kovové regály byly letos nejoblíbenější? Pojďme se na to podívat.

Nejoblíbenější garážové regály 2023

Bezšroubové kovové garážové regály řady RIVET i v roce 2023 potvrdily, že patří k nejoblíbenějším produktům našeho sortimentu, a to z několika důvodů. V první řadě nabízejí univerzální řešení pro uskladnění nejen v garážích, ale i ve sklepech či dílnách, což ocenili zákazníci hledající praktické a prostorově efektivní skladovací možnosti. 

Díky jejich robustní konstrukci a vysoké nosnosti jsou ideální pro uskladnění nářadí, sportovního vybavení, věcí na zahradu a dalších těžkých předmětů. Zákazníci také oceňovali možnost individuálního nastavení a přizpůsobení regálů, což umožňuje maximální využití dostupného prostoru.

Zatímco v roce 2022 byl nejprodávanějším garážovým regálem tento regál v šířce 90 cm, letos se stal bestsellerem regál se šířkou 120 cm. Všechny jeho ostatní vlastnosti zůstaly stejné. Police tohoto regálu zvládnou zatížení až 250 kg a jsou osazeny hladkou HDF deskou o síle 5 mm, která je odolná vůči nárazům i vlhkosti.

Nejoblíbenější regály do domácnosti 2023

Regály do domácnosti byly v roce 2023 dalšími velmi oblíbenými produkty v naší nabídce, a to díky jejich všestrannosti a schopnosti zapadnout do rozmanitých interiérů. Tyto regály nabízí ideální řešení pro efektivní využití prostoru a zvýšení úložných kapacit v domácnosti a kombinují elegantní design s praktičností, což oceníte všude – od obývacích pokojů a kuchyní přes ložnice až po domácí kanceláře.

V kategorii domácích kovových regálů zabodovala letošní novinka, dekorativní kovové regály s dřevěnými policemi - řada DECO.

Elegantní bezšroubový regálový systém DECO kombinuje dřevo a kov a nabízí pět laminovaných polic. Představuje ideální řešení pro jakoukoliv místnost ve vaší domácnosti. Tento lehce industriální styl policového regálu si získal přízeň již mnoha zákazníků díky estetické kombinaci přírodního dřeva a elegantní černé ocelové konstrukci.

Nejoblíbenější regály do obchodu 2023

Velkou skupinu našich zákazníků tvoří obchodníci a další profesionálové, kteří kvalitní kovové regály využívají denně při své práci. Mezi top kategorie kovových regálů roku 2023 se tedy zařadily i regály pro komerční prostředí

Obchodníci a provozovatelé prodejen ocenili, že tyto regály kombinují pevnost a nosnost s estetickým vzhledem, což je činí ideálními pro prezentaci zboží. Kromě toho jsou obchodní regály v naší nabídce navrženy tak, aby byly maximálně flexibilní a přizpůsobitelné. To umožňuje snadné přeuspořádání prostoru podle měnících se potřeb obchodu. Jejich jednoduchá montáž a demontáž znamená, že mohou být rychle přizpůsobeny pro různé akce, sezónní výprodeje nebo změny v sortimentu.

Zatímco koncoví zákazníci preferují bezšroubové kovové regály, obchodníci v roce 2023 nejvíce nakupovali šroubové kovové regály. Tím úplně nejprodávanějším v této kategorii je osvědčený 200cm regál s 5 policemi a nosností 100 kg na každou z polic

Šroubové regály jsou mezi obchodníky tolik oblíbené kvůli kovovým policím, které nachází své uplatnění tam, kde nevyhovují HDF police nebo síťované drátěné police. Může se jednat o prodejny, kde se denně na regály doplňuje zboží, nebo provozy, kde je třeba regály denně dezinfikovat či jinak namáhat.

Nejoblíbenější regály do dílny 2023

A čtyřlístek našich nejprodávanějších kategorií regálů letošního roku uzavírají robustní regály do dílny. Tyto regály jsou navrženy tak, aby vydržely náročné podmínky dílen, včetně skladování těžkého nářadí, dílů či materiálu, což si pochvalovali profesionálové i domácí kutilové. 

Zákazníci dále oceňovali, že regály jsou snadno přizpůsobitelné, což umožňuje efektivní využití volného místa a udržuje dílnu organizovanou a přehlednou. Díky své vysoké odolnosti a snadné údržbě se regály do dílny staly v roce 2023 nezbytným vybavením pro každého, kdo hledal spolehlivé a dlouhodobé řešení pro svou práci.

Nejprodávanějším dílenským regálem se stal tento opravdový pracant. Se svými 200 cm výšky a 210 cm šířky patří tento regál zároveň k největším v našem sortimentu. Jeho úctyhodné rozměry podtrhuje ještě jeho nosnost - celých 600 kg na každou ze čtyř polic.

A jakými regály jste letos doplnili svou garáž, domácnost či kancelář vy? Nenašli jste v našem seznamu nějaký váš oblíbený kovový regál? Napište nám do komentářů.

Doufáme, že i tento článek vám přinesl zajímavé informace. A aby vám nic neuniklo, nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích FacebookInstagramPinterest nebo LinkedIn a napište nám!

 

Jaký druh regálů hledáte?  

0 komentářů
Předchozí Novoroční úklid: Udělejte si pořádek doma i v garáži s kovovými regály a doplňky Další Barvy a emoce u nás doma: jak vybrat barvu regálu pro harmonický domov
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let