0%

Představte si následující situaci: Vaše společnost úspěšně dosahuje pokroku, dostáváte stále více objednávek a Váš zisk stoupá. Jaké jsou však možné negativní následky na Vaši společnost?

· Nedostatek místa a méně možností skladování v důsledku zvýšené dokumentace, navýšení sortimentu nebo dodatečného pracovního materiálu.

· Nepořádek v dokumentech - bez přiměřeného systému uspořádání se dříve nebo později "utopíte" ve všech svých papírech

· Zvýšené nebezpečí úrazu na pracovišti, protože zaměstnanci se už nemohou bezpečně pohybovat nebo hrozí, že regálové police pod zátěží zlomí.

· Zvýšené riziko dělání chyb, protože podklady, dokumenty nebo zboží nejsou správně uloženy a zaměstnanci ztrácejí přehled v přetíženém systému.

Toto je jen několik příkladů možných důsledků rychlého růstu Vašeho podnikání. I když je firma úspěšná, nemusí mít k dispozici dostatek finančních prostředků na rozšiřování svých skladů. Případně naopak, i když má společnost k dispozici potřebné finanční prostředky, neumí najít vhodný sklad. Jak tedy vyřešit takovou situaci rychle a levně?

Kromě možnosti pronájmu nového většího skladu můžete optimalizovat svůj stávající sklad. Efektivním využitím každého volného místa můžete vytvořit další prostor a tím co nejefektivněji využít svůj sklad. Regálové systémy umožňují flexibilní uspořádání dle potřeb zákazníka a následně rozšíření pomocí kovových stojin. Regálový systém tak neustále roste spolu s vaší společností.

Za tímto účelem Vám nabízíme vhodné řešení pomocí našich kovových regálových systémů. S regály od Majster Regál máte možnost navržení vlastního regálového systému, který dokonale vyhovuje potřebám a podmínkám Vaší firmy. Sestavte si sami svůj robustní regálový systém pomocí kovových stojin a přineste řád a strukturu do svých skladových prostor.

Jak je to možné? Díky maximální stabilitě a rozmanitosti se kovové stojiny přizpůsobí Vašim požadavkům a splňují tak ty nejnáročnější požadavky zákazníka. Majster Regál nabízí tři různé druhy kovových stojin:

Klasické L-profily:

1. L- profil pro bezšroubové celokovové regály

2. L- profil pro šroubové regály

Nové estetické stojiny T-profilu:

3. T-profil pro bezšroubové celokovové regály

 

Vytvoření skladových prostor pomocí regálových systémů

Pro vytvoření prostoru nejsou vždy nutné šroubové kovové regály, kde je police uchycena o stojinu pomocí šroubů a regály umístěny vedle sebe. Kovové regály mohou být také rozšířeny pomocí přídavných modulů a stojin T-profilu, takže regál je prakticky vyroben na míru. Obecně se tyto regály vyznačují vysokou nosností a spolehlivou stabilitou. Vysoká kvalita zaručuje bezpečnost, stabilitu a dostatek úložného prostoru na vysoké úrovni. Pomocí několika kliků najdete policový systém podle vašich představ vhodný do jakéhokoliv prostoru.

Rozšíření kovových regálů pomocí přídavných modulů je výhodnějším řešením nejen pro peněženku, ale i optimálním řešením pro bezpečnost firmy. Rozšíření kovových regálů pomocí přídavných modulů dělá konstrukci ještě odolnější a robustnější. Pomocí přídavných modulů a T-profilů máte navíc možnost skladovat velké a objemné předměty nejen na policích ale i pod nimi. Stojina T- profilu se vyznačuje nejen svým praktickým použitím, ale i skvělým designem, děrované otvory totiž nejsou na vnější straně viditelné.

Naše regálové systémy s kovovými stojinami patří mezi nejlepší způsoby jak vytvořit více místa a profesionální uspořádání ve Vašich prostorách. Kromě klasických regálů nebo regálových systémů máte také možnost použít kovové stojiny na sestavení pracovního stolu s úložným prostorem pod ním.

Zaujaly Vás tyto informace? Navštivte proto naše stránky a sestavte si vhodný regálový systém. Pokud potřebujete pomoc, náš milý a odborně zaškolený zákaznický servis je Vám vždy k dispozici.

Objevte nyní naše průmyslové regály PROFESSIONAL, regály do skladu, kanceláře a kovové regály pro Vaši garáž či dílnu!