DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály do garáže Regály pro firmy a kanceláře Regály do dílny Regály do zahrady Regály pro gastronomii Regály do průmyslu Regály do sklepa Regály do obchodu

Best Sellers 2021

0%

Best sellers 2021 Majster Regal

V našem obchodě nabízíme nejširší sortiment policových kovových regálů, jaký na celém online trhu nenajdete. Kvalitní konstrukce, evropská výroba, přiměřená cena a profesionální zákaznický servis jsou naší základní přidanou hodnotou pro potřeby zákazníka. Během celého roku jsme se snažili poskytnout zákazníkovi různé slevy, promo akce, Black Friday, věrnostní program, soutěže a samozřejmě tradiční procentuální slevy, které můžete využít vždy po celý rok. Bohužel ani letos jsme se nevyhnuli problémům, protože dostupného materiálu bylo stále méně a jeho cena vzrostla o více než 100%. Přesto jsme se snažili udržet ceny tak, aby byly pro vás zákazníky stále dostupně. Které kovové regály se prodávaly nejlépe? Přinášíme vám BEST SELLER roku 2021!

 

1# Bezšroubový RIVET systém s HDF policí

Produkty této kategorie lze stále nazývat novinkou na našem webu. Bezšroubový kovový regál RIVET s HDF policí je klasický regálový systém s novou zásuvnou technologii za pomoci kovových nýtů se snadnou montáží, kterou zvládnete za pár minut. Disponuje vysokou nosností až 300 kg na jednu polici. Má dlouhou životnost a kvalitní kovovou konstrukci. Policový regál je vhodný do domácnosti, garáže, skladu, dílny a průmyslu. Je to nejprodávanější kovový regál, a právě proto vám přinášíme novinku! V lednu 2022 rozšiřujeme celou nabídku produktů RIVET o nové rozměry, extra samostatné police ke každému rozměru v nabídce, novou modrou povrchovou úpravu a nové příslušenství. V roce 2022 se je na co těšit. 

                                                        Bezskrutkový RIVET systém s HDF policouBezskrutkový RIVET systém s HDF policou

Více o regálech RIVET>>

 

2# Šroubové kovové regály

Šroubové celokovové regály jsou s námi již od roku 2015 a stále se mohou těšit vysoké popularitě mezi zákazníky. V čem spočívá jejich úspěch? Mají velmi jednoduchou šroubovou montáž a nosnost 100 kg na jednu polici. Montáž probíhá za pomoci šroubů a matic M8 a umožňuje vám upevnit police do vámi zvolené výšky. Regál se skládá pouze ze stojin, polic, spojovacího materiálu a rohových výztuh. Díky své jednoduchosti a nižší ceně jsou na předních pozicích celkového prodeje. Už jste vyzkoušeli tradiční šroubové regál obchodu Majster Regál?

                            Šroubové kovové regály Bezšroubový RIVET systém s HDF policí

Více o šroubových regálech>>

 

3# RIVET systém s drátěnou policí

Na třetí pozici z pohledu prodeje se ocitl bezšroubový kovový regál RIVET s drátěnou síťovou policí. Je to klasický regálový RIVET systém s novou zásuvnou technologii za pomoci nýtů se snadnou montáží, kterou zvládnete za pár minut. Nabízí vysokou nosnost až 300 kg na polici. Dlouhá životnost, kvalitní konstrukce a poměr cena/kvalita. Jeho police je pozinkovaná a odolná vůči korozi. Regálový systém je výborný pro skladování kapalin a olejů. Je vhodný do domácnosti, garáže, skladu, průmyslu, exteriéru a vlhkého prostředí. Určitě vyzkoušejte. U tohoto regálového systému se zajisté nespálíte.

RIVET systém s drátěnou policí

Více o regálech RIVET s drátěnou policí>>

 

4# Professional bezšroubové kovové regály s HDF policí

Policové regály s nadprůměrnou nosností až 600 kg na polici se dostaly na čtvrtou příčku v prodejnosti. Kovové regálové systémy Professional s HDF policí splňují požadavky těch nejnáročnějších zákazníků, a nejen kvůli nosnosti, ale zejména díky robustní a detailní konstrukci. Policový regál je vhodný do skladů, garáží, průmyslových parků a dílen. Je to zaručená kvalita. Ale pozor, doporučujeme si při montáži pořídit pomocnou ruku, protože regál má svoji typickou vysokou váhu a svaly navíc se vždy sejdou.

Professional bezšroubové kovové regály s HDF policí

Více o regálech Professional>>

 

5# Rohový regál

Rohový regálový systém RIVET s HDF policí je revolucí ve skladovém průmyslu. Můžete jej využít do každého koutu místnosti. Je velkým lákadlem pro mnohé, a právě proto se nachází na páté příčce v celkové prodejnosti. Nosnost 250 kg na polici, kvalitní a moderní konstrukce, jednoduchá a rychlá montáž. To jsou lákadla tohoto jedinečného systému. Rohový regál je vhodný do domácnosti, garáže, skladu a průmyslu. Neváhejte a zakupte si bezšroubový kovový regál co nejdříve a můžete se pochlubit rodině a přátelům tímto jedinečným kouskem.

                                           Rohový regál            Rohový regál

Více o rohových regálech>>

 

V případě, že hledáte něco jiného, můžete použít náš nový konfigurátor regálů. Jsme přesvědčeni, že naše regály vám udělají radost. Věříme, že náš nový blog vám přinesl nové informace a byl pro vás užitečný. Nezapomeňte nás sledovat na sociálních médiích facebook, instagram, pinterest nebo linkedin a prozraďte nám, který regál byste si vybrali vy.

 

 

Jaký druh regálů hledáte?  

Kovové regály do garáže         Rohové kovové regály         Paletové kovové regály   

    Kovové regály do garáže                            Rohové kovové regály                       Paletové kovové regály

0 komentářů
Předchozí Kreativní řešení s kovovými regály Další Připravte váš obchod a sklad na vánoční prodej
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let
To Top