Regály pro domácnost

Kreativní řešení s kovovými regály

0%

Kreativní řešení s kovovými regály

Někteří z nás si neumí představit využití kovových policových regálů v domácnosti, v interiéru domů a bytů. Avšak v nabídce obchodu Majster Regál je množství produktů, které jsou přímo stvořené pro účely do domácnosti. Například bezšroubové kovové regály s T profilem nejsou jen skladovacím nástrojem, ale také designovým doplňkem do jakékoli místnosti v domácnosti. Z důvodu vyšší ceny T profilů, kterou definuje vysoká tloušťka oceli, není tento produkt určen pro každého. Proto si mnozí z vás upravují regály jiných kategorií tak, aby splnily všechny vaše potřeby. V dnešním článku vám ukážeme, jak zdomácnit šroubový kovový regál, který je na první pohled čistě industriální kus nábytku. Přečtěte si a vyzkoušejte, jak využít provázek k efektivnímu využití šroubového kovového regálu v domácnosti.

 

1- Postavte regál

Předtím, než začnete vymýšlet DIY procesy je nutné, zakoupit a šroubový policový regál postavit. Opatrně rozbalte kartonovou krabici s regálem a pomalu se do toho můžete pustit. Připomínáme, že využívat ochranné rukavice je nutno od začátku celého procesu montáže. Bezpečnost je prvořadá! K montáži budete potřebovat klíč M8. Postupujte přesně podle návodu, abyste zinkový regál postavili správně a bez jakýchkoli problémů. Po pár minutách váš nový šroubový policový regál už stojí. Je čas využít vaší fantazii.

 

2- Najděte provázek

Chcete regál zdomácnit a připravit jej na ochranu stojin a nábytku? Případně uzavřít boční strany tak, aby vám nic nevypadlo? Najděte provázek, užší lanko, případně hrubší nitě. Proces je jednoduchý. Uvažte jeden konec provázku do horního rohu regálu. Ujistěte se, že uzel bude ve vnitřní části regálu, aby nepokazil estetický zážitek. Podívejte se na obrázek níže. 

Kreativní řešení s kovovými regály

 

3- Začněte vázat

Je na čase udělat další poměrně intuitivní krok. Začněte vázat provázek cik-cak mezi stojinami od shora dolů. Můžete utáhnout provázek tak silně, jak sami uznáte za vhodné. Postupně by se měla vytvářet stěna ze provázků. Celý proces ukončíte uvázáním uzlu ve spodním rohu regálu. První část máme hotovou. 

Kreativní řešení s kovovými regály

 

4- Proces opakujeme

Abychom měli policový regál symetrický a vizuálně perfektní, proces opakujeme i na druhé straně regálového systému. Je hotovo! Pokud váš regál vypadá podobně, jako na obrázku níže, postupovali jste správně.

Kreativní řešení s kovovými regály

Co na to řeknete? Díky tomu nápadu můžete do regálu uložit knihy, květiny a hračky bez obav, že vám z kovového regálu vypadnou. V tomto jsou všechny kovové regály výjimečné. Nejen to, že si umíte zvolit z množství rozměrů, typů, kvality a zátěže, ale vždy si můžete regál malými úpravami přizpůsobit podle vašich představ. 

 

Kreativní řešení s kovovými regály

 

Sdělte nám, jakým způsobem jste si naše kovové regály upravili vy. V případě, že hledáte jiný regál než ten, který jsme použili v našem blogu, můžete použít náš nový konfigurátor regálů. Věříme, že náš nový blog vám přinesl nové informace a byl pro vás užitečný. Nezapomeňte nás sledovat na sociálních médiích facebook, instagram, pinterest nebo linkedin.

 

Jaký druh regálů hledáte?  

Kovové regály do sklepa         Kovové regály do obýváku         Regaly do satny

     Kovové regály do sklepa                          Kovové regály do obýváku                       Regály do šatny

 

0 komentářů
Předchozí Kartonová krabice nebo plastový box? Další Best Sellers 2021
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let
To Top