DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály pro firmy a kanceláře Regály do dílny Regály do zahrady Regály pro gastronomii Regály do průmyslu Regály do sklepa Regály do obchodu Regály pro domácnost

Black Friday na Majster Regálu trvá celý měsíc

0%

Black Friday, tato speciální slevová akce, je pro mnohé z nás nejvýznamnějším nákupním dnem roku. Dokonce i v České republice je Black Friday velkým dnem pro obchodníky i zákazníky. A protože víme, že slevové akce milujete, vymysleli jsme pro vás celý měsíc plný skvělých slev a akcí. Nejdříve se ale podíváme na to, jak Black Friday vznikl.

Kdy a kde vznikl Black Friday

Ačkoliv se Black Friday stal globálním fenoménem, jeho kořeny sahají hluboko do americké kultury. Začalo to v 60. letech v USA, kdy den po Díkuvzdání tradičně zahajoval vánoční nákupní sezónu. Doprovázen obrovskými davy lidí a dopravními zácpami, dostal tento den název "Black Friday". Jak šel čas, tento trend přesáhl americké hranice. Zprávy o neuvěřitelných slevách rychle překonaly Atlantik, a tak se nákupní horečka známá jako Black Friday postupně dostala i do českých luhů a hájů.

E-shopy a Black Friday dnes

Black Friday zná dnes asi každý. Ve světě online nákupů se slevy vyskytují na každém kroku, přesto zákazníci po celém světě očekávají v těchto dnech ty nejlepší nabídky. Ani my nezůstáváme pozadu a v našem online obchodě Majster Regál nabízíme výjimečné slevy na celé produktové řady. Aby si své kovové regály ve slevě stihl koupit opravdu každý, přicházíme s akcí Black Month, tedy že se na speciální slevy můžete těšit po celý měsíc!

Black Friday

Proč je Black Friday tak oblíbený?

Mnoho lidí odkládá své nákupy i o několik měsíců a čekají na tento “černý pátek”, protože Black Friday je příležitostí k nákupu skvělých věcí za zlomek jejich běžné ceny. A často se nejedná pouze o jeden den. Obchodníci s oblibou zlevní produkty na několik dnů či dokonce týdnů, aby oslovili co nejvíce zákazníků. Výhody nákupů během těchto dnů jsou zřejmé: významné úspory, široká nabídka produktů a možnost objevit nové značky. A nemusí se jednat vždy jen o fyzické produkty. Během akce Black Friday můžete pořídit nejvýhodněji také různé služby, elektronické licence, předplatná, členství apod. Black Friday miluje opravdu každý! A co takhle nový regál za super cenu?

Black Month na e-shopu Majster Regál

Kovové regály jsou stále oblíbenější volbou pro mnoho domácností a kanceláří. Ať už hledáte regál do obývacího pokoje, kuchyně, šatny nebo skladu, Majster Regál má to, co potřebujete. Během Black Friday nabízíme skvělé slevy na naše nejprodávanější regály, ať už se jedná o klasické šroubové kovové regály nebo bezšroubové regály řady Rivet. U nás najdete širokou škálu regálů, od jednoduchých a praktických po designové a luxusní. Naše regály jsou vyrobeny z prvotřídních recyklovatelných materiálů, jsou odolné a snadno se montují. A všechny tyto výhody nabízíme za přijatelné ceny během celého roku, ale během Black Month jdeme s cenami ještě níž!

Back Friday

Akce na regály řady DECO

Letošní Black Month nabídne řadu atraktivních slev a výhodných akcí, ale mezi těmi nejočekávanějšími bude bezpochyby nová řada regálů DECO. Tato nová kolekce, která kombinuje eleganci kovových konstrukcí s teplem dřevěných polic, rychle získala oblibu mezi zákazníky hledajícími funkční, ale zároveň stylové úložné řešení. Otevřené police řady DECO, vyrobené z precizně zpracované recyklované oceli a dřeva, přinášejí do interiérů elegantní nádech, přičemž jejich vzdušný a minimalistický vzhled dokonale zapadne do každé místnosti. Ať už potřebujete regál do kuchyně, obývacího pokoje, šatny či domácí kanceláře, DECO je volbou, která spojuje estetiku s praktičností. 

Vzhledem k tomu, že tyto industriální dřevěné regály řady DECO jsou letošní novinkou v našem sortimentu, mnozí zákazníci netrpělivě vyhlížejí výhodné nabídky na tento dekorativní modulární regálový systém. Pokud jste tedy uvažovali o pořízení kvalitního regálu, který přinese do vašeho domova nádech luxusu a funkčnosti, nezmeškejte letošní Black Friday akci na řadu regálů DECO.

DECO

Black Friday je mnohem víc…

…než jen den plný slev. Je to doba roku, kdy se zákazníci mohou dostat k produktům, které by si jinak nemohli dovolit, nebo které by si jinak nevybrali. To je ten pravý čas, kdy můžeme přemýšlet o tom, jak inovovat a optimalizovat vaše prostory, ať už doma nebo v kanceláři.

V Majster Regálu rozumíme vašim potřebám. Chápeme, že zvolit ten správný regál není vždy snadné, zejména pokud nevíte, jaký regál vybrat nebo jaký typ bude nejvhodnější pro vaše potřeby. Proto jsme kdykoliv připraveni vám pomoct a poradit.

Jaký druh regálů hledáte?  

0 komentářů
Předchozí Barvy a emoce u nás doma: jak vybrat barvu regálu pro harmonický domov Další 5 tipů jak zvládnout návrat do školy a do práce z prázdninového režimu
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let