Regály pro firmy a kanceláře Regály pro gastronomii Regály pro domácnost

Řada DECO - Stylové kovové regály s dřevěnými policemi pro Váš domov jsou tu!

0%

DECO

Potřebujete vyměnit nábytek? Hledáte flexibilní a stylové úložné řešení pro svůj domov? Pak pro Vás máme dobrou zprávu - rozšířili jsme naši nabídku o moderní dřevěné regály do domácnosti! Ať už máte malý byt s omezeným prostorem, nebo prostě jen hledáte modernější a sofistikovanější variantu úložného prostoru, naše nové dřevěné police nabízejí flexibilitu a eleganci, kterou potřebujete. Díky nastavitelným prvkům zůstávají tyto regálové systémy stylové a flexibilní, ať se děje cokoli!

V dnešním článku bychom Vám rádi řekli více o tom, proč jsme se rozhodli pro regály s dřevěnými policemi, jak se liší od jiných typů regálů a jak je můžete co nejefektivnější využívat. Pojďme na to!

Proč regály s dřevěnými policemi?

Dřevěné police jsme zvolili proto, že dřevo je jedním z trvale nejudržitelnějších a nejekologičtějších materiálů. Navíc dodává každé místnosti hřejivou a příjemnou atmosféru. Na rozdíl od plastových či kovových polic je dřevo také více odolné proti poškrábání nebo jinému poškození, proto jsou výrobky z něj trvanlivější.

Výhody regálů s dřevěnými policemi

Dřevěné police jsou praktické, funkční a vypadají nadčasově, ale jaké jsou jejich další výhody? A proč byste měli investovat do dřevěných polic?

1. Trvanlivost a odolnost

Kovové regály s dřevěnými policemi obvykle vydrží déle než plastové nebo tenké plechové a jsou méně náchylné k poškození.

2. Univerzálnost

Díky modulární povaze dřevěných polic je lze použít k různým účelům, například jako regál na knihy, regál na rostliny nebo jako úložný prostor na oblečení či doplňky a suvenýry z cest.

3. Udržitelnost

Dřevo je šetrnější k životnímu prostředí a jednodušeji obnovitelné než většina jiných materiálů pro výrobu regálů. Pokud si tedy ceníte udržitelnosti, dřevěné regály jsou pro Vás ideální volbou.

4. Estetika

Kombinace subtilních černých kovových stojin a přírodních dřevěných polic přispívají ke kráse celého interiéru. Přirozené textury dřeva pomohou designově zatraktivnit každou místnost a dodat jí útulný a příjemný vzhled.

Regály ve skandinávském stylu jsou známé svou jednoduchou elegancí a minimalistickou estetikou. Jsou elegantně navržené a mají čisté linie, díky nimž působí místnost uklizeně a nepřeplácaně. To však není vše. Regály s dřevěnými policemi ve skandinávském stylu jsou vyrobeny z přírodních materiálů, dřeva a kovu, což jim dodává na kráse a odolnosti. Také jsou modulární, což znamená, že je můžete plně přizpůsobit Vašim potřebám. Z toho důvodu jsou ideální volbou do jakékoliv místnosti ve Vaší domácnosti. Navíc dřevo působí na člověka uklidňujícím dojmem.

Jak můžete regály s dřevěnými policemi využívat?

Ať už vlastníte malý byt nebo velký dům, dřevěné regály Vám nabízejí mnoho výhod. Modulární a přizpůsobitelné prvky našich nových regálů s dřevěnými policemi Vám umožní efektivněji využít prostor a zároveň krásně vybavit Vaši domácnost. Možná máte také objemné nebo neforemné předměty, které se obtížně ukládají nebo organizují. Dřevěné police nabízejí pro tento problém skvělé řešení a pomohou Vám s organizací a ukládáním…

... ve vysněné šatně

Proč jsou modulární regály s dřevěnými policemi ideálním řešením pro šatní skříň? Zaprvé nabízejí neuvěřitelnou flexibilitu, která umožňuje maximálně využít dostupný prostor. Můžete si je vybrat v různých velikostech a tvarech a přizpůsobit tak šatní skříň svým konkrétním potřebám. Zadruhé jsou robustní, odolné a vydrží roky, což znamená, že za své peníze získáte nadstandardní hodnotu. Navíc nabízejí přirozenou a přitažlivou estetiku, která dodá každé místnosti hřejivou a příjemnou atmosféru. Tak na co ještě čekáte? Vytvořte si šatní skříň, o které jste vždy snili, s našimi novými regály řady DECO!

Jako domácí pracovna

DECO

Jako domácí pracovna

Naše nové DECO regály obsahují vše, co potřebujete k vytvoření dokonalého pracovního prostoru. A chaos se stane minulostí. Ať už se jedná o malý pracovní kout nebo celou pracovnu, nabízíme řešení pro ukládání pracovních věcí přesně pro Vás!

Elegantní design dřevěných polic uklidňuje oči a zároveň poskytuje praktické úložné prostory, které esteticky vylepší každý kout a nerozptylují Vaši pozornost. Knihy, katalogy, příručky, šanony… budete mít více než dost místa na uspořádání všeho, co potřebujete ke své práci. Navíc je zde integrovaný praktický pracovní stůl, kde notebook, monitor atd. najdou své místo.

Jako domácí pracovna

DECO

Jako dekorativní regály do kuchyně…

Ozvláštněte svou kuchyni výběrem designových regálů do kuchyně, které jsou nejen praktické, ale také stylové! Ať už si vyberete jednotlivé nástěnné police na uložení veškerého koření, nebo větší policový systém, jako je samostojný kuchyňský regál, naše dřevěné regály do kuchyně dobře vypadají a snadno se udržují. Popusťte uzdu své kreativitě - vyberte si velikost, která se Vám nejlépe hodí, a přidejte další extra police. Police lze také připevnit v různých výškách, aby zcela vyhovovaly Vašim potřebám.

regály do kuchyně

DECO

Jako stylové regály do obývacího pokoje...

Na rozdíl od těžkých a objemných skříní mohou naše nové kovové regály s dřevěnými policemi dodat obývacímu pokoji nebo jídelně pocit vzdušnosti a otevřenosti. Jsou také velmi flexibilní a lze je snadno přizpůsobit stylu každé místnosti. Můžete je také použít jako předěly mezi různými zónami v místnosti a vytvořit tak i v menší prostoru pocit soukromí. A nezapomínejme, že dřevěné police působí útulně a příjemně a Vaše poklady z cest nebo dekorace budou na nich vypadat prostě skvěle. Proč se tedy trápit s těžkými skříněmi, když si můžete užívat kouzlo a všestrannost otevřených moderních regálů pro obývací pokoje a jídelny?

regály do obývacího pokoje

DECO

Objevte celý náš nový sortiment…

Doufáme, že Vám tento článek na našem blogu přiblížil výhody a možnosti našich nových kovových regálů s dřevěnými policemi. Pokud hledáte praktický a krásně vypadající policový systém pro svůj domov, určitě si prohlédněte naši novou řadu DECO. Díky modulárnímu designu můžete vše snadno přizpůsobit a přeskládat bez obav, že se Vám něco nevejde. Regály DECO jsou také snadno rozšiřitelné, díky čemuž se Váš domov zvládne přizpůsobit změnám, které život přináší - bez ohledu na to, jestli jsou malé nebo velké.

Těšíme se, až Vám představíme další možnosti a pomůžeme Vám najít ideální dřevěné regály pro Váš domov. Neváhejte nás kontaktovat a pojďme společně navrhnout a vytvořit prostor, který bude funkční i krásný!

...spolu s kovovými policemi máme nyní pro každého něco!

Pokud chcete svému domovu nebo firmě dodat styl a udržitelnost, je nyní ta správná chvíle. Naše nové regály řady DECO zahrnují řadu vysoce kvalitních kovových regálů s dřevěnými policemi, které rozzáří každý obytný i pracovní prostor. 

Kromě toho si samozřejmě můžete pořídit kvalitní kovové regály do garáže, zátěžové regály do skladu a další regály pro jakékoliv úkoly! Prohlédněte si je ještě dnes - nebudete litovat!

 

Jaký druh regálů hledáte? 

Kovové regály do sklepa            Kovové regály do obýváku             Regály do dětského pokoje

        Kovové regály do sklepa                               Kovové regály do obýváku                         Regály do dětského pokoje    

0 komentářů
Předchozí Nejlepší kancelářské regály od Majster Regálu - náš průvodce výběrem Další Regály do posilovny - dokonalý úložný prostor pro fitness vybavení
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let
To Top