0%

Je tomu tak. Léto se nám pomalu ale jistě chýlí ke konci a za pár dní se sychravější charakter počasí postará o to, že naše dvoj nebo čtyřkolové "oře" vyměníme za pohodlí obývacího pokoje. Potřeba čerstvého vzduchu a kontaktu s přírodou se však s příchodem podzimu nesnižuje. Právě naopak, i v těchto měsících je důležité, abychom si vyrazili na výlet s celou rodinou, případně se na svém pohodlném kole projeli po oblíbené trati nebo vyznačeném chodníku.

K tomuto účelu ale potřebujeme dobrou výbavu v podobě kvalitních dopravních prostředků. Správná péče a údržba však nejsou jediné kroky, kterými si dokonalý a stoprocentní stav zajistíme na dlouhou dobu.

Právě v sychravém počasí, které se vyznačuje poklesem teplot, vyšší vlhkostí a silným větrem, je třeba mít pro všechny tyto doplňky, nářadí či stroje vhodnou úschovnu. Pokud ale zápasíte s každým jedním metrem čtverečním a moc prostoru pro tyto účely nemáte, správně zařízená a kvalitními regály vybavená garáž je pro vás to nejlepší řešení.

Září a příchod podzimu s regály ve vaší garáži

Kovové regály vám pomohou maximalizovat prostor a eliminovat nepořádek

Příchod nového ročního období není jen důvodem pro změnu vašeho šatníku a dostatečnou péči o pleť či vlasy.

Tento sezónní rituál by měl zahrnovat i přípravu vaší garáže na chladnější počasí. Jde přece o prostor, který je mnohem více než jen místo na ochranu vašeho vozidla či kola před deštěm, sněhem nebo ledem. Mělo by to být místo, kam můžete vždy a velmi jednoduše umístit nářadí na odklízení sněhu, uložit si letní výstroj, pneumatiky nebo pomůcky na údržbu zahrady.

Podlahová plocha garáže nebo dílny všechny tyto potřeby uskladnění ale určitě nepokryje, proto je vhodné mít k dispozici odolné regály do garáže. Pomohou vám v ní maximalizovat prostor a eliminovat nepořádek na minimum bez použití dalších speciálních a zbytečně drahých zařízení.

Silný a odolný materiál regálů, který unese vše

Výhodou tohoto unikátního skladovacího systému od Mistra regálů je jeho kompaktnost, flexibilita a funkčnost. Právě ta ho předurčuje k použití v jakémkoli prostoru a pro uložení různých předmětů a věcí. Pevné regály na pneumatiky tak konečně vytvoří místo pro uložení sezónních pneumatik, kde na vaše auto počkají do další sezóny.

Garáž je však i místnost, v níž se často skladuje vše, přičemž se zapomíná na její specifické klima, kde vlhkost, nižší teploty a voda dělají s některými materiály své. Při použití kovových regálů RIVET s drátěnou ocelovou policí se však žádných nehod a nemilých překvapení obávat nemusíte.

Září a příchod podzimu s regály ve vaší garáži

Police jsou pevné, s nosností do 300 kg a odolné, takže je můžete využít i při vytváření úložných prostor při otevřeném altánku, do kterého občas zaprší nebo nasněží.

S výběrem a řešením správného skladovacího systému vám pomůže konfigurátor

Přestože rozložení garážových prostor je díky moderním bezšroubovým regálům opravdu velmi jednoduché, ne každý z nás má na výběr ideálních regálů talent. S pohodlným konfigurátorem ho ale vůbec nepotřebujete. Stačí znát rozměry prostor garáže a podle nich zadat do konfigurátoru výšku i šířku regálů a doplnit ji hloubkou a počtem polic. I takto jednoduše se můžete dopracovat k dokonalému uspořádání garáže.

Regály do dílny nebo do sklepa jsou navíc z pozinkovaného kovového materiálu. Jednoduše se montují a podle potřeby přizpůsobují konkrétnímu prostoru.

Se zavěšením kol, uložením pneumatik, nářadí a nástrojů tak už konečně nebudete mít nejmenší problémy, protože všechny tyto věci budou mít na regálech své místo a vy budete mít o všem, co v garáži je, dokonalý přehled. Tak se o tom přesvědčte a při přípravě garáže na podzim požádejte o pomoc Mistra regálů.

V e-shopu Majster Regál najdete do spíže či sklepa, ale také regály na pneumatiky. Neváhejte použít náš konfigurátor na kovové regály, nebo přejděte přímo na kategorii pro regály na hračky, do dětského pokoje nebo do koupelny.


Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na  Facebooku, Instagramu LinkedIne.