0%

Rozhodování o nejvhodnějším regálu pro Vaši firmu nebo domácnost může být často zdlouhavá a ne velmi jednoduchá úloha. Mezi rozhodující faktory můžeme zařadit snadnou údržbu, korozi nebo záruku. Proto bychom Vám v Majster Regál chtěli ukázat různé možnosti použití bezšroubovému kovového regálu RIVET s drátěnou policí. Jednoduše ideálního regálu do každého prostoru a pro různé využití.

Hledáte regály s vysokou nosností? Rivet regál! Přejete si kovový regálový systém vhodný do místnosti se zvýšenou vlhkostí? Sortiment Rivet regálů! Potřebujete regál pro venkovní skladování? Rivet regály s drátěnou policí.

Kompletní regálový systém? Ještě váháte? Čtěte dále ...

Ideální pro bary

Víme, že každodenní úklid v barech a restauracích je určitě náročný úkol. Pomocí Rivet regálu je tato činnost snesitelnější a pohodlnější. Už se nemusíte obávat olejových skvrn nebo zbytků prachu na dřevěných policích. Díky ocelové síti je ukládání prachu na povrchu regálu minimální a údržba regálu je jednodušší a efektivnější.

Díky své vysoké nosnosti je Rivet regál ideální pro skladování těžkých předmětů, jako jsou sudy, přepravky apod. Elektricky svařovaná ocelová síť z něj činí dokonalého partnera v případě požáru, protože jeho otvory umožňují snadný a rychlý tok vody mezi různými úrovněmi.

 Ideální pro bary

Ideální pro skleník

Ať už pěstujete zeleninu pro zábavu nebo profesionální, dobře organizovaný skleník je zásadní pro udržení zdravého a silného růstu všech rostlin. Použitím správných kovových regálů pro různé rostliny můžete jednoduše udržet vše na svém místě. Rostlinám se v takto vytvořených podmínkách daří mnohem lépe a skleník není přeplněný. Unikátní růstové potřeby každé rostliny vyžadují odlišné skladování a údržbu, aby se zajistilo, že roste tak, jak potřebujete. Pokud budete předem vědět, jaké police a stoly potřebujete, pomůže Vám to okamžitě vyřešit mnoho problémů. Tento atraktivní regál je skvělým doplňkem každého skleníku.

Kovový regál umožňuje slunci přístup ke všem rostlinám. Klimatické podmínky nejsou problémem díky antikorozní ochraně. Umožňuje vytvoření dokonalé vertikální zahrady ať už v interiéru nebo exteriéru.

Regál na všechno a pro všechny!Regál na všechno a pro všechny!

Ideální pro přístřešek

Zahrádkaření jako hobby? Přiznejme si, je to krásný koníček, ale nepatří mezi nejčistší. Množství nádob na zalévání, špinavých holínek, rozlitých tekutin ...

Přinést všechny tyto věci do domácnosti není praktické, čisté ani bezpečné.

Co tak uložit vše pod přístřešek? Díky našemu sortimentu se již nemusíte obávat změny počasí, protože tento regál je odolný vůči dešti i vlhkosti a je ideální pro uskladnění všeho zahradního nářadí.


Regál na všechno a pro všechny!Regál na všechno a pro všechny!

Ideální pro garáže a kapaliny

V neposlední řadě. Rivet regál je ideální pro garáže, dílny a skladování tekutin. Vše potřebné pro Vaše koníčky můžete skladovat optimálním a trvalým způsobem.

Od surfů, bot, kajaků až po motorkářské oblečení. Díky ocelové síti regál nezachytává žádný zápach, a tedy ani zápach ze všeho, co v něm skladujete. Neopren je možné sušit bez obav z poškození regálu nebo si obout jezdecké boty bez obav z poškození díky snadné údržbě. Užívejte si své záliby od začátku do konce.

Nezáleží na tom, zda je Vaše garáž malá nebo velká. Sortiment Rivet regálů nabízí různé rozměry, takže najdete regál do každého prostoru.

Regál na všechno a pro všechny!

Pokud se chcete dozvědět více o Rivet regálech, přečtěte si naše další blogy:

5 důvodů pro výběr kovových drátěných polic a Rozdíl mezi bezšroubovým Rivet regálem a jinými bezšroubovými regály, abyste objevili jejich jednoduchý montážní systém.


V e-shopu Majster Regál najdete do spíže či sklepa, ale také regály na pneumatiky. Neváhejte použít náš konfigurátor na kovové regály, nebo přejděte přímo na kategorii pro regály na hračky, do dětského pokoje nebo do koupelny.


Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na  Facebooku, Instagramu LinkedIne.