0%

Drazí čtenáři a zákazníci. Denně nám dokazujete, že naše regály mají svou kvalitu a díky Vám se můžeme stále posouvat dál. Naše regálové systémy se staly oblíbeným zbožím na internetu a stále se snažíme vyhovět požadavkům všech zákazníků. Máme nejširší nabídku regálových systémů na webu a jak je zvykem, některé z nich se těší větší oblibě a prodejnosti. V tomto blogu se podíváme na konkrétní kovové regálové systémy, kterým jste projevili největší důvěru. Představíme Vám TOP 5 nejoblíbenějších regálových systémů podle Vás zákazníků. Dozvíte se o jejich výhodách, nevýhodách, důvodech úspěchu a proč jsou pro zákazníky tak populární.

blog-majster-regal-top-5-najoblubenejsich-regalov

Vytvořili jsme pro Vás seznam kovových regálů, které jste za poslední rok kupovali nejvíce, na které byly pozitivní ohlasy na fórech a katalozích. Prodalo se mnoho kovových regálů, od těch nejmenších až po ty největší, od šroubových až po zasouvací regály z kategorie Professional. Které kovové regály byly ty nejoblíbenější?

5. PROFESSIONAL - Bezšroubový kovový regál s dřevotřískou 200x180x45 cm · 600 kg

Robustní, silný, pevný a mohutný regálový systém. I takové přívlastky mají produkty z kategorie PROFESSIONAL. Na páté pozici skončil regál rozměru 200x180x45 cm s pěti policemi. Ptáte se proč, tento poměrně velký a cenově náročnější regál, skončil tak vysoko v našem žebříčku? Má nekompromisní nosnost na jednu polici. Až 600 kg. V našem případě můžete na jeden regál naložit až 3000 kg - 3 tuny. Slušná porce, co říkáte? Regál je vynikajícím řešením pro sklady, průmyslové parky, garáže a dílny. Je opravdu robustní a jeho komponenty jsou vyráběny z hrubší oceli jako zbytek regálů v naší nabídce. Navzdory své velikosti se naopak dokáže postavit velmi snadno, protože je to skládaný zasouvací regálový systém. Rukavice, gumové kladivo, silné ruce a regál je hotový. Vynikající volba za jednoznačnou kvalitu.

4. Bezšroubový kovový regál s dřevotřískou 220x150x45cm · 400 kg

Bezšroubové kovové regály s dřevotřískou se v našem žebříčku budou opakovat nejvíce. Jsou velmi populární a patří k tomu nejlepšímu a nejvýhodnějšímu, co máme a nabízíme. Čtvrtý nejoblíbenější regál má rozměr 220x150x45 cm a 5 polic. Jeho provedení je v modré barvě, což je velkým lákadlem pro ty, kterým samotný zinek příliš "nevoní". Kombinace dřevotřísky a oceli zajišťuje nosnost 400 kg na polici. Je cenově výhodný a dostupný. Patří mezi největší regály z této kategorie. Je vhodný do garáže, sklepu, spíže a dílny. Jeho stavba je také velmi jednoduchá a vyztužená dvěma výztuhami na každou polici. Jestli chcete velký, pevný a dostupný regál, tak jste ho našli.

3. Šroubový kovový regál 200x100x50 · 100 kg

Hledáte kvalitní celokovový regál za nízkou cenu? Přijde Vám poměr kvalita-cena nereálný? Regály z kategorie "šroubové" jsou ideální cenová volba pro jakéhokoliv zákazníka. Nejvíce oblíbený regál z této kategorie je ve velikosti 200x100x50 cm a s přijatelnou zátěží 100 kg na polici. Celkem překvapivě jste si zvolili 4 policovou stavbu. Regál je kompletně zinkový. Je chráněn před vnějšími vlivy a před korozí. A kde je možné tento regál využít? V malých skladových prostorech, obchodech, kancelářích, spížích, sklepích, koupelnách a domácnostech. Je přizpůsobivý a jeho stavba je založena na spojování komponent pomocí šroubů. Za málo peněz, hodně muziky.

2. Bezšroubový kovový regál s dřevotřískou 180x120x45cm · 250 kg

Takzvaná zlatá střední cesta. Chcete regál, který není příliš velký a nezabírá příliš místa? Chcete kovový regál, který bude mít dostatek úložného prostoru? V provedení, které neurazí? Bezšroubový kovový regál s dřevotřískou 180x120x45 v modré barvě splňuje vše, co potřebujete. S pěti policemi se stal nadměrně populární mezi všemi zákazníky. Jeho stavba a modrá barva je navíc pěkným zpestřením. Za celkem příznivou cenu dostanete nadprůměrný regál se zatížením 250 kg na jednu polici. Regál je vynikajícím doplňkem do skladů, domácnosti, sklepů, a garáží. Na druhém místě já zaslouženě, co myslíte?

1. Bezšroubový kovový regál s dřevotřískou 180x90x45cm · 200 kg

Absolutní jedničkou se stal produkt, který v recenzích a v prodejnosti dosáhl vrcholu. Jeden z nejlevnějších produktů vysoké kvality je bezšroubový kovový regál v nejstandardnějším rozměru: 180x90x45 cm. Má 5 dřevotřískových polic a povrchová úprava oceli je ze zinku. Regál udrží 200 kg na polici při rovnoměrném rozložení. Je cenově velmi atraktivní a tím se stal jedničkou v našem žebříčku. Dá se využít téměř všude. Domácnost, sklad, garáž, sklep, spíž, dílna. Jeho stavba je jednoduchá a hotová do pár minut. Jednotlivé komponenty se do sebe zasouvají a s gumovým kladivem a s ochrannými rukavicemi se nemáte čeho bát. Je to regál, který splní základní potřeby skladování a uložení předmětů. Jednoznačný výběr, pokud nevíte, jaký regál potřebujete.

Naše regály se postupně staly oblíbeným zbožím v internetovém prostředí. Kovové regály z každé kategorie, kterou nabízíme, jsou vysoké kvality a snažíme se, aby byly pro Vás zákazníky vždy dostupné. Vaše spokojenost je pro nás prvořadá. Těšíme se na Vás při dalším blogu. Váš Majster Regál.