0%

Fenomén či slevové šílenství Black Friday... Nespočetné atraktivní slevy jsou pro každého z nás významným lákadlem, ale co opravdu víme o tomto dni? Je to pouze další záminka jak nás přimět utratit více peněz? Jak a kde mohu umístit vše, co jsem koupil? Pokud jste si někdy položili tyto otázky, tento příspěvek je určen právě Vám.

blog-majster-regal-jak-dale-po-black-friday

Existuje několik teorií o tom, proč listopadové výprodeje dostali pojmenování Black Friday. Za pozornost určitě stojí alespoň dvě. První vysvětlení hovoří o tom, že masivní páteční slevy měly výrazně pomoci obchodníkům dostat se z červeného mínusu do černého zisku. Své skutečné kořeny však Black Friday pravděpodobné má v 50-tých letech minulého století ve městě Philadelphia. V pátek po Dni díkůvzdání se ve městě konalo mnoho výprodejů, které souvisely s připravovaným sobotním zápasem amerického fotbalu. Pátek před utkáním označila za "černý" místní policie. Mluvila přitom o chaosu v ulicích, který způsobil velký dav lidí i pod vlivem výrazných slev v obchodech.

Každopádně je již týden po Black Friday a objednané zboží je na cestě k nám. Zdá se, že nejsme si zcela jisti, co všechno jsme nakoupili, dokud se k nám nedostanou všechny ty balíky a balíčky se zbožím. Vánoce se nezadržitelně blíží a je na čase zorganizování a uspořádání úložných prostoru.

JAK NA TO?

Než kliknete myší na "závazně objednat" nebo navštívíte kamennou prodejnu, abyste získali nabízené slevy, je třeba zorganizovat si prostor ať už doma nebo ve firmě. Jako vždy, doporučujeme zbavit se starého, aby se uvolnila cesta pro nové. Bez ohledu na to, zda máte firmu nebo ne, je důležité, mít vše uspořádané a takovým způsobem, abyste měli přehled o všem, co máte a ušetřili si tak spoustu času.

ULOŽIT A HOTOVO!

Patříte i Vy k lidem, kteří dlouho nepoužívané věci vloží do krabice a odloží někam stranou? Nebo stohují jednu krabici na druhou dokud... Žádné obavy, takto se chová většina z nás. Ale je to tak správně? Je na čase, vyhrnout si rukávy a pustit se do práce! Docilte nejdříve to, že snížíte počet krabic a najdete tak i věci, o kterých jste doposud ani netušili. Nevíte, jak dál? Kovové regály jsou obvykle tou nejlepší volbou. K dispozici jsou regály všech velikostí, přizpůsobitelné Vašemu prostoru a ne naopak.

OBJEDNAT A ODPOČÍVAT...

Poté, co jste spolkli obláčky prachu, Vaše ruce jsou unavenější než kdykoliv předtím a po několika hodinách jste objevili věci, o jejichž existenci jste ani netušili, můžete nahlas zakřičet. Hotovo! Právě jste do regálu uložili poslední krabici. A co teď? Teď přijde to nejlepší ze všeho. Užívat si svůj volný čas! Nebo pokračovat v nakupování? Záleží jen a jen na Vás ...

Podívejte se také na naši nabídku šroubových a bezšroubových regálů, které perfektně splní všechny vaše požadavky pro regál do domácnosti či do garáže.

Pro umístění opravdu těžkých výrobků do Vašeho skladu, či dílny pro Vás máme regály PROFESSIONAL.