0%

Mnozí z vás se nás ptají, jaké regály si mohou koupit a jaké jsou pro vás ty nejvhodnější. Pravda je taková, že tyto otázky jsou velmi komplexní. Každý jeden prostor je zkrátka unikátní. Představíme vám seznam všeobecně známých otázek, které byste si měli sami položit předtím, než si vyberete ten pravý regál do vaší domácnosti, kanceláře nebo obchodu.

NÁKUP A PRODEJ ONLINE. JE TO PRO MĚ VHODNÉ?

Jedna z nejčastějších otázek od vás zákazníků je pochopitelná. Na co konkrétně jsou kovové regály vhodné? Pokud mám obchod, mohu nakupovat regály na internetu? Samozřejmě že ano! Dnes na internetu najdete úplně všechno. Široký sortiment produktů od základních jednoduchých kovových regálů pro domácnosti, až po regálové systémy pro ty nejnáročnější zákazníky pro profesionální použití do průmyslu a velkých skladů, jakými jsou například i regály PROFESSIONAL. NEBOJTE SE KLIKNOUT NA TY NEJLEPŠÍ PRODUKTY NA WEBU!

CO JEDEME USKLADNIT?

Jakmile si na internetu vyberete konkrétní kovový regál, který bude splňovat vaše kritéria, je na čase se zeptat "co přesně jdeme uskladnit?". Odpověď se zdá být jasná, ale často zapomínáme na první nejlogičtější krok, který zahrnuje otázku nosnosti samotného regálu. Co konkrétně jdeme na kovový regál nakládat? Jaká je potřebná nosnost? Stává se, že koupíte kovový regál s velmi vysokou zátěží, jakými jsou například i regály PROFESSIONAL, ale reálné Vám možná stačí levnější a praktičtější regál z naší nabídky šroubových a bezšroubových regálů, které perfektně splní všechny vaše požadavky pro regál do domácnosti či do garáže.

KAM HO POSTAVIT? KOLIK REGÁLŮ POTŘEBUJI?

Jeden z nejdůležitějších cílů při skladování je vytvořit optimalizovaný a maximálně efektivní skladovací a pracovní prostor. Proto je třeba vyčlenit konkrétní prostor, naměřit potřebné rozměry a zvolit materiál, ze kterého chceme mít regály vyrobené. Celokovové regály, nebo kombinace kovu a dřeva jsou v tomto případě zárukou kvality.

VLASTNOSTI PROSTORU

Pokud již víte, co přesně jdete uskladnit a máte specifický vyčleněný prostor, přichází otázka, o jakém prostoru se bavíme. Například, nachází se na něm mnoho prachu? Je čistý? Má dostatečně pevné stěny? Jak je na tom samotná podlaha? Vždy je potřeba se zamyslet a musíte si být jisti, že do prostoru vyberete nejvhodnější kovové regály. Nejčastějším příklad je zmíněný prostor, kde se nachází množství prachu. Při takovém skladě je třeba zvolit pozinkované celokovové regálové systémy s garancí 100% proti korozi s dobrou odolností.

JE ESTETIKA DŮLEŽITÁ?

Je nepsaným zvykem, že v kancelářích je estetický faktor jeden z nejpodstatnějších bodů, který nemůžeme brát na lehkou váhu. Mohou kovové regály působit i pozitivním estetickým dojmem? Celokovové regály profilu T Vám zajišťují kombinaci kvality a nekompromisního designu. Za takové hezké kousky se stydět určitě nebudete!

Doufáme, že vám těchto pár bodů pomohlo k tomu, abyste si nakoupili regály, které splní všechny vaše požadavky, a snad se vyhnete omylem, se kterými se někteří spotřebitelé často setkávají. Není to o tom, abyste nakoupili mnoho, ale jen tolik, kolik opravdu potřebujete. Váš Majster Regál.