DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály pro firmy a kanceláře

Návrat do školy s Majster Regál

0%

Návrat do školy s Majster Regál

Jak jsme zmínili výše, města, ministerstvo a ředitelé využívají letní prázdniny na to, aby byla škola 1. září připravena na nových a vracejících se studentů. Kvóty na vzdělávání se stále mění a také vše potřebné zařízení. Ve školách je množství věcí, příslušenství, školních pomůcek a potřeb, které je nutné uložit na bezpečné místo. A o to se už postarají naše kovové regály. Mnoho krát jsou pro lidi, co s tím nepracují, téměř neviditelné a málokdo si tento typ nábytku všímá, dokud není nucen policové systémy opatřit. V dnešním článku bychom vám rádi řekli, doporučili a ukázaly, jak zařídit jednotlivé školní prostory regálovými systémy, přičemž budeme dbát na konstrukci, využití, bezpečnost, cenu a účelovost. Setkali jste se někdy na školách s kovovými regály? Pokud ano, řekněte nám více v sekci komentářů.

Mnoho škol a univerzit naše regály aktivně využívá a mnohé z nich opakovaně kupuje. Ptáte se, kde všude využívají kovové policové systémy? Čtěte dál a řekneme vám, v které školních prostorách jsou využívány tyto kompaktní a špičkové produkty.  

 

Sklad školních pomůcek

Asi nejdůležitější prostor, pro školáky a učitele je obecný sklad školních pomůcek. Mapy, školní potřeby, křídy, elektrické tabule, globusy, dokumenty, zápisy ... Všechno to, co žáci potřebují na kvalitní výuku. Je důležité, aby každý předmět měl své místo, bylo dostupné a když studenti půjdou učiteli pomoci vybrat všechny prospekty ze skladu, našli všechno napoprvé a netrávili delší dobu hrabáním se v předmětech. Jak zařídit takový typ skladu? Některé věci jsou křehčí než druhé a třeba být velmi opatrný při manipulaci. Nejvhodnějším nábytkem, už jako je zvykem, jsou kovové policové regály. Konkrétně bezšroubové kovové regály s HDF policí. Jelikož se jedná o školu, zvolili jsme regály v modré barvě povrchové úpravy, ať regál působí moderně a barevně. Má zátěž až 360 kg na jednu polici. Pevný, stabilní, s dřevěnou policí HDF a s výbornou konstrukcí. Jeho montáž je rychlá a bezproblémová. Rovněž jsou kraje kovových částí oblé, což samo o sobě zabraňuje řezným poraněním. Ideální regál do každé školy. 

bezšroubové kovové regály s HDF policí

bezšroubové kovové regály s HDF policí

 

Školní archiv a knihovna

Téměř každá škola má školní knihovnu, archiv učebnic a studentských prací. Právě zde, dokáží kovové policové regály naplno vynikat. V době prázdnin je důležité nově uspořádat knihy ve školní knihovně podle žánru, autora a názvu. Mnoho škol v první řadě volí dřevěné varianty regálů, které však mohou být dražší až o 50% oproti jiným variantám, jako jsou kovové regály. Díky bezšroubovým kovovým regálem profilu L v modré barvě a zinkových polic je zařízení knihovny a archivu naprostou maličkostí. Mají nosnost až 250 kg na polici a samotné police můžete umístit do vámi požadované výšky, což vám dovoluje uložit knihy a práce jakékoliv velikost, stačí jen kapka fantazie. Vypadají skvěle, moderně a jejich údržba je opravdu jednoduchá, přičemž se nemusíte bát o čištění vlhkým hadrem a vodou. A co vy? Máte ve vaší škole něco podobného? 

 

Celokovové regály ve školním laboratoři

Zkumavky, chemické prvky a materiály, ochranné příslušenství, nástroje. To vše najdete v tradičním školním laboratoři. Chemie se snadněji učí, když je v "laboratoři" řád a nové, kvalitní vybavení. V této školní místnosti plné záhad a pokusů, není nic vhodnější než celokovové šroubové regálů systémy v zinkové povrchové úpravě. Jsou plně nastavitelné a zinkové police můžete umístit do výšky, jaká vám vyhovuje. Jsou odolné vůči všem olejům, kapalinám a roztokem. 100 kg na polici je více než dostačujících. Ani nešťastně vzniklý požár tímto kovovým pomocníkem nedokáže ublížit. Bezpečné, cenově dostupné a kvalitní regály ve stabilní konstrukci. Co víc si přát.

Podívejte se sami, jak vypadají kovové regály ve školním laboratoři. 

Celokovové regály ve školním laboratoři

 

Regály v tělocvičně

Učitelé tělesné výchovy na základních a středních školách musí myslet i na to, kde odloží všechny cvičební a sportovní pomůcky. Míče, činky, medicinbaly, kruhy, hokejky závaží apod. To vše musí být pečlivě naskládané, aby se zabránilo jakémukoli poškození, protože tyto sportovní pomůcky umí být extrémně drahé. Také pro tento účel jsou kovové regály ideální možností. V tomto případě je nutné zvolit kovový regál, který vydrží extrémnější zatížení a pro školy bude opravdu dostupný. Policový regál RIVET to splňuje dokonale. Vysoká zátěž na polici, až do 400 kg. Extrémně pevná konstrukce díky kovovým spojovacím nýtem. Mnoho rozměrů, typů a možností. Tento regál třeba vyzkoušet a sportovní zařízení budou na velmi dlouhou dobu v maximálním bezpečí. 

                     Policový regál RIVET       Policový regál RIVET

Policový regál RIVET

Možná díky našemu blogu jste si uvědomili, kolik regálů jste v školách viděli, ale téměř nikdy neuvědomili, že tam jsou. I to je jejich kouzlo, nepůsobí rušivě a jsou plně funkční. V našem případě i příjemně estetické.

 

 

Pokud hledáte ten správný regál pro vás, neváhejte přejít přímo na kategorie regálů do dětského pokoje, na hračky, nebo také regály na pneumatiky, do garáže, či dokonce i regály vhodné do koupelny a do spíže. Pro malé a střední firmy také máme regály určené do obchodu či skladu.

Nezapomeňte navštívit i naše sociální média, jako je facebook, instagram, pinterest nebo linkedin. kde najdete množství nových nápadů, triků a tipů. Máte zájem o konkrétní regál, no nevíte přesně, jaký rozměr a typ vám vyhovuje? vyzkoušejte náš konfigurátor regálů.

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály pro firmy        Regaly na hracky

     Kovové regály pro firmy                   Regaly na hracky    

0 komentářů
Předchozí Zpět do práce s kovovými regály Další Jak vytvořit vysněnou spíž
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let