Regály do garáže Regály do dílny Regály pro domácnost

Multifunkční kovové regály? Ano prosím!

0%

Multifunkční kovové regály

Organizace prostoru v domácnosti je nezbytná pro dosažení útulné, pohodlné, příjemné a funkční atmosféry. Při navrhování domu nebo bytu našich snů hraje klíčovou roli nábytek. Kromě barev, materiálů a doplňků je nábytek důležitým prvkem, který může zásadně ovlivnit kouzlo vašich místností a pokojů.

Z tohoto důvodu se dnes budeme zabývat tématem, který se každým rokem stává trendem a získává na popularitě: multifunkční nábytek. Je to ideální řešení pro všechny typy domácností, které naplňuje potřeby náročného zákazníka, resp. uživatele. Nejenže ušetříte množství prostoru, ale také budete moci dát svým místnostem osobitý nádech a vytvoříte kompozice plné vašeho individuálního postoje a osobnosti. Tento typ nábytku bude nepochybně váš nejlepší spojenec, který promění váš prostor na jedinečné, estetické místo, za které se nikdy nebudete muset stydět.

Pravděpodobně se ptáte, proč píšeme blog o multifunkčním nábytku, který nemá s kovovými regály téměř nic společného. Avšak opak je pravdou. Průmyslový nábytek obchodu Majster Regál lze použít různé, nejen jako tradiční kovové regály, ale i jako průmyslové pracovní stoly, např. do dílny a garáže.

Naším cílem je nabízet nábytek, který nabízí více funkcí, než se na první pohled zdá, a to v kompaktním balení, který je vhodný do jakéhokoli prostředí a prostoru. Jak jsme zmínili, naše regály lze rozdělit na dva stejné pracovní stoly, převážně z kategorie bezšroubové kovové regály a bezšroubové kovové regály RIVET.  Základem pro dělení regálů na pracovní stoly, je jejich dělená stojina. Pracovní stoly mohou splňovat i dekorativní účel. Jsou výborným doplňkem například do prostoru pod okny, případně obrazy.

Multifunkční kovové regály

 

Zpět k jádru celé věci. Mít nastavitelný pracovní stůl v domácnosti je skvělé v případě, pokud se chcete pustit do DIY (udělej si sám) nápadů, které dlouhodobě plánujete. Naše kovové policové regály s HDF policí a bezšroubovou montáží jsou pro tento účel perfektní. Jsou vysoce odolné vůči vlhkosti, tlaku, nárazu a mají jednoduchou údržbu. Montáž je jednoduchá. Komponenty se do sebe zasouvají, a tak vzniká kovová kostra pracovních stolů. Můžete ho mít hotový za několik minut a samotné police můžete přizpůsobit do jakékoli výšky regálu.

Pracovní stoly můžete využít mnoha způsoby. Můžou být použité pro skladování a organizaci nástrojů, na práci s materiálem, případně můžete upevnit na stěnu za regál hobby panel s možností odkládání nářadí na háčky. Pokud se považujete za skutečného kutila, mohli byste využít výhod tohoto dvojitého skladovacího nábytku tím, že budete pracovní stoly rozlišovat na "špinavý, použitý" a "čistý, nový" náklad, zboží nebo nástroje.

Multifunkční kovové regály

 

Pro mnohé nadšence DIY tzv. kutily, kteří v dílně stráví většinu svého času, je vhodné rozdělit dílnu na dvě části, čistou a špinavou samozřejmě každou s vlastním pracovním stolem.

"Čistý" pracovní stůl se bude používat na úkoly, při kterých vzniká málo odpadu, případně vše vyprodukované se dá jednoduše vyčistit. Příkladem je odpad, který vzniká používáním pil, vrtaček, soustruhů atd. Tuto oblast je třeba vyčistit obzvlášť dobře, aby bylo možné použít pracovní stůl a celý prostor znovu při dalších příležitostech. Na druhé straně je tu "špinavá" oblast, kde se pracuje s barvami, oleji, rozpouštědly atd. V této části je potřebný přívod vody a dostupnost odtoku.

Máme v nabídce je množství všestranných kovových regálů. Možná, že jste naše regály použili jinak. Napište nám na sociálních médiích facebook, instagram, pinterest nebo linkedin,  jak netradičně jste využili naše kovové regály.

Multifunkční kovové regály

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály do garáže               Rohové kovové regály              Kovové regály do dílny

       Kovové regály do garáže                                 Rohové kovové regály                                    Kovové regály do dílny    

0 komentářů
Předchozí T profil pro farmaceutický průmysl Další Zpět do práce s kovovými regály
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let
To Top