DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály pro firmy a kanceláře

T profil pro farmaceutický průmysl

0%

farmaceuticky regal

Celokovové bezšroubové regály se stojinou profilu T jsou bezkonkurenčně ty nejkrásnější kovové regály, které v obchodě Majster Regál můžete najít. Mají vysokou nosnost na jednu polici, jsou odolné, pevné, stabilní a mohou se pochlubit unikátní konstrukcí, jakou jinde nenajdete. Mají kovové police kompletně ze zinku, což jim dodává vysokou odolnost vůči korozi a oxidaci. S modrou kostrou regálu vytvářejí esteticky přitažlivý kus nábytku. To všechno jsou důvody, proč farmaceutický průmysl sahá právě po těchto trendových policových regálů. Kde všude je můžete vidět a jak jsou využívány? V následujících řádcích se dozvíte více.

 

Regály do lékárny

Zásuvný regály profilu T můžete nejčastěji vidět momentálně v přeplněné lékárně. Poptávka po lécích každým dnem roste, ať už po předepsaných nebo volně dostupných. Na trhu je nespočet léků a zdravotnických prostředků, které je třeba důkladně skladovat. Jsou dva konkrétní prostory, které se vyznačují využíváním regálových systémů s T profily v prostorách lékárny:

  • Prodejní část: kovové regály jsou využívány přímo v prodejně na skladování dostupných léků, které jsou umístěny přímo po ruce lékárníka. Je důležité uspořádat léky a medicínské pomůcky podle samotné poptávky. To znamená, ukládat zboží dle prodejnosti. Ty nejprodávanější co nejblíže k prodejnímu pultu. I tyto léky je dobré ukládat do skupin podle typu použití, výrobce, podle choroby na kterou jsou určeny apod. V tomhle případě neradíme skladovat léky v prodejně pouze podle abecedy. 
  • Sklad: je zcela jasné, že všechny léky a samotné zásoby nelze uložit jen do prodejního místa. Avšak v tomhle případě vysloveně doporučujeme skladovat léky a zboží podle abecedy. Jakmile se veškeré zboží na prodejně vyprodá, je důležité doplnit zásoby ze skladu. Jak snadněji konkrétně léky ve skladu najdete, když ne podle abecedy? 

regály profilu T

Ptáte se, proč právě regály profilu T? Moderní design do každé lékárny, možnost rozšíření regálů za pomoci přídavných modulů, nastavení polic do požadované výšky regálu a možnosti označení zboží na nosníky kovového regálu pro lepší orientaci.

Pracujete v lékárně? Napište nám do komentářů, jakým způsobem skladujete zboží a možná vám s tím pomůžeme. 

 

Regály do nemocnice

Nemocnice je místo, kde chodíme jen v nezbytných případech. Proč se však dostala do našeho seznamu, kde se využívají naše kovové policové regály T profilu? Často si ani nevšimnete jejich přítomnost v samotné čekárně, kde kromě regálů profilu T můžete vidět tradiční cenově dostupné bezšroubové kovové regály s HDF policí, na kterých najdete množství hraček, pokud se jedna o dětské oddělení, případně novin, tiskovin a propagovaných prospektů. V samotné ošetřovně můžete také ojediněle najít kovové regály. Zdravotnické nářadí, zkumavky, injekční stříkačky, léky, ošetřovací pomůcky ... i na toto všechno je zásuvný T - regál vhodný. Nicméně prostor, kde jsou naše kovové regály využívány nejvíce není nic jiného, ​​než sklad. Sklad v nemocnici je poměrně nenápadný a nikdo z pacientů ho nezvykne vidět. Může se nacházet na každém specifickém oddělení. Skladování medicínských pomůcek, nářadí, nástrojů, dokonce i nábytku, židlí, prádla ... Toto všechno naše regály zvládají bez jakýchkoliv problémů.

 

Regály do laboratoře

Nemůžeme zapomínat na samotných výrobců farmaceutických pomůcek a léků. Laboratoře jsou přímo nuceny využívat skladové řešení, jako jsou naše kovové regály. Nemají moc na výběr. Potřebují uskladnit tuny léků, nářadí a pomůcek a jak jinak, celokovové T profily jsou na to jako stvořené. Mají zátěž až 250 kg na polici a dokážou odolat i velmi nízké teplotě, neboť samotné police jsou kompletně ze zinku. V objemných skladech se dají naplno využívat regálové systémy tvořeny z jednoho základního regálu a následných přídavných modulů. Tímto způsobem dokážete vytvořit "síť" regálových systémů propojených po celé velikosti skladů. 

 

Proč si nemocnice, lékárna a laboratoř zvolí právě naše celokovové regály? T-profily jsou estetickým doplňkem do každého prostoru, mají nadprůměrnou nosnost, extraordinární stabilitu, stojiny tloušťky oceli až 1 mm a možnost rozšíření a úpravy podle potřeb zákazníka.

V případě, že pracujete v jakémkoliv farmaceutickém průmyslu a snažíte se najít regál, který bude splňovat všechny vaše požadavky, vyzkoušejte náš konfigurátor regálů

 

Věříme, že jste se v dnešním blogu dozvěděli něco nového a v případě, že byste rádi něco doplnili, napište nám a rádi se necháme inspirovat. Také nás můžete najít na sociálních médiích facebook, instagram, pinterest nebo linkedin.

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály pro firmy            Kovove regaly do obchodu            Paletové kovové regály

     Kovové regály pro firmy                     Kovové regály do obchodů                        Paletové kovové regály

0 komentářů
Předchozí Skladování domácích plodin a výrobků v spíži Další Multifunkční kovové regály? Ano prosím!
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let