DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO
Regály do garáže

Nejlepší nápady, které můžete využít při skladování věcí v garáži

0%

Nejlepší nápady, které můžete využít při skladování věcí v garáži

Když je v domě více věcí než volného prostoru, hledáme všechny dostupné možnosti, jak se zbavit tohoto nelehkého problému. Snažíme se najít ideální místo, kde budeme mít na jejich uložení dostatečně velký prostor. S námi ale můžete zapomenout na tyto nepříjemně starosti a trápení, protože pro vás máme velmi jednoduché řešení. Regálový systém pro všechny důležité nástroje, sezónní předměty, pneumatiky nebo zahradní nářadí.

Máme pro vás seznam praktických tipů, jak můžete s pomocí kovových regálů od Majster Regál využít a zařídit si prostor garáže bez drahých rad a pomoci odborníků.

 

Rozdělte prostor garáže do jednotlivých zón

Garáž není jen místem na zaparkování automobilu, ale také ideální možností, jak zvětšit úložný prostor vašeho domu. Abyste ale tuto místnost využili na maximum, je dobré si ji rozdělit do imaginárních zón. Dobrou zprávou je, že k tomu vůbec nepotřebujete žádné drahé a na instalaci náročné příčky. Stačí mít po ruce kvalitní regálový systém, ve kterém si najde své místo vše potřebné příslušenství.

 

Využijte na skladování kovové regály

Kovové regály umístěné po obvodu místnosti se stanou nedílnou součástí racionální organizace vaší garáže. Šetří mnoho místa a umožní vám uspořádat zřídka používané předměty tak, abyste je měli v případě potřeby vždy na očích a po ruce.

Tento univerzální policový systém do garáže vyniká profesionálním zpracováním, použitými materiály a dalšími výhodami. Regály s vysokou nosností je možné naplnit nejrůznějšími drobnostmi, jako jsou hmoždinky, hřebíky a šrouby, ale i zahradním nářadím či těžkými pneumatikami.

 

Otevřené police zlepší váš přehled

Nedostatkem prostoru v kuchyni nebo koupelně trpí velmi mnoho domácností. Přece jen, cena nemovitostí roku od roku roste, co si vybírá daň v podobě minimálních úložných prostorů. Přesun čisticích a jiných prostředků do garáže je proto jediné řešení. Při takovém způsobu života se ale z této místnosti velmi rychle stává nepřehledný sklad, ve kterém se nemůžeme často ani pohnout.

Zkuste pro tento účel využít otevřené kovové police regálů, do kterých můžete umístit mnoho čisticích prostředků. Speciální povrchová antikorozní úprava a vysoká nosnost polic se o tyto a další jiné věci postará.

Kovové regály toho vydrží opravdu hodně. Jednoduše se používají, a ještě lépe udržují v čistotě. Nejdůležitější však je, že o všech uložených věcech máte dokonalý přehled.

Nejlepší nápady, které můžete využít při skladování věcí v garážiNejlepší nápady, které můžete využít při skladování věcí v garáži

 

Optimalizací zefektivníte celý prostor

Garáž je především místem pro zaparkování automobilu. Každé auto si ale vyžaduje také pravidelnou údržbu, na kterou musíte mít nejen prostor a čas, ale i potřebný materiál a nářadí.

Právě uspořádání a umístění těchto věcí musí být takové, aby při pohybu v garáži neohrožovaly bezpečnost vaši i vašeho vozidla. S tím vám pomůže správná organizace úložného systému.

Proto, pokud chcete dát všechny věci v garáži do pořádku, je nutné investovat do univerzálního "nábytku". Právě regály do garáže jsou v tomto procesu skvělým pomocníkem. Vyrobené jsou z odolného a lehkého kovu, vyznačují se odlišnou velikostí i vlastnostmi, díky kterým si je smontujete určitě i sami.

Pomohou vám s optimalizací celého prostoru, ve kterém za odměnu získáte svobodný pohyb a snadnější orientaci. Tak to s námi vyzkoušejte a do regálů zkuste vše potřebné uložit. Přizpůsobí se nejen prostoru, ale i každému specifickému předmětu či zboží.

 

Nejlepší nápady, které můžete využít při skladování věcí v garáži

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály do dílny           Kovové regály do garáže           Regaly na pneumatiky

      Kovové regály do dílny                     Kovové regály do garáže                     Regaly na pneumatiky

0 komentářů
Předchozí Industriální styl a černé kovové police šetří prostor a bourají všechny hranice | Majster Regál Další Industriální styl: Zařízení pro ty, kteří si cení svobody, příjemné atmosféry a pohody
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let