0%


Věci a prostředí, které nás obklopují, mají pro náš život velký smysl. Pomáhají nám bez problémů fungovat a dosahovat stanovených cílů. Možná jste ale nevěděli, že efektivní využití našeho osobního prostoru je možné i díky dobře zařízené a vybavené garáži.

Právě Právě garáž v blízkosti domu představuje ten nejvyšší komfort a pohodlí, o kterém mnozí z nás jen sní, nebo si za takovýto luxus musí měsíčně drahým pronájmem prostor připlatit.


Garáž dnes už nepředstavuje jen místo pro auto. Stává se domovem pro celou rodinu a spousty nářadí a přístrojů, které potřebuje na údržbu příbytku nebo zahrady. Věděli jste, že podle průzkumů více než 47 % lidí vlastnících garáž v ní nemá prostor pro parkování, a tak je jejich auto neustále venku?

  • - 27 % lidí využívá garáž na svoje hobby;
  • - 23 % lidí se v garáži věnuje práci na autě;
  • - 19 % lidí využívá garáž na tvorbu (např. řezbářské práce);
  • - 13 % přemění svou garáž na posilovnu.

To však rozhodně neznamená, že tento multifunkční prostor svým všestranným využitím přichází o svůj význam. Někdy mu stačí trochu dopomoct a efektivně v něm některé věci instalací správných kovových regálů uspořádat. Právě díky regálům do garáže můžete svoji garáž přeměnit na oblíbený prostor a plnohodnotnou součást domu.

Jen si vzpomeňte, kolik známých firem, jako například Apple, Amazon, Disney anebo Google si začínalo plnit svůj podnikatelský sen a cíl v tomto prostore. Čím to je?

V první řadě výhodami, které vám tento prostor v blízkosti domu, bytu anebo zahrady poskytuje.

1-modernizace-garaze-blog

Získáte nejlepší bezplatné parkovací místo

Když se garáž nachází u domu nebo na pozemku v blízkosti vašeho domu, nabízí vám pohodlí, které zvyšuje kvalitu vašeho života. Protože nepříjemné hledání bezplatného parkovacího místa stojí:

  • - nervy;
  • - čas (Podle jedné studie řidiči automobilů tráví až 41 hodin ročně hledáním parkovacího místa.);
  • - peníze;
  • - a znečišťuje životní prostředí výfukovými plyny.

Jinými slovy, garáží, ve které se o pořádek starají i praktické a pevné regály na pneumatiky, využíváte svůj čas a prostor mnohem efektivněji a nikomu tím neškodíte.

Mimochodem, věděli jste, že nesprávné uskladnění pneumatik má vliv na jejich rychlejší opotřebování a následné poškození?

2-modernizace-garaze-blog

Chráníte materiál a zachováváte hodnotu vašeho vozidla

Podnebí v kombinaci teploty, počasí a slunečného záření ohrožuje podstatu vašeho vozidla. Vlhkost zanechá stopy na autě v podobě nepříjemné koroze, která se může objevit i tehdy, když je garáž nedostatečně klimatizovaná, uklizená a zařízená.

Chybí tu pořádek, který se v dnešní době snažíme do svého domova přinést, protože chaos představuje nepřítele a ničitele všech našich plánů. Nejhorší na tom je, že za neorganizovanými běžnými obytnými místnostmi už není ani naše garáž.

Pomocí kovových bezšroubových RIVET regálů do garáže to můžete změnit a získat mnohem víc jak jen pomocníka při organizaci. Maximalizujete prostor, který se dá využít nejen na ochranu auta, ale i jiných důležitých věcí určených na uskladnění.

Zárukou kvality tohoto systému je jeho povrchová úprava regálů ze 100 % oceli s pozinkováním a desetiletou zárukou před korozí, díky čemuž odolají regály a vaše garáž vlhkosti a jiným nevyhovujícím podmínkám.


Nářadí má konečně své místo

Za tímto účelem si ve vaší garáži můžete vyhradit jeden profesionální regál do 600 kg na jednu polici, nebo paletový regál do kterého umístíte běžně využívané nářadí. Nezapomeňte ale na to, že všechno by mělo být uložené tak, aby bylo nářadí jednoduše a vždy přístupné. Neváhejte investovat i do různých doplňků v podobě háčků a držáků, které vám umožní najít každé věci své místo. Tímto způsobem a pomocí správných regálů, se vám podaří udržet prostor stále organizovaný a garáž získá na hodnotě.

Kovové regály do garáže, dílny, sklepa nebo na vzpomínané pneumatiky tedy představují ideální řešení, jak udržet v jejím celém prostoru pořádek a mít o všem přehled. Zvyšují nejen efektivitu a využití tohoto prostoru, ale dodávají mu i hodnotu. Zvolte si proto kvalitu od nejlepších a investujte do těch nejvhodnějších, které naplno i využijete. Majster Regál vám s jejich výběrem a zařízením moderní garáže pomůže.

3-modernizace-garaze-blog

V e-shopu Majster Regál nájdete regály do garáže, do dílny, do spíže či sklepa, ale takéregály na pneumatiky. Neváhejte použít náš konfigurátor na kovové regály, nebo přejděte přímo na kategorii pro regály na hračky, ddo dětského pokoje nebo do koupelny.

Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a Linkedine.