Regály do garáže Regály do dílny Regály pro domácnost

Kovové regály s drátěnými policemi - přehlížení pomocníci

0%

S kovovými regály s drátěnými policemi se nejčastěji setkáme v průmyslovém a komerčním prostředí. Kromě vysoké nosnosti jsou “děrované” police praktické i z hlediska toho, že se na nich neusazuje prach a jsou nehořlavé. Na místech s vyšší vlhkostí se na rozdíl od polic z dřevotřískových HDF desek nemusíte bát zplesnivění. Proti kovovým regálům s plnými kovovými policemi mají ještě tu výhodu, že v případě požáru se voda z automatických hasicích systému (sprinklerů) dostane až dolů a s větší pravděpodobností je požár dříve uhašen.

 

Kovové regály s drátěnými policemi do domácnosti

Dokážete si představit použití kovových regálů s drátěnými policemi i jinde než ve firmách nebo obchodech? Už jste je někde viděli nebo je máte dokonce doma? Kovové regály s drátěnými patry jsou totiž takovou Popelkou mezi regály. Každý je přehlíží, ale přitom mohou tolik nabídnout.

 

Zinkované regály odolné proti vlhkosti

Největší předností kovových regálů s kovovými policemi je jejich odolnost vůči vlhkosti. U této vlastnosti nezáleží na tom, jestli máte plné kovové police nebo drátěné police. Na čem ale záleží je kvalitní povrchová úprava. Měli bychom preferovat 100% ocel, která je sama o sobě odolná proti rzi. Pokud jsou navíc regály a police pozinkované, máte kombinaci, na kterou se můžete plně spolehnout.

         Kovové regály s drátěnými policemi             Kovové regály s drátěnými policemi

 

Nižší hmotnost

Jestliže se pustíme do srovnání plných kovových polic a drátěných polic, tak na první pohled bude patrný rozdíl v hmotnosti. Tento souboj na plné čáře vyhrají regály s drátěnými policemi. Ale neznamená nižší hmotnost zároveň nižší nosnost? Díky promyšlené konstrukci naštěstí ne, proto i u regálů s roštovými policemi můžete očekávat nosnost 250 kg na jednu polici!

 

Nebrání proudění vzduchu

Další výhodou, kterou si lidé často neuvědomují, je skutečnost, že regál s drátěnými policemi nebrání proudění vzduchu. Nemusíte už proto řešit dilema, jestli nechat hůře odvětrávaný sklep prázdný nebo ho využít na skladování, ale riskovat, že se tam vzduch přes plné police ani nehne.

 

Přehlednost

Regály s roštovými policemi se často používají také v gastronomii. Restaurace se ve svých skladech potravin snaží efektivně využít každý kousek místa, proto do svých skladovacích prostor často používají vysoké regály. A nikdo není tak vysoký, aby regál nemohl být vyšší. Určitě už se každému z nás stalo, že neviděl, co leží na vrchní polici, a musel si dojít pro schůdky nebo židli. Přes drátěné police okamžitě vidíte, co se skrývá na horní polici (i když jen zespoda), a máte tak dokonalý přehled o svých věcech či zásobách.

Kovové regály s drátěnými policemi

 

Lze na ně něco pověsit i zespoda nebo udělat přepážku

Potřebujete si ještě přizpůsobit na míru svůj nový kovový regál? Málokomu se bude chtít vrtat do nových polic s dřevotřískovou HDF deskou nebo plných kovových polic. S drátěnými policemi to není žádný problém. Stačí kousek desky a drátek a během chvilky máte přepážku na míru. Nebo by se Vám hodilo něco zavěsit pod polici? Natáhněte a navažte si libovolně dlouhý provázek pod police a můžete začít věšet.

 

Univerzální drátěné police

Každý druh polic (HDF police, plné kovové police) má své výhody a nevýhody, ale podtrženo, sečteno vychází drátěné police jako nejuniverzálnější. Pokud tedy nebudete skladovat natolik drobné předměty, které by drátěnými policemi propadávaly, určitě se podívejte na naši nabídku kovových regálů s drátěnými policemi a vyberte si ten nejvhodnější. Zájem o ně stále roste!



A jaké police máte ve svých kovových regálech Vy? Nebo nyní vybíráte a chtěli byste regál s drátěnými policemi vyzkoušet? V tom případě můžete použít náš vylepšený konfigurátor regálů.

Věříme, že náš nový článek na blogu Vám přinesl nové informace a byl pro Vás užitečný. Nezapomeňte nás sledovat na sociálních sítích Facebook, Instagram, Pinterest nebo LinkedIn a napište nám!

 

 

Jaký druh regálů hledáte?  

Kovové regály do sklepa           Regaly do satny           Kovové regály do garáže

     Kovové regály do sklepa                                 Regály do šatny                              Kovové regály do garáže

0 komentářů
Předchozí Vybíráme nový regál podle rozměrů Další Kartonová krabice nebo plastový box?
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let
To Top