DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO

10 důvodů, proč byste měli koupit regály od Majster Regál

0%

10duvodu_proc_byste_meli_koupit_regaly_od_majster_regal

Kovové policové regály jsou funkčním a nyní už i tradičním kusem nábytku. Dnes existuje několik možností a mnoho dodavatelů, u kterých se dají policové systémy nakoupit. V této době může být náročné najít důvěryhodný a vysoce kvalitní produkt. Avšak takové zboží nabízíte, nemusí to někdy vůbec stačit. Abychom vynikly a byli lepší než konkurence, musíme našim zákazníkům poskytnout další přídavné hodnoty. V tomto blogu jsme dali dohromady ty největší výhody, které jako obchodní společnost s kovovými regály nabízíme. Chcete vědět, proč byste si měli zvolit právě nás? Pokračujte ve čtení.

Na tuto otázku můžeme odpovědět v krátkosti i takto - Majster Regál nabízí řadu výhod, od vypracovaného slevového systému až po širokou škálu produktů. Více se o nejvýraznějších výhodách našich regálů dozvíte níže:

1. Široká nabídka kovových regálů

Na internetovém obchodě Majster Regál najdete vysoce kvalitní regálové policové systémy s množstvím kombinací pro širokou škálu požadavků zákazníků do prostorů jako jsou domácnosti a sklepy, garáže, zahrady, kuchyně, dílny, kanceláře a průmyslové oblasti. Jelikož se jedná o eshop, všechny produkty vidíte online a máte možnost procházet náš obchod kdekoliv a kdykoliv, bez ohledu na otevírací dobu nebo svátky, či dny pracovního klidu.

2. Profesionální a kvalifikovaný zákaznický servis

Nevíte se rozhodnout? Potřebujete poradit? Máme k dispozici vysoce kvalitní a profesionální zákaznický servis pro všechny zájemce a kovové regálové systémy. Rádi Vám zodpovíme všechny otázky a nejasnosti, vyřešíme Vaše problémy, případně dohledáme Vaše zásilky, které od nás putují k Vám domů. Naši zákazníci vždy dostanou ten nejlepší servis a expertní poradenství. Můžete nás kontaktovat emailem, telefonicky, případně na online chatu a sociálních médiích.

3. Bezplatné doručení.

Spolupráce s našimi dopravními společnostmi Vám nabízí rychlé a bezproblémové doručení přímo k Vám domů. Ale hlavně je zcela zdarma v případě nákupu nad 650 Kč. Pokud k Vám zboží dorazí poškozeno, naše reklamační oddělení okamžitě vyřeší Váš problém a náhradní zboží dostanete v mnohem dřívějším termínu než tradičních 30 dní. S námi neprohráváte.  

4. Konfigurátor regálů

Nechce se Vám prohledávat každou jednu kategorii a ceníte si každou minutu Vašeho času? V tom případě vyzkoušejte náš propracovaný konfigurátor kovových regálů, kde najdete Vás kýžený regál tak rychle, jak je to jen možné. S našim konfigurátorem to zvládne každý.

5. Výhodná cena.

V elektronickém obchodu Majster Regál zakoupíte policové systémy za ty nejnižší ceny na online trhu. Pouze zde najdete šroubové nebo bezšroubové kovové policové regály té nejvyšší kvality a odolnosti za neuvěřitelné ceny. Obchod se vyplatí pravidelně sledovat, protože některé akce jsou dech beroucí. Nevěříte? Přesvědčte se o tom sami.

6. Bezkonkurenční slevový systém.

Měli jste už možnost nahlédnout na náš slevový systém? Jen s námi můžete obdržet vysokou slevu na celý nákup, kterou nenajdete v žádném jiném obchodě. Slevový kód, sezónní slevy, věrnostní body a procentní slevy podle velikosti nákupu. Toto vše čeká jen na Vás. 

7. Věrnostní program.

Nakupujete na konkrétních eshopech více než jeden krát? Patříte mezi stálé zákazníky? Registrujte se a naplno využívejte náš věrnostní program! Při každém nákupu obdržíte věrnostní body, které můžete použít při dalším nákupu ve formě slevy českých korunách. To se vyplatí.

8. Záruka 5 let.

Většina obchodů a nejen internetových, nabízí záruku 2 roky na zakoupené zboží. Ale my jsme sebevědomí a věříme, že naše regály vydrží daleko více a proto Vám nabízíme záruku až 5 let. Stabilita, odolnost a celková kvalita nás přesvědčila o tom, že 5ti letá záruka je v tomto případě zcela na místě.  

9. Vyrobeno v Evropě.

Nabízíme kovové regálové systémy vyrobené přímo v Evropě. Každý zákazník ze Slovenska a Česka, kde náš eshop působí, se může těšit z kvalitního produktu evropského původu. Bezplatná doprava, vynikající ceny, odborný servis a domácí výroba. Co víc třeba?

10. Produktová kvalita.

Spokojenost a bezpečnost našich zákazníků je naší nejvyšší prioritou. Proto při nákupu našich kovových regálů věnujeme zvláštní pozornost zejména těmto dvěma faktorům. Naše policové regály jsou vyráběny v Evropě a jsou testovány a certifikovány společností TÜV Rheinland. Životní prostředí je pro nás také velmi důležité a proto jsou naše výrobky nejen vysoce kvalitní a bezpečné, ale i bez škodlivých látek. Konstrukce může být plně kovová a lze ji recyklovat. V případné kombinaci se dřevem obsahují regály HDF police, které neobsahují formaldehyd, díky čemuž jsou biologicky odbouratelné.

Všichni v týmu Majster Regál věříme v naše schopnosti a kvalitu zboží a jsme přesvědčeni, že budete s námi spokojeni i Vy. Pokud hledáte kvalitní kovové regály s výhodnou cenou a vynikajícím zákaznický servisem víte, že jste na správném místě. 

Pokud ještě stále hledáte ten správný regál pro vás, neváhejte přejít přímo na kategorie regálů do dětského pokoje, na hračky, nebo také regály na pneumatiky či dokonce i regály vhodné do koupelny a do spíže. Pro malé a střední firmy také máme regály určené do obchodu či skladu.

0 komentářů
Předchozí Jak správně ukládat břemena do kovových regálů Další 15 nápadů, jak vytvořit v garáži řád
To Top
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let