0%

Vytvoření dokonalého souladu a harmonie řešíme v interiéru pomocí různých moderních a multifunkčních doplňků. Dobrá organizace a na ní závislá vysoká míra efektivity práce se však cení i v průmyslu, výrobě nebo skladech. Právě ty jsou často určeny pro snadné uložení a efektivní třídění zboží nebo materiálu. A jelikož úspěšnost jakéhokoliv projektu závisí na tom, jaké řešení si pro jeho snadnou realizaci zvolíte, podíváme se na způsob, který vám pomůže nejen s organizací a uskladněním zboží, ale také optimalizací celého prostoru.

Kovové profesionální regály pro sklad, garáž nebo dílnu vyřeší najednou dvě klíčové úlohy: unesou velkou váhu bez omezení možností skladování a poskytnou vám pohodlný přístup k obsahu polic bez velkého namáhání.

 

Profesionální kovové regály

Tyto moderní skladové systémy od společnosti Majster Regál jsou postaveny na modulárním základě, což umožňuje jejich umístění do jakékoli místnosti při využití maximálního výškového prostoru. Díky dobře promyšlené hloubce a šířce polic se do nich vejde jakýkoliv náklad, vybavení nebo spotřební zboží, jehož specifickým rozměrům lze výšku polic a využití regálů jednoduše a vždy přizpůsobit.

Pokud tedy hledáte a potřebujete něco pro zajištění jednoduchého a plynulého provozu nebo skladu, neváhejte požádat firmu Majster Regál o radu. Vybere a nabídne vám vhodné skladovací řešení, které můžete klidně aplikovat i do dílny.

1-regaly-pro-profesionalny-byznys

 

Skladujte bez omezení a s pohodlným přístupem k obsahu

Prefabrikované kovové regály jsou určeny především do skladovacích prostor, kde se nachází objemnější zboží nebo náklad a vyskytují náročnější podmínky jeho skladování. Oceníte je i v situacích, kdy potřebujete organizovat dlouhodobé nebo dočasné sezónní skladování zboží v garáži.

Velkou výhodou bezšroubovému systému profesionálních RIVET regálů je jejich jednoduchá a rychlá montáž a demontáž. Jednotlivé kompaktní prvky se navíc snadno přepravují, aniž byste k tomu potřebovali univerzální a speciální zařízení.

Díky své jednoduché a silné konstrukci zvládnou tyto regály i neuvěřitelné zatížení. V závislosti na konfiguraci a konstrukce to může být od 600 do 1000 kg na polici, díky čemuž se postarají regály do skladu nebo obchodu o nestandardní zboží a racionální využití každého prostoru.

Konstrukce profesionálních kovových regálů je vyrobena z vysoce pevné oceli, všechny prvky jsou zároveň pečlivě ošetřeny antikorozními sloučeninami, díky čemuž je lze používat v neizolovaných místnostech s vysokou vlhkostí a prašností v jakémkoliv ročním období.

2-detail-longspan-regaly-pre-profesionalny-biznis

 

Výběr si usnadníte s online konfigurátorem

Dokonalý skladovací systém z kovové konstrukce je v nabídce za výhodnou cenu. Aby bylo ale využití profesionálních regálů do skladu nebo garáže maximální a komfortní a našla se optimální konfigurace, je vhodné vypočítat jejich potenciální zatížení. Zde se doporučuje brát v úvahu dvě důležité hodnoty:

 

  • celkové zatížení regálu, tedy kolik snese samostatná část celého systému
  • zatížení police, které definuje váhový limit pro jednu polici.

 

V souvislosti s nosností regálů byste také měli vzít v úvahu i objemovou hmotnost zboží. Zatímco na uložení lehčích předmětů můžete využít speciální nosnosti regálů do domácnosti v rozmezí od 80 do 180 kg na polici. Kovové regály PROFESSIONAL s HDF nebo dřevotřískovou DTD deskou zvládnou zátěž až do 1000 kg na polici.

3-detail-longspan-regaly-pro-profesionalny-byznys

Z toho všeho vyplývá, že při výběru vhodných regálů je dobré si předem promyslet i sortiment a objemy zboží, naplánovat, kde budou ve skladu jednotlivé sekce umístěny a jak vám bude zboží v nich přístupné.

Vše si přeměřte a s konfigurátorom na regály pak vybírejte vhodný regál. Nezapomeňte do konfigurátoru zadat správnou výšku a šířku regálů, přičemž myslete i na hloubku a počet polic. K dispozici je vám také výběr na základě barvy regálů a materiálu police, takže možnosti jsou opravdu obrovské.

Pokud se tedy zaměříte na všechny důležité detaily, vyberete si nejen nový regál na pneumatiky, do obchodu nebo továrny. S univerzálním skladovacím systémem od Majster Ragál optimalizujete prostor i v domácnosti, kde si díky pevné konstrukci zorganizujete i tu nejmenší koupelnu, spíž nebo hračky v dětském pokoji.

Doufáme, že naše rady Vám byly nápomocné a nezapomeňte nás navštívit i na jiných online platformách. Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a Linkedine.