0%

Nastal čas, kdy je dovoleno pít pivo kteroukoli hodinu během dne. Je tu slavný Oktoberfest! Každý z nás jistě ví, co všechno v sobě Oktoberfest ukrývá, nebo ne? Festival se odehrává Mnichově, přesněji v Theresienwiese, kde se nachází 14 prostorných stanů pro 1000 až 4000 lidí, z nichž má každý specifický charakter. Slavný festival již není výlučně německou výsadou, protože se slaví téměř všude kolem nás. Díky globalizaci se během října přelije několik tisíc litrů piva všude ve světě. V 21. století jeho popularita rapidně vzrostla, a právě v této době zažívá každá restaurace a pohostinství svůj vrchol. Oktoberfest se pravidelně slaví v Honk Kongu, Praze, Bratislavě, Madridu, Vídni, Rio de Janero a také v New Yorku a Torontu.


Pivo, podávané na Oktoberfestu pochází ze známé mnichovské pivnice, která produkuje značky jako Paulaner a Augustiner. Pokud však nejste velkým fanouškem zlatého nápoje, naleznete zde množství jiných jídel a nápojů, jako je víno nebo radler.

I když všichni pivo milujeme, nemůžeme říci, že jsme zkušení odborníci v jeho složení a výrobě. Kde však experti jsme, jsou skladové řešení a organizace prostoru. Je důležité neznehodnotit specifickou vůni a chuť piva při jeho skladování. Chceme Vám představit několik zlatých pravidel, která byste měli dodržovat pro uchovávání ty nejpodstatnějších vlastností tohoto populárního a chutného nápoje, jeho samotným skladováním a organizováním během Oktoberfestu.


Pravidlo #1: Dohlížejte na sklad

Skladování piva tím nejlepším způsobem zahrnuje dobré pozice a správný prostor. Třeba zajistit jeho správnou teplotu a pomocí ochutnávek udržovat specifickou chuť. Ve výsledku by měly být dodržovány tyto zásady:

-Skladujte ve vertikální pozici. Zabraňuje brzkou oxidaci piva a snižuje kontakt se vzduchem, což brání proti zkáze.

-Zabraňte kontaktu přímého světla. Je velmi důležité, aby se nápoj nesetkal s jakýmkoli zdrojem přímého světla. Může to mít výrazný dopad na jeho chuť.

-Udržujte správnou teplotu. Různé piva dozrávají v úplně jiném čase v závislosti na značky a typu. A proto je důležité udržovat konkrétní teplotu vhodnou na určitý typ nápoje.

Může to vypadat poměrně komplikovaně, avšak my, Majster Regál, nabízíme vždy optimální skladové řešení pro jakýkoliv prostor a vyřešíme jakýkoliv skladový problém. Bez jakýchkoliv pochybností je zcela ideálním řešením celokovový bezšroubový regál s drátěnou policí.

1-oktoberfest-rivet-sud-piva-cz

Nabízí dostatečný skladovací prostor, samotné police se mohou přizpůsobit do jakékoli výšky regálu a nemusíte se bát případného vytékání piva na regál, protože je zinkový a odolný vůči kapalnému poškození. Sudy a piva budou v maximálním bezpečí. Jsou kompletně kovové a pozinkované. Dokáží odolat vlhkosti a nízké teplotě a to je pro nápoj jako je pivo ideální. Výhodou je samotná nosnost, až do 400 kg na jednu polici. Sudy, láhve a plechovky již nebude problém efektivně skladovat.

Pravidlo #2: Zabraňte chaosu

Oktoberfest je vždy maximálně přeplněný a pro lidi, kteří na festivalu pracují, to může být neuvěřitelně náročné. Je velmi důležité, aby zvládali nátlak bez velkých problémů a vyhnuli se přílišnému a nežádoucímu stresu, jinak jejich byznys může zažít katastrofu.

Přistupovat k zákazníkům rychle a tak slušně, jak je to jen možné, je esenciální pro práci v tomto odvětví. Za účelem dodání dobrého servisu je důležité, aby zaměstnanci vždy přesně věděli, co si zákazník ptá a kde to najdou bez zdlouhavého hledání.

Navzdory všemu je extrémně nutné vlastnit kvalitní sklad s organizovaným systémem. Používáním skladových kovových regálů máte veškerý materiál hned po ruce s pohodlným přístupem. Vše máte na dosah. Jsou bezkonkurenčně nejlepším řešením pro skladování zboží během Oktoberfestu. Doporučujeme, aby bylo pivo uskladněné podle skupiny, značky a typu. Sklad musí mít svou logiku a také požadovanou teplotu specifickou pro daný druh piva.


Pravidlo #3: Udržujte pořádek!

Zápach rozlitého piva umí být časem velmi nepříjemný a o to více, pokud se dá počítat na litry. Během festivalu je nutné udržovat pořádek, zvláště pokud nechcete, aby zápach zůstal na daném místě po několik dní.

I kvůli tomuto problému doporučujeme celokovový policový systém s drátěnou policí, protože je plně kovový, pozinkovaný a má snadnou údržbu. Nepořádek a špínu z něj vyčistíte velmi rychle bez jakýchkoliv problémů. Je pevný, odolný vůči korozi a síťová police se nezničí kontaktem s kapalinou. Nabízí jen výhody a nic méně.

2-oktoberfest-rivet-sud-piva-cz

Pravidlo #4: Rychlost a jednoduchost – nejsilnější kombinace

V neposlední řadě chceme zdůraznit, co si málokdo z náš uvědomuje. Abychom se všichni mohli rok co rok těšit z této fantastické události, musíme poděkovat odpovědnému týmu pracovníků a organizátorů, kteří odvádějí výbornou práci. Je to nákladný a složitý úkol, protože se koná přímo na ulici a silnicích, kde jsou stánky rozloženy.

V práci, jako je tato, kde soupeříte s časem samotným, je rychlost a jednoduchost klíčovým prvkem úspěchu. Také příprava a montáž stanů, nářadí a skladu zde hraje důležitou roli. Naše policové regály splňují tyto úkoly na 100%. Montáž je jednoduchá a rychlá a totéž platí, také o jejich demontáži a přesunu na jiné místo. Je to perfektní investice, protože nestojí mnoho a kvalita je zaručena.

Doufáme, že Vám naše rady pomohli a něco si z nich vezmete v případě, že se chystáte uspořádat známý Oktoberfest nebo jakýkoli jiný event. Pomozte i Vy přispět k této úžasné zábavě. Užívejte a bavte se! "Oans, zwoa, gsuffa!"

Pokud ještě nevíte, který regál je ten nejlepší pro Vás, neváhejte použít náš konfigurátor na regály, nebo přejděte přímo na kategorii pro regály do garáže, do dílny, nebo na pneumatiky.V naší nabídce naleznete i regály vhodné do sklepa, do spíže ale i do obchodu. Neváhajte a vyberte si už dnes z našej širokej ponuky kovových regálov.