0%

Vše si dobře promyslete a připravte.

Přichází čas, kdy všechny hotelové společnosti začnou pociťovat silný nárůst zájmu a zvýšený počet zákazníků. Teplota stoupá a ve vzduchu je cítit závan příchozího léta. A co teď? Nenechávejte si vše na poslední chvíli a připravte Váš hotel předem, dokud nebude tak dokonalý, jak zákazníci očekávají.

blog-master-regale

Pokud pracujete v oblasti pohostinství, nebo byste chtěli vědět jen něco více o hotelích, které navštěvujete přes internetové stránky, tento blog je určen právě Vám. Řekneme vám, co se odehrává za zdmi oblíbených hotelů, kam se sami možná tak brzy nedostanete. Zjistíte, co všechno je potřeba udělat pro splnění požadavek zákazníka. Základem všeho je sklad v hotelovém průmyslu.

Jako každá firma, i hotel je závislý na počtu zákazníků a je důležité uskladnit mnoho věcí, které zákazníci vyžadují, abychom je zásobovali jídlem, pokojovými doplňky, nebo servisem rychle a efektivně.

V první řadě je třeba definovat všechny položky, které jsou nezbytné pro správné fungování hotelu, hostelu ubytovny, jídelny, apod. Musíte udržovat dobré obchodní vztahy s dodavateli nabízejících nejkvalitnější zboží za nejlepší ceny. Následně Vás čeká velmi důležitá část, a to je samotné uskladňování zboží dle potřeby a dostupnosti. Je mnoho prostorů, které jsou charakteristické pro všechna zařízení.

1) Vykládací a nakládací prostor

2) Vstupní prostor

3) Skladovací prostor

Jakmile je každý prostor definován, je nutné celý zboží rozdělit do dvou velkých skupin. Na jedné straně uložíte zboží, který se nepoužívá často. Druhá skupina bude zboží, které využíváte denně, neustále se hýbe a je situován blízko vstupní místnosti.

Je mnoho zařízení, které Vám mohou pomoci uskladnit produkty a zboží, např. kovové regály. Nabízejí nám možnost uskladnit vše podle jakéhokoli pořadí bez rozdílu na využitelný prostor, který máte k dispozici. Říká se, že uspořádaný sklad je obrazem šikovnosti pracovníků a šikovní pracovníci jsou jistota spokojeného zákazníka. Proto byste to neměli brát na lehkou váhu.

Pokud si myslíte, že Váš hotel nesplňuje prvky správného skladování, máte stále čas na změnu. Naplánujte, zrealizujte a efektivně uskladněte. A nezapomínejte, lepší pozdě než nikdy.

Podívejte se také na naši nabídku regálů PROFESSIONAL, které perfektně splní všechny vaše požadavky pro regál do skladu. Pro menší skladové prostory pro Vás máme šroubové regály nebo bezšroubové kovové regály s HDF policí.