0%

Garáž je obecně velmi důležitou součástí domácností a někteří z nás si neumí představit domácnost bez ní. Ale co když máte pěknou a velkou garáž, ale nemáte potřebné vybavení? Dnešní blog bude věnován především tomu, jak Vaši garáž využíváte a jaké kroky je třeba učinit, aby byla efektivně spravována a uspořádána.

blog-majster-regal

Účel garáže lze definovat do tří kategorií.

1. Skladování všeho, co nechceme mít rozložené v obytných prostorech. Sklepy, komory, spíže, také i garáže jsou tradičním prostore, kde odkládáme sezónní, nepotřebné a případně i málo používány objekty a věci. V takovém případě je důležité vložit věci do krabic, klecí a rozdělit si je přinejmenším do kategorií, ať už podle využití, materiálu, ročního období, nebo velikosti. Mnozí z nás je kladou na podlahu, případně je natiskne do skříní, nebo jiného typu nábytku. Ale my máme pro Vás jeden užitečný typ. Kovové regály jsou vynikajícím nástrojem pro uskladnění a uspořádání všech krabic, či věcí, které se Vám povalují v garáži. Majster Regál Vám pro tento účel může doporučit regály profilu L a regály profilu T, které jsou plně kovové a tak se nemusíte bát ani nepříjemné vlhkosti, která se při vlhkém podnebí často objeví. Je možné dokoupit i oblíbené přídavné moduly. Pokud jste přece zastáncem dřeva a Vaše garáž netrpí nadměrnou vlhkostí, regály s dřevotřískovou policí Vám budou plně vyhovovat. Mohou se pochlubit variabilitou rozměrů a zátěží.

2. Pracovní prostředí. Pokud jste domácí kutil a nemáte speciální prostor, kde se můžete realizovat, vězte, že právě garáž Vám může nahradit plně vybavenou dílnu. Ale kam uskladnit pracovní nářadí, ochranné prostředky, doplňkový materiál a pracovní oblečení? Bezšroubové kovové regály s dřevotřískou mají jednu unikátní vlastnost. Každý regál lze rozložit na dva menší pracovní stoly. Mají vysokou zátěžovou nosnost a bez problémů unesou jakékoliv elektrické nářadí. Nejlepší způsob jak umístit pracovní stoly je přímo ke stěně, kde máte možnost zavěsit doplňkové nářadí o zeď, případně na profilovanou stojinu regálů. Pro oblečení a ochranné doplňky by měla klasická kovová skříň zcela postačit.

3. Prostor pro motorové vozidlo. Nejdůležitějším účelem garáže je jednoznačně prostor pro Vaše motorové vozidlo. Garáž chrání Vaše auto před vnějšími vlivy, vandalismem, před různým jiným možným poškozením a samozřejmě chrání vozidlo před odcizením. Často se stává, že potřebujete odložit různé auto díly, kola, pneumatiky a nářadí pro údržbu motorového vozidla, ale máte nedostatek prostoru. Tento druh objektů je povětšinou velmi těžký a objemný. Ale já na tento problém máme řešení. Kovové regály PROFESSIONAL jsou pro tento účel jako stvořené. Velmi pevná a stabilní konstrukce, velké rozměry, velmi vysoká zátěžová nosnost jsou zárukou bezpečnosti. Jsou schopny unést mnoho kol a pneumatik a tím pádem ušetříte množství místa. S troškou představivosti si můžete na profilovanou stojinu regálů zavěsit doplňky pro uchycení kola, nebo jiného doplňku silniční dopravy.

blog-majster-regal

Velmi důležitým faktorem pro pořádek v garáži je pravidelné čištění podlahy, stěn a veškerého zařízení. Je více než jasné, že vše, co máme v garáži uskladněné pomocí regálových systémů se působením prachu a nečistoty ničí a ztrácí na své hodnotě. Pro lepší pořádek je nutné vše kategorizovat a umístit vše na správné místo.

Pokud se budete starat o Vaši garáž důsledně, nemusíte se ničeho obávat a s našimi regály půjde vše snadněji. Věříme, že jsme Vám poradili dobře a v případě jakýchkoliv dotazů je zde pro Vás specialista Majster Regál.