0%

Už od roku 1950 se bohémský umělci často stěhovali do opuštěných továren, velkých a prostorných míst, různých podkroví, kde využívali velký prostor pro své výtvory. Mnoho z nich bylo dekorativních a tímto způsobem začal vznikat dnes již známý industriální styl, který získával stále větší popularitu všude ve světě. Dnes se industriální styl vyznačuje inovativností, kreativitou a získal velkou oblibu u lidí ve stylu "avant-garde", kteří milují jedinečný styl ve svých domovech.

blog-majster-regal

Industriální estetika nám nabízí řadu možností, jak se vyhrát s kombinací materiálů v našem prostoru, nedokončenou cihlovou stěnou, viditelnými kovovými podporami, rezavými střešními trubkami a nábytku, také jednoduchými dekorativními objekty z materiálů jako je dřevo, nebo železo.

Jeden z elementů, které pomáhají kombinaci estetiky a efektivního využívání prostoru jsou kovové regály. Majster Regál Vám poskytne 9 vynikajících nápadů, jak zkrášlit Váš domov v praktickém a jednoduchém duchu v kombinaci s kovovými regály.

1. Kovové regály v kontrastu s klasickou obývací místností.

Kovové regály mohou být umístěny téměř všude ve Vaší domácnosti, dokonce i v nejklasičtější a elegantní pokoji ve Vašem domě. Vašemu domovu dodávají eleganci a styl "avant-garde". Regály perfektně doplňují Váš dřevěný a kožený nábytek svými neutrálními barvami (šedá, bílá, černá a krémová).

2. Používání v rozích Vašeho pokoje místo nábytku.

V moderní domácnosti to vypadá přímo skvěle. Regály vyplňují roli tzv. pomocného nábytku. Mohou být dekorativní a jejich samotné police dokáží vyplnit jakýkoliv prostor, což může být velmi praktické. Můžete je použít jako domácí knihovny, barový koutek, či jako sklad Vašich filmů.

blog-majster-regal

3. Změna barvy a typu regálu u Vás doma.

Změňte si prostředí podle sebe. Nastavte si regály a nábytek jak chcete a zkuste změnit jejich zbarvení, nebo barvu okolí například do zlaté, bronzové, či perleťové barvy, nebo je zkuste vyplnit různými předměty, které oživí Vaši místnost, jako je například takové zrcadlo, které dodává pokoji sofistikovaný vzhled.

4. Nábytek pro uložení.

Kovové regály jsou vhodným doplňkem u Vás doma a mohou být využívány jako skladovací nábytek. Je v hodný i do ložnice a dětského pokoje, kde nám pomáhá při ukládání předmětů. V dětských pokojích, například při organizací hraček.

5. Organizace ve Vaší koupelně.

V koupelně jsou kovové regály velkou pomocí. Ručníky, šampony, gely, krémy a jiné předměty již nejsou problémem, kterým byste se měli zatěžovat. Vše bude mít své místo a určitě Vám regály nebudou překážet. Pokud Vaše koupelna má i okno, můžete si osvěžit vzduch květy, které také snadno uložíte do regálů.

Měli byste vzít v úvahu, že kovové regály dokáží udržet množství kil a je to ideální kus nábytku, na který můžete bez problémů pokládat těžké hrnce, pánve a jejich kovová konstrukce přímo zvýrazňuje dojem industriálního stylu v kombinaci s kovovým kuchyňským náčiním.

7. V komoře, v garáži nebo ve sklepě.

Regály jsou velmi užitečným doplňkem i pro ukládání různých nářadí a domácích potřeb. Důležité je ukládat předměty jako jsou šrouby, kabely, čisticí produkty, či různé jiné pomocné nářadí důkladně do krabic, které následně uložíme do regálů. V kategorií regály do garáže jsme pro Vás vybrali právě ty regály, které splní všechny Vaše požadavky a perfektně zapadnou do prostředí Vaší garáže.

8. Regály do Vašeho šatníku.

Kovové regály jsou perfektním nástrojem do Vaší šatny. Pro odkládání bot jsou jako stvořené. Regály je nejlepší postavit přímo ke vchodu do Vašeho domu. Každá police může být určena pro jiného člena Vaší rodiny a o řád máte postaráno. Dalším dobrým místem kde uložit regál je šatna, kde můžete ukládat množství Vašeho oblečení.

9. Na balkoně či terase.

Asi nikdo z nás by si neuměl představit domov bez trochy "zeleně". Pokud máte byt, můžete si vytvořit za pomoci regálu malou vertikální zahrádku na balkoně. Pokud máte dům, ale nemáte pozemek dostatečně velký pro zahradu, můžete si na Vaší terase postavit kovové regály a položit na police množství květů. Po určitém čase samotný regál už nebude více vidět, protože bude celý pokryt voňavými květy.

Ať už regály používáte jako dekorativní nebo praktický prvek, je jasné, že nám napomáhají při organizací našeho prostoru v našich domovech. Dodejte Vašemu domovu praktický a krásný vzhled.

Podívejte se také na naši nabídku šroubových a bezšroubových regálů, které perfektně splní všechny Vaše požadavky pro regál do domácnosti nebo do garáže.

blog-majster-regal


Comment icon Comment