0%

Buďte originální. Nebojte se experimentovat a nezapomínejte, v jednoduchosti je krása. Mnoho z vás nám předává svůj "feedback" a my si to vždy vážíme. Sdílíte s námi vaše projekty, nápady a to nám pomáhá se dále rozvíjet a přinášet tím lepší zákaznický servis. Vždy nás potěší, když naše regály splní očekávání zákazníků a dobré recenze jsou toho důkazem.

zakaznicky-projekt-skturkový

Mnoho z vás nám napsalo s otázkou, zda vám můžeme ukázat různé skladové projekty s použitím našich kovových regálových systémů. Dnes vám představíme, jak si náš zákazník dekorativním způsobem vyskládal svůj obchod za pomoci celokovových šroubových regálů. I když se tento typ dekorace objevuje každým dnem častěji, regály se stále nepovažují za estetické a dekorativní produkty. Nesmíme však zapomínat, že se špetkou fantazie se dá přizpůsobit téměř všechno. Pokud si zákazník přeje, dokáže přizpůsobit regálové systémy tak, aby se stal z běžného všedního regálu ten atraktivní a estetický. A my vám to rádi předvedeme.

Který regál je ten správný?

Předtím, než se podíváte na tento projekt, je dobré představit si, jaké regály jsou vhodné pro použití ve vašem obchodě, firmě a společnosti pro dosažení estetického zážitku. Nejkomplexnějším typem celokovového regálu je modro - zinkový regál profilu T, jehož profilované díry na stojine jsou perfektně schované ve vnitřní straně regálu. Napohled je tento regál jako stvořený do prostorů, kde se mohou chlubit svým designem. Svými vlastnostmi a pevností vám zaručuje silnou stavbu a vysokou zátěž na polici. Velmi povedeným kouskem jsou regály PROFESSIONAL pro zatížení až 600 kg na polici. Modrá barva hrubé, pevné a přesně zpracované oceli s dřevotřískovou policí jsou základním prvkem úspěchu policového systému. Přesto můžete vidět na fotkách zákazníka, že využil klasické celokovové šroubové regály, které nabízejí moderní industriální styl, a váš zboží více vynikne.

Buďte inovativní

Pokud si zvolíte industriální styl, můžete si vybrat i jiné DIY (udělej to sám) produkty, které budou s kovovými regály maximálně ladit. Uvidíte váš podnik a obchod v úplně jiném světle. Využívat stojiny regálů jako věšáky? Podívejte se na fotku. Všechno je možné. Také můžete police přetočit dole hlavou, upevnit pomocí šroubů a vaše produkty a zboží budou uloženy jiným netradičním způsobem. Je čas vykašlat se na zažité praktiky a vymyslet si vlastní, specifické skladování podle vašich představ. Vás obchod a sklad budou jedinečné prostory, které při špetce fantazie mohou mluvit o podstatě samotného podniku a vaší osobnosti. Experimentovat se vyplatí a nezapomeňte, co je jiné, to se snadněji zapamatuje.

Každý zákaznický projekt je unikátní. Proto vás vyzýváme, zašlete nám ten váš a další blog může být právě o vašem podniku a skladovém řešení. Nezáleží na tom, zda potřebuje regály do garáže, domácnosti, skladu, obchodu, nebo velkoskladu. Nebojte se s námi sdílet vaše výtvory a my o tom napíšeme! Váš Majster Regál.