0%

I vy máte možnost zvýšit kvalitu podnikání a porazit konkurenci za pomoci inteligentního systému kovových regálů.

"Organizace ve firmě je polovinou úspěchu“ - Heinrich Böll

Chtěli byste otevřít nový online obchod - e-shop, nebo chcete rozšiřovat váš obchod o nové produkty, ale nemáte dostatek prostoru? Nechcete investovat další peníze do nových skladových prostorů? Tak pak jsou další řádky určeny právě pro vás, protože mnoho krát může neúspěch obchodu ovlivnit nejen konkurence, ale i špatně zorganizovaný prostor a inventura zboží.

Jak se říká, " Není složité uklidit, ale udržovat systém a pořádek“.

Mnoho internetových online obchodů trpí kvůli neprofesionální organizační struktuře a nedostatku kovových regálových systémů ve skladech. Pokud teprve začínáte s prodejem a máte málo produktů, je velmi jednoduché udržovat pořádek. Jakmile začnete váš sortiment rozšiřovat, přibývá množství nových produktů, může nastat celkem "přeplněná" situace a začnete se ve organizaci zboží ztrácet. Právě proto je velmi důležité využívat inteligentní skladovací systém - kovové regály perfilu T, které je možné postavit do jakéhokoliv prostředí jednoduše a rychle. Tímto způsobem interně rozšíříme sklad podle požadovaných potřeb. Díky regálem ušetříte množství prostoru a finančních prostředků. Nebudete muset stavět nové prostory a regály lze rozšiřovat i extra moduly a policemi. I neslavná inventura se bude provádět rychleji za pomoci malých, či tzv. "Rackových" paletových regálových systémů.

I první pohled dokáže rozhodnout o koupi.

Představte si, že přijdete do obchodu a uvidíte rozházený, špatně uložený zboží, bez jakékoliv logiky. Cítili byste se tam komfortně? Měli byste pocit, že zboží bude kvalitní a je o něj dobře postaráno? Důvěřovali byste tomuto obchodu? V minulosti byli lidé zvyklí na nakupování v takových obchodech, protože nebylo jiné alternativy, ale...

... což bylo v minulosti není dnes a nemůžeme zapomínat, že konkurence je daleko více. Je mnoho prodejců, kteří prodávají stejný nebo podobný zboží za stejných podmínek. Zejména v oblasti internetového obchodu a prostředí. Konkurence je silná a o to více je složité zaujmout zákazníka, protože chybí osobní kontakt. Aby e-shop uspěl a porazil konkurenci, nemusí bojovat jen v otázce finální cenu produktů, ale také přídavné hodnoty zákaznického servisu.

Mnoho prodejců na internetu za pomoci e-shopů často poskytují pohled ze "zákulisí" operativy v obchodě, skladu a managementu. Tímto osobnějším přístupem si získávají důvěru a zájem zákazníků, který takový přístup vždy oceňují. S dostatečně velkým skladem můžete pracovat nejen efektivně, ale také vzbudit pozitivní emoce, které v konečném důsledku vedou k vytvoření nové objednávky zákazníkem. Prodejci obecně začínají aktivně využívat kovové regálové systémy za účelem vytvoření profesionálního a inteligentního systému, také založeném na digitální úrovni, pro lepší sledování zboží na skladě. Chcete patřit mezi nejlepších prodejců? Objevte naše bezšroubové celokovové regálové systémy a přesvědčte se sami o tom, jak vypadá inteligentní skladové řešení. Kvalita za výbornou cenu! Náš ctěný zákazník využil šroubové kovové regály a vytvořil takový krásný regálový systém.

efektivny-sklad