Regály do průmyslu

Technologie Rivet vs. tradiční bezšroubový systém

0%

Technologie_rivet_vs_tradicni_bezsroubovy_system

My, členové obchodu Majster Regál, jsme odborníci na kovové policové regálové systémy. Dokonale známe každý produkt, který nabízíme. Jsme si vědomi, že pro naše zákazníky není jednoduché odlišovat regály a umět si vybrat ten optimální pro jejich vlastní potřeby.

Jak dobře víte, náš katalog obsahuje široké spektrum produktů a rád regálových systémů. Můžete najít kovové regály vhodné do skladu nebo do sklepa i domácnosti s HDF nebo celokovovou policí. Mohou být šroubové, bezšroubové, rohové, ale i profesionál paletové a nízko zátěžové regály.

Z tohoto důvodu se snažíme nabízet naše produkty v intuitivním a zřetelném duchu, aby bylo možné snadno rozlišovat mezi užitečností každého z nich, podporovaným zatížením, rozměry a konstrukčními materiály. Avšak mnozí zákazníci se ptají především na jedno. Montáž.

Jedna z nejčastěji kladených otázek je: "Který si mám vybrat? Regál s Rivet technologii nebo tradiční dobré známý regál s HDF policí s jednoduchým spojovacím a zasouvacím systémem? "

Oba systémy jsou jednoduché na montáž a jejich stavba trvá jen několik minut. V tomto článku Vám představíme vše potřebné proto, abyste se rozhodli správně a vybrali regál, který Vám bude na 100% vyhovovat.  

Technologie Rivet 

Začneme novou, moderní a velmi populární technologií Rivet. Je to jedna z nejnovějších inovací na trhu s kovovými regály. Zvyšuje efektivitu a stabilitu regálů v unikátní nové a pokrokové struktuře. Přidáním kovových nýtů do kovové konstrukce regálů (zejména kovových nosníků) jsme se zbavili zbytečných šroubů a matic a vytvořili systém s rychlejší montáží a zlepšenou konstrukcí. Tento systém nabízí vyšší stabilitu, pevnost, tuhost a odolnost oproti svým předchůdcům. Je to bezpochyby vylepšení, které tento segment potřebovalo. Nová technologie Rivet je lepší volba po všech možných stránkách.

Na montáž kovových regálů Rivet nepotřebujete nic víc, než jen gumové kladivo a ochranné rukavice. Montáž je opravdu rychlá a jednoduchá. Musíte zaklapnout nosníky, na jejichž koncích se nacházejí nýty, do otvorů v stojiny regálu. Následně položíte HDF nebo kovovou drátěnou polici a regál je hotový.

Ve výsledku máte kvalitní regál s vysokou nosností postaven jen za několik minut. Ušetříte množství času a více se při komplikované montáži trápit nemusíte.

Jak jsme již zdůraznili, bylo prokázáno, že tento systém poskytuje mnohem větší tuhost a odolnost regálů a naložený materiál, předměty a jiné věci budou v maximálním bezpečí bez nutnosti ukotvení police do podlahy. V případě, že nevyužíváte maximální zatížení, není nutné regál ukotvit ani do zdi. Čím lepší je hrana připevněna k otvoru, tím větší bude odpor. Netřeba zapomínat zatlačit nosníky až na doraz do otvoru v stojiny, čímž bude pevnost konstrukce výrobku na nejvyšší úrovni. 

Technologii Rivet najdete na našem eshopu ve třech hlavních kategorií:

  • RIVET s HDF policou. Perfektný spoločník do Vašej garáže, dielne, skladu a firmy. 

https://www.majster-regal.cz/bezsroubovy-rivet-system-s-hdf-polici-180x75x35cm-5-polic-150kg-na-polici-antracit.html 

  • RIVET s drátěnou policí. Dokonalý skladovací prvek na tekutiny, oleje, sudy i ve vlhkém prostředí. 

https://www.majster-regal.cz/bezsroubovy-rivet-system-s-dratenou-polici-180x90x45cm-5-polic-300-kg-na-polici-zinek.html  

  • Rohový regál RIVET: Výborný pro pokrytí celkového skladového prostoru zahrnující akční rohů stěn. Možnost koupit Corner Pack systém včetně přídavných regálů. 

https://www.majster-regal.cz/garage-45-bezsroubovy-kovove-regaly-s-hdf-polici-180x90x45x64-5cm-4-police-250kg-na-polici-antracit.html  

Tradiční bezšroubový zasouvací systém - spoje ve tvaru motýla 

Tento další typ ukotvení je klasický a konzervativní bezšroubový montážní systém, který využívá vyražené spoje, které familiárně nazýváme tvar motýla.

Je to doslovně starší bratr technologie Rivet. Podobně, jako produkty RIVET, poskytují vysokou odolnost, rychlou, snadnou a nenáročnou montáž. Potřebujete jen gumové kladivo a ochranné rukavice kvůli bezpečnosti před pořezáním.

Největší rozdíl oproti předchozímu systému spočívá v designu. Stojiny mají více otvorů pro ukotvení polic, nosníky neobsahují nýty a regály využívají pouze HDF police.

Hlavní kategorie tradičních bezšroubových kovových regálů s HDF policí: 

https://www.majster-regal.cz/bezsroubove-kovove-regaly-s-hdf-polici-180x120x45cm-5-polic-360kg-na-polici-modra-barva.html  

Pokud ještě stále hledáte ten správný regál pro vás, neváhejte přejít přímo na kategorie regálů do dětského pokoje, na hračky, nebo také regály na pneumatiky, do garáže, či dokonce i regály vhodné do koupelny a do spíže. Pro malé a střední firmy také máme regály určené do obchodu či skladu.

0 komentářů
Předchozí Nejlepší kovové regály pro jarní úklid Další Máte málo místa a mnoho nevyužitých rohů v garáži? Vaše problémy vyřeší kovové regály
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let
To Top