DŘEVĚNÉ REGÁLY DECODŘEVĚNÉ REGÁLY DECO

Nejlepší kovové regály pro jarní úklid

0%

jarní úklid

Chaos na stole, v místnosti nebo skříni může negativně ovlivnit nejen vaši koncentraci a produktivitu, ale i celkové duševní či fyzické zdraví. Proto pro vás máme výbornou nabídku, která vás skutečně nadchne. Stačí se jen přesvědčit a jarní úklid si můžete velmi jednoduše usnadnit.

Přivítejte jaro tak, jak se patří – s regály do dílny, garáže nebo chaty

Spokojenost se životem je závislá na množství faktorů. Nicméně, ve velké míře na nás negativně působí okolní prostředí. Proto je pro naše zdraví a osobní pohodu velmi důležitá nejen absence nemocí a fyzických potíží, ale také eliminace chaosu, nedostatečné organizace a nepořádku.

Nepořádek nebo dezorganizace může způsobit řadu problémů, v jejichž důsledku se často ocitáme na pokraji zoufalství. Ukázalo se, že nepořádek "zabíjí" naši pozornost, což vede ke stresu a snížení produktivity. Stejně jako multitasking paralyzuje naše mozky, nepořádek likviduje naši produktivitu. Nepořádek je také živnou půdou pro řadu nebezpečných bakterií, plísní a virů, kterých je nutno se čím dříve zbavit, což však není pro každého tak jednoduché.

A přitom stačí tak málo – odstranit a vyloučit ze svého okolí zdroje, které jsou původcem množství našich poruch.

MY vám prozradíme a poradíme, jak to můžete udělat! Nyní s příchodem jara, kdy je den delší a intenzita slunečního záření silnější, k tomu můžete využít například regály na boty.

 

 

Proč je řád pro náš život tak důležitý?

Myslíte si, že vás se jarní úklid netýká a váš domov je v absolutním pořádku a čistý. Zdání klame a ani ty nejlepší čisticí prostředky nejsou tak dokonalé, aby vás zbavily prachu a špíny v domácnosti. Chyba může být někde jinde.

Často je problém v materiálech nábytkových sestav v interiéru a dostupnosti těchto doplňků pro důkladné čištění. I z tohoto důvodu je proto nutné vaše domovy s příchodem jara důkladně vyčistit, uklidit a vybavit vhodnými regály.

Asi 70 % domácího prachu je přírodního původu, jako například půda a minerální částice, pyl, spóry a plísně, srst zvířat a jiné! Zbývajících 30 % prachu si lidé vytvářejí sami – jsou to částice odumřelé kůže, vlákna různých látek (oděvy, textil, čalounění nábytku) a papír, cigaretový kouř nebo těžké kovy či formaldehyd z nábytku.

Nepořádek, hromadění prachu a nečistot v těžko dostupných rozích domu pak vytváří příznivé podmínky pro množení různých nebezpečných bakterií, plísní nebo roztočů. Ty vám mohou způsobit vážné potíže: alergie, plísňové infekce dýchacích cest, vysušit pokožku, způsobit zánět spojivek, vyvolat astma nebo jiné onemocnění.

Pobyt v znečištěné místnosti vede i ke zvýšené únavě, nepohodlí a snížení imunity, která je dnes velmi důležitá. Abyste to ale napravili, nepotřebujete žádné léky ani drahé recepty – stačí udělat ve vašem domě nebo dílně pořádek a užívat si život bez překážek.

Zkuste dát svůj domov do pořádku pomocí univerzálních kovových regálů od Majster Regál.

Jak a kde začít?

První věc, kterou byste měli pro splnění tohoto cíle udělat, je naladit se na tuto činnost, a pak vám půjde všechno mnohem snadněji. Jako druhý krok je nutné vytvořit si v prostoru ideální podmínky. Znamená to najít všem věcem správné místo.

Skříně a množství jiných moderních a oblíbených úložných prostorů vám s tím určitě pomůže. Nicméně, právě v uzavřeném prostoru šatníku nebo kuchyňské linky často ztrácíme přehled o tom, co kde máme, výsledkem čehož je neustálý nepořádek, přičemž si to velmi jednoduše můžete usnadnit výběrem speciálních kovových regálů do dětského pokoje, dílny anebo garáže.

Na jejich police se toho vejde opravdu hodně, čímž se zároveň snadněji dopracujete ke splnění stanoveného cíle. S bezšroubovým systémem regálů při montáži neztratíte celý den, díky čemuž si ušetříte čas i peníze na to, abyste po práci časem navštívili možná i cukrárnu.

Pusťte si dobrou hudbu, otevřete okna, oblečte pohodlný oděv a nezapomeňte vypnout internet a televizi, aby vás nic při organizování a čištění prostoru nerozptylovalo.

Využijte při jarním úklidu výhody kovových regálů

Náš blahobyt a komfort jsou závislé na množství doplňků, jejichž počet se ze dne na den zvyšuje, ale prostor na jejich bezpečné uložení zůstává stále stejný. Pokud se ale nechcete omezovat a mít ve svém okolí dostatek volného místa na práci, relax nebo zábavu, budete si muset pořídit regály do skladu.

REGÁLY DO SKLADU

REGÁLY DO SKLADU

Kovový regál je vynikající pro jeho všestranné vlastnosti, ale i design, který dokonale ladí s různými detaily v místnosti a zapadá do různých stylů. Výhod je však mnohem více, k těm nejdůležitějším patří:

  • efektivní ukládání dokumentů a složek do prostorných a pevných polic s vysokou nosností,
  • příznivá cena regálů,
  • vysoká ochrana proti korozi a mechanickému poškození,
  • estetický vzhled,
  • snadná montáž, při které nejsou zapotřebí žádné speciální dovednosti ani drahé nářadí,
  • spolehlivá a pevná konstrukce do jakéhokoli prostoru,
  • možnost změny výšky polic a jejich počtu podle potřeby.

Kovové regály jsou tedy univerzálním konstrukčním policovým systémem, díky kterému dáte do pořádku celý váš dům. Tak to s nimi vyzkoušejte a nepořádku se jednou provždy vzdejte!

Pokud hledáte ten správný regál pro vás, neváhejte přejít přímo na kategorie regálů do dětského pokoje, na hračky, nebo také regály na pneumatiky, do garáže, či dokonce i regály vhodné do koupelny a do spíže. Pro malé a střední firmy také máme regály určené do obchodu či skladu.

 

 

Jaký druh regálů hledáte?

Kovové regály do spíže           Regaly do satny          Kovové regály do garáže

     Kovové regály do spíže                           Regály do šatny                             Kovové regály do garáže

0 komentářů
Předchozí Pořádek v garáži u Susi a Kaya Další Technologie Rivet vs. tradiční bezšroubový systém
ADAPTIVNÍ DESIGN
Víceúčelové regálové systémy
INDIVIDUÁLNÍ PORADENSTVÍ
Odborný přístup k vašim projektům
RYCHLÉ DODÁNÍ
Doprava zdarma při nákupu
nad 4500 Kč bez DPH
SLEVY A VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Sleva až 30%
BEZPEČNÝ NÁKUP
Jednoduché a spolehlivé
platební metody
VYROBENO V EVROPĚ
Záruka na kovové regály 5 let
To Top