0%

I vy se na konci léta pouštíte do přípravy na nové povinnosti? Po dovolené na to nastal ten správný čas. Odpočinutí a plní sil můžete přece vykročit do práce či školy s novým elánem a optimismem. Na začátek vám ale doporučujeme si všechno, co k tomu budete potřebovat, důkladně uklidit. Nepořádek v okolí se přece podepisuje i na vašem pohodlí.

Podle odborníků nám způsobuje nepořádek v okolí stres, který zanechává stopy na našem zdraví. Prozradíme vám proto, jak si můžete pomocí efektivních řešení svůj prostor zorganizovat, uklidit a najít v něm to správné využití. 

Moderní regály do každé místnosti

O tom, že regály a police nepatří jen do komory, dílny, garáže nebo spíže, nás interiéroví designéři přesvědčují už několik roků. Můžete s nimi bez obav počítat v každé místnosti. Moderní design s využitím materiálů, jakými jsou kov a dřevo, pěkně vynikne v obývacím pokoji, ložnici, pracovně, kuchyni i v dětském pokoji. Stačí si jen vybrat správné barevné provedení, které se nejvíc hodí k vašemu nábytku.

 



Regály do dětského pokoje vám uleví od nepořádku

V každé domácnosti se nepořádek nejčastěji vytváří v dětském pokoji. Děti tu za jeden den povytahují množství hraček, oblečení či jiných drobností. Když k tomu připočítáte školské potřeby, prostor se po chvíli stane nepřehledným. Řešením, jak to celé zvládnout, jsou například regály do dětského pokoje v moderních pastelových barvách.

Barevné regály na hračky, knihy a množství jiných věcí pěkně zapadnou do prostoru a vytvoří dostatek místa na odkládání. Děti tak můžete v rámci uklízení naučit i správnému uspořádání věcí. 

 

Nejtěžší věci, jako jsou například úložné boxy na hračky, pokládejte na spodní police. Školní potřeby, které se často používají, umístěte tak, aby se nacházely ve výšce dětských očí. Knížky na oddychové čtení či různé dekorace patří zas na nejvyšší poličky regálů do knihovny.

Všechno na práci máte vždy po ruce

Co by to byla za pracovna bez množství dokumentů? Abyste si je měli kam odložit, vyberte si kovové regály potřebné velikosti. Na výběr přitom máte z modelů s různou výškou, šířkou i hloubkou. Všechny šanony či zakladače s dokumenty, literaturou a množstvím dalších potřebných věcí tak budete mít stále po ruce.

Otevřené regály do spíže i do kuchyně

Regály přinesou nový styl a pořádek i do kuchyně. Namísto zavřených skříněk bude design místnosti působit velmi moderně a vzdušně. Opticky tak bude i malá kuchyně vypadat větší. Výhodou tohoto uspořádání je také přehlednost. Talíře, hrníčky či jiný nádobí si bez problémů bude dokáže najít i návštěva. V kuchyni velmi pěkně vyniknou například bezšroubové regály vyrobené z odolného kovu se speciální povrchovou úpravou, která zjednodušuje hygienu a celkovou údržbu regálů. 

 

 

Díky jejich elegantnímu designu je můžete klidně postavit ke stěně nebo i do prostoru. Všechno závisí na vašem vkusu, velikosti místnosti a uspořádání ostatního nábytku v tomto prostoru. Za otevřené regály v porovnaní se zavřenými skříňkami navíc zaplatíte méně a máte o všem přehled.

 

Regály na knihy do ložnice

Rádi relaxujete při dobré knize? To je skvělá zpráva, protože čtení zlepšuje naši paměť. Vytvořte si proto s pomocí správných regálů ve vaší ložnici malý knižní ráj. Váhu vašich knih bez problémů unesou regály do knihovny. Vybírat můžete z množství designů v různých barvách či materiálovém provedení. Nezapomeňte přitom na hloubku polic. Regály na knihy by měly mít hloubku 30–40 cm. 

Rohové regály pro efektivitu uspořádání

Při zařizovaní bydlení zůstávají často nevyužité rohy místností. Šetření prostorem je dnes v důsledku vysokých cen za nájem důležité. Pokud nechcete plýtvat prostorem, pořiďte si rohové regály

Přinesou vám další místo navíc. Místnost bude díky nim působit prostorněji, útulně a vdechnou jí nový vzhled. Nemusíte je přitom využít jen na odkládání věcí, ale i jako místo pro dekorace, fotografie či suvenýry z cest. Stačí se o tom přesvědčit a Majster Regál při výběru vhodných regálů oslovit nebo neváhejte použít náš konfigurátor na kovové regály. Také můžete přejít přímo na kategorii regálů určených do koupelny, na pneumatiky, ale i do obchodu.

Pokud se chcete o nás dozvědět více, můžete nás také sledovat na Instagram, Facebook, LinkedIn.