0%

Už jste se někdy cítili zmatený při organizaci a rozložení kovových regálů? Samotná organizace policových regálových systémů není vůbec náročná, pokud víte, jak nato.

organizace-v-garazi-sklad<

S kovovými regály se velmi snadno manipuluje, snadno se skládají a dokážou ukládat mnoho věcí, čímž se předchází pocitu zmenšování prostoru, jako v případě používání klasických skříní. Věříme, že regály jsou plnohodnotným nábytkem, který se dokonale vejde do kterékoli části domácnosti. Pojďme se společně podívat na dva nejvíce přeplněné prostory v naší domácnosti, na garáž a sklad.

Je zcela normální, že úklid těchto místností není pravidelné. Využíváme je jen občasně na ukládání věcí, které v našem každodenním životě nepoužíváme, takže nakonec zůstávají zanedbané. Dny ubíhají a právě teď, během těchto náročných dní, které trávíme doma, nastává čas, kdy se můžete plně postarat o nepořádek a chaos v garáži a skladu, i za pomoci regálových systémů. Nabízíme Vám několik tipů, které považujeme za důležité při organizování policových kovových regálů.

1 # Nábytek, nabízejíc dostatek skladovacího prostoru ušetří mnoho starostí.

Jak jsme již zmínili, nejlepší vlastností regálů je jejich prostornost, přístupnost, možnost plného nahrazování nábytku a možnost ukládat věci, které pravidelně používáme, jako je nářadí, krabice, ale i oblečení a vše, co potřebujete mít po ruce.

organizace-v-garazi-dostatok prostoru<

2 # Regály a háčky.

V domácnosti, v níž žijí sportovci a sportovní nadšenci, je garáž perfektním místem pro ukládání sportovního příslušenství. Pokud máte kovový regál s drátěnou policí, můžete ho plně využít a pomocí kovových háčků věšet jakákoliv sportovní příslušenství. Nemusíte nic vrtat do zdi, ani kupovat předražené kusy nábytku na míru. Tímto způsobem budete mít veškerý materiál a nářadí uložené v čistém a organizovaném prostředí. To, co potřebujete, bude na dosah a na pohled rychle nalezeno.

organizace-v-garazi-sklad-haciky-dratena-police<

3 # Krabice, krabice a zase jednou krabice.

Jakékoliv krabice, ať už papírové nebo plastové, jsou perfektním pomocníkem pro organizaci a pořádek ideálního skladového řešení. Můžete v nich skladovat množství věcí a příslušenství. Nejlepší řešení je mít v zásobě hned několik druhů a velikostí krabic podle věcí, které chcete skladovat. Tradičně nejlepší způsob jejich používání je položit je na policový regál a tak využívat 100% jeho možností a plochy polic. Myslete na to, že budete také skladovat věci, které zřejmě delší dobu nebudete využívat. Proto chraňte krabice před prachem a špínou tím, že je obalíte fólií nebo je něčím bezpečným přikryjete. Snažte se krabice uložit podle nějakého systému např. podle sezóny, materiálu, pravidelnosti, abecedy apod.

organizace-v-garazi-sklad-plastove-krabice<

4 # Méně je někdy více.

Abyste se vyhnuli nepořádku a chaosu, musíte pochopit, že pokud máte dostatek prostoru, neznamená to, že ho do posledního metru vyplníme zbytečnostmi. Snažte se uchovávat věci, které mají pro Vás cenu, které časem určitě využijete a je pro Vás nezbytné je držet v bezpečí u Vás doma. Neměli byste skladovat věci, jako například starou dětskou postýlku, která je již nemoderní a nikdo ji nepoužije, nebo starý počítač, který jste měli ještě na základní škole. Právě teď máte čas udělat výběr věcí, které máte a které opravdu potřebujete. Uvidíte sami, že výsledek se časem dostaví a nebudete ztrácet čas přehazováním nepotřebného "odpadu".

organizace-v-garazi-sklad-mene-je-vic.jpg<

5 # Organizujte a přemýšlejte.

Při organizování a umísťování kovových regálů a skladového materiálu byste se měli řídit určitým logickým vzorcem, věnovat nějakou dobu přemýšlení o tom, co musíte mít u sebe a co ne, co se dá uložit dále dozadu, nebo vyšší, případně na zcela odlišné místo. Pokuste se umístit nejtěžší věci na dno a to, co budete využívat nejčastěji na úroveň očí a dosahu rukou. Věci, které jsou lehké, snadno rozeznatelné a rozpoznatelné můžete uskladnit na ty nejvyšší pozice, kde Vám nebude dělat problém je kdykoliv jednoduše vzít.

Blog_5S_5-kroku-k-uspechu-s-regaly<

Pokud hledáte vhodný regál do vaši garáže nebo potřebujete pomoc při výběru správného regálu do Vaší spížesklepa, prodejny či paletového regálu do Vašeho skladu, stačí nás kontaktovat. Náš přátelský zákaznický servis Vám rád a bezplatně poradí a pomůže s výběrem optimálního skladovacího zařízení. Objevte náš velký výběr dalších kovových regálů a využijte naše bezplatné doručení v hodnotě objednávky nad 650 Kč. 

Pokud se chcete o nás dozvědět více, můžete nás také sledovat na InstagramFacebookLinkedIn.

70 jednoduchých možností jak trávit čas a hrát se s dětmi v domácnosti