0%

Měsíc duben je vhodný a určený zejména na jarní úklid. Je ideální čas na třídění, nebo organizování oblečení, knih a skladovaných předmětů v garáži, sklepě a zbytku domácnosti. Kovové policové regály jsou nezbytnou pomůckou při jarním úklidu a čištění, a navíc vypadají velmi dobře a moderně! Chtěli bychom vám dát několik rad na jarní úklid a ukázat vám, jak můžete použít regálové systémy na organizaci prostoru a udržování pořádku!


0-dekorace-a-servis-7-tipu-majster-regal

Třiďte, vytvářejte volný prostor a sklad

Dobrá organizace a pořádek v rámci čtyř stěn nejen šetří čas, ale také vytváří příjemné pocity a pohodu. Udržování pořádku, zejména začátky vytváření pořádku jsou často výzvou, ale konečný efekt stojí za to. Ušetřený čas, který tímto způsobem získáte, vám poskytne mnoho hodin oblíbených aktivit a prožívání pěkných věcí v životě.

Jako první je důležité začít čistit a uklízet rohy a kraje místnosti. Následně je důležité třídit vše, co najdete. To, co už nepotřebujete, můžete okamžitě zlikvidovat. Řiďte se zásadou: "zbavím se všeho, co jsem dlouho nepoužil". Vždy byste se měli řídit podle toho, co chcete skladovat, jestli to chcete skladovat společně, nebo odděleně a kde to přesně uložíte. Nářadí, zahradnické pomůcky, nástroje, pneumatiky, objemné krabice a materiál, případně mnoho věcí uložených v policových kovových regálech, jako jsou knihy, noviny a různé dokumenty. Je důležité třídit všechno, pomáhat si kovovými regály a různými prostory, jako je například šatník a komora v domě, sklep, menší sklady, kde můžete uložit vše méně potřebné. Následně, pokud máte vše dobře roztříděné a naplánované, můžete také přemýšlet o tom, zda regály nabízejí dostatek místa. Pokud potřebujete robustní kovové a paletové regály, můžete směle navštívit nás internetový obchod. Nabízíme obrovský výběr kovových regálových systémů, různé výšky, šířky a hloubky, které nabízejí dostatečný prostor pro jakékoliv použití.

1. Hudba během úklidu

Poslech hudby během úklidu je diskutabilní záležitost. Někdo je více koncentrovaný při poslechu, někdo zas naopak. Odborníci však tvrdí, že zapnutá muzika při úklidu má pouze a jen pozitivní efekt a pomáhá nám s úklidem daleko více, než si myslíme, protože zvyšuje náš rytmus. Takže, co si dnes pustíme?

1-hudba-jarni-uklizeni

2. Krabice a kartony pro menší součástky

Pro menší věci a různé drobné součástky jsou vhodné i krabice, koše a kartony, které pomáhají udržovat pořádek a značně nám pomáhají při úklidu, protože jsou často zakryty a nečistoty a prach se dovnitř nedostávají tak snadno. A jako bonus se z krabic málo co ztratí.

2-krabice-kartony-pri-uklizeni-na-regal

3. Prachovka, ubrousky, utěrky a vysavač

Při čištění skladových regálů byste měli pracovat metodou shora dolů, aby nečistoty nespadly na již vyčištěnou polici. V první řadě je třeba policové regály očistit od prachu. Nejlepším způsobem, jak toho dosáhnout, je jednoduchá prachovka nebo ruční vysavač, který dokáže vsát i ty nejmenší nečistoty. Na zachycení prachu jsou vhodné i utěrky a suché ubrousky, díky jejich antistatickým vlastnostem.


3-obrousky-uterky-vysavac-blog-majster-regal

4.Správne vybavení a vlhké utěrky

Jarní úklid zahrnuje také utírání skříní a zásuvek. Vhodným nástrojem jsou vlhké hadry a utěrky. Pokud však chcete být ohleduplný k životnímu prostředí a používat staré dobré vlhké utěrky a hadry, měli byste věnovat větší pozornost materiálu dřevěných skříněk, polic a zásuvek, který může být snadno poškozen. Naopak, kovové regály jsou mimořádně odolné vůči vlhkosti, dají se bez problémů vyčistit a nemusíte se obávat, že vlhkost může regály zničit. Mají mnoho plusů oproti dřevěnému nábytku. Kovové regálové systémy mají obrovskou výhodu, nabízenou zátěž, která je nesmírně vysoká. Kovové regálové systémy nejsou náchylné na teplotní rozdíly a jsou zvláště vhodné pro sklepy a garáže s těžšími podmínkami.

4-vlhke-uterky-na-regaly

5. Odpočinek

Nezapomeňte na patřičný odpočinek. Je dobré, že jste správně motivovaný, ale únava vám motivaci může snadno překazit. Sedněte si a rozhlédněte se, co všechno jste již udělali a uklidili. A kávička padne vhod téměř vždy.

5-odpocinek-relax-blog-majster-regal

6. Všestranné citrony

Šťáva z citronu není vhodná pouze na pití, pečení, vaření apod. Věděli jste, že mikrovlnnou troubu a doplňky můžete vyčistit i citrónem? Vložte do mikrovlnné trouby sklenici s vodou a citronovou šťávou a zapněte ji na 5 minut. Pak už jen stačí otřít vnitřek mikrovlnné trouby obyčejnou hadrem a zázrak je na světě. Na vyčištění vany nebo sprchového koutu použijte sodu a citrónovou šťávu. Směsí potřete požadovanou plochu a po pár minutách opláchněte teplou vodou.

6-citrony-na-cisteni-regalu

7. Vytvořte nový skladovací prostor

Jakmile jste roztřídili, vyčistili a umístili vše potřebné, vzniká vám opět více místa. Je to ten nejvhodnější čas přemýšlet o dalších řešeních skladování. Existuje několik možností ke zvážení. Kovový policový regál do domácnosti musí často splňovat různé požadavky. V některých případech slouží k tomu, aby vypadala moderně a dotvářel atmosféru. Kovové regály nemají kvalitní jen funkční stránku, ale mix materiálů, rozměrů, barev a konstrukce, jaké používá eshop Majster Regál, vytváří nadčasové estetické prvky elegantního a stylového designu. Na druhé straně by regál měl být zejména praktický a nápomocný při vytváření pořádku.


7-vytvorte-skladovaci-prostor-pomoci-regalu

Regály disponují vlastností, která se v moderním světě stává každým dnem populárnější, a to je multifunkčnost. Můžete je kombinovat a vytvářet celé regálové komplexy přesně podle vašich představ. Pro výběr toho správného regálu můžete využívat produktový konfigurátor.

Pokud hledáte ty správné regály do vašeho obchodu, do skladu, nebo do sklepa a nevíte se rozhodnout, kontaktujte nás. Náš přátelský zákaznický servis vám s radostí pomůže a poradí vám vybrat si přesně to, co potřebujete, a bude splňovat všechny vaše požadavky. Objevte náš slevový systém a plně využijte dopravu zdarma nad 650 Kč při nákupu kovových regálů. Jsou certifikovány a se zárukou 5 let.

Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a LinkedIn.

A nezapomeňte, náš jarní výprodej netrvá věčně. Ty nejlepší regály za nejlepší ceny.


70 jednoduchých možností jak trávit čas a hrát se s dětmi v domácnosti