0%

Nás v Majster Regál se často ptají: "Jaký je rozdíl mezi bezšroubovým Rivet regálem a jinými bezšroubovými regály?" Rádi bychom to vysvětlili v dnešním blogu.

Proces rozhodování při koupi skladových regálů

Představte si následující situaci: Naléhavě potřebujete nový regálový systém a intenzivně pracujete na hledání vhodného kovového regálu.

Nyní se možná ptáte, kde koupit takový regál. V nejbližším železářství nebo si ho jednoduše koupit online? Předpokládejme, že jste se rozhodli pro online koupi z časových důvodů a našli jste webovou stránku Majster Regál.

Výběr regálů v Majster Regál

Na nabídce Majster Regál je nejskvělejší to, že existuje mnoho různých kovových regálů a také příslušenství jako přídavné police a jiné. Který regál nejvíce odpovídá Vašim potřebám a požadavkům?

S regály Majster Regál máte na výběr mezi šroubovými a bezšroubovými regály. O výhodách každého typu regálů se dozvíte více v blogu "Šroubové vs. bezšroubové regály". Jak už jejich samotný název napovídá: šroubové a bezšroubové regály se liší především svou montáží. U šroubových systémů se tato montáž provádí přišroubováním polic ke stojinám. Bezšroubové regály lze poskládat jednoduchým zaklapnutím jednotlivých komponentů.

Nyní, když poznáte rozdíl mezi šroubovými a bezšroubovými regály, chtěli bychom se podrobněji věnovat variantě bezšroubových kovových regálů. Sortiment bezšroubových kovových regálů od Majster Regál je velmi rozmanitý. Můžete si například vybrat mezi bezšroubovými regály s L profilem nebo T profilem.

Více o rozdílech se dozvíte v našem blogu "Vytvoření skladových prostorů pomocí regálů".

Bezšroubové regály od Majster Regál se liší nejen použitými stojinami, ale i typem police. Majster Regál nabízí velký výběr bezšroubových kovových regálů s kovovou policí, s ocelovými sítěmi nebo HDF policemi. Bezšroubové regály s HDF policí se ve srovnání s předchozími vyznačují vyšší nosností a extrémní odolností.

V čem spočívá rozdíl mezi bezšroubovými regály s HDF policí a rivetovým systémem?

Jak jste již pravděpodobně zaregistrovali na našem webu, nabízíme speciální kategorii s názvem RIVET Tec., kde se nacházejí bezšroubové regálové systémy v různých rozměrech. Porovnejme například bezšroubový kovový regál RIVET 180x90x45, 5 polic pozinkovaný a bezšroubový regál s HDF policí 180x90x45, 5 polic, pozinkovaný. Na první pohled se tyto dva regály zdají být stejné. Oba jsou pozinkované, mají 5 polic a dokonce stejné rozměry. Jaký je tedy mezi nimi rozdíl kromě ceny?

Pokud se blíže podíváme na nosníky a stojiny obou typů regálů, objevíme malý rozdíl. Zatímco bezšroubové rivetové regály mají nýty, klasické bezšroubové regály motýlky.

Obecně jsou všechny naše bezšroubové regály a bezšroubové regály s HDF policí velmi stabilní a odolné, ale nové rivetové zakončení zajistí, že regál s nosností vyšší než 100 kg na polici je stabilnější než ty s klasickým motýlkovým uchycením.

Náš zákaznický servis Vám rád odpoví na jakékoliv další otázky. Pokud byste potřebovali poradit, zanechte Vaše kontaktní údaje a my Vás rádi kontaktujeme. Viz naše bezšroubové RIVET systémy a řadu regálů Garage 45. Tam najdete i skvělé rohové regály.

Pokud se chcete o nás dozvědět více, sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku.

Těšíme se na Vás!