0%

 

majster-regal-blog-kovove-regály-content

Drazí zákazníci, jaro je tady a každý zahrádkář si užívá paprsky slunce a připravuje se obdělávat půdu, zkrášlit svoji zahrádku, nebo se věnovat vegetaci, o kterou se neustále staral. Všechno musí mít svůj řád a nic není lepším řešením než naše kovové regály z dílny Majster Regál.

Většina z nás má své zahradnické potřeby uloženy ve sklepě a někteří přímo i ve své zahradě či ve svém pracovním prostředí.

Regály do sklepa, resp. do krytých prostředí by měli mít průměrnou zátěž minimálně od 100 - 250 kg a měly by být stabilní, protože ve sklepě můžeme mít lehké, ale i těžké předměty různých rozměrů a tvarů. Regály jsou také často využívány právě na odkládání úrody, zeleniny či ovoce. Tento účel hravě splňují bezšroubové kovové regály s dřevotřískou, jejichž zatížení se pohybuje od 175 kg do 300 kg a je na Vás, který regál si vyberete, ať už podle ceny, barvy, zátěže tj tloušťky oceli. Tyto regály mají dlouhou životnost a jsou cenově dostupné pro každého.

Pro venkovní použití tzv. outdoor, jsou vhodné regály, které jsou celokovové a jejich vnější úprava je ze zinku, čím jsou více chráněny proti korozi a poškození. Nejlepším řešením jsou jednoznačně šroubové celokovové regály, které jsou celé ze zinku a jejich rovnoměrné zatížení na jednu úroveň je až 100 kg. Ze šroubových regálů můžete vytvořit vlastní modulární systém jednoduchým sešroubováním regálů k sobě, čímž vytvoříte větší a pevnější policový systém. Kvalita, cena a životnost regálů je výborná, takže se nemusíte ničeho obávat.

Máte obchod se zahrádkářstvím?

 

majster-regal-blog-kovove-regály

Mnoho malých, či velkých obchodů se zahrádkářstvím dosahuje na jaře nejvyšší tržby a největší počet zákazníků. Pro větší pořádek je třeba zboží uspořádat a uložit do regálů. Od toho je tu Váš specialista ve světě regálů.

Téměř každý obchod prodává zboží, které je váhově a rozměrově diametrálně odlišný. Potřebujete uskladnit těžké pytle, květináče či jiný nestandardní zboží? Regály PROFESSIONAL jsou pro Vás přesně to, co hledáte. Kovové regály PROFESSIONAL s dřevotřískou mají zátěž až do 1000 kg na jednu úroveň a svými rozměry Vám ušetří množství prostoru. Regály jsou svou stavbou bezpečné a nehrozí riziko zranění.

Pokud potřebujete uskladnit zboží menších rozměrů, menší váhy a dbáte na design a estetický pohled, doporučujeme Vám jedinečné regály z naší dílny. Celokovové bezšroubové regály profilu T svým vzhledem vždy zaujmou a se zátěží 250 kg na polici budou dostatečné i pro náročnější uživatele. Díky přídavným modulem můžete vytvořit celý komplex skladovacího systému, který se bude krásně vyjímat ve vašem obchodě.

Majster Regál je tu pro Vás a v případě, že potřebujete poradit, Vám rádi pomůžeme.

 

Comment icon Comment