0%

Ať už jde o přípravu do zaměstnání nebo do školy, je stále více a více potřeba mít doma místo vyhrazené pro práci. Pokud nedisponujeme samostatnou pracovnou, postačí nám i pracovní kout, ve kterém najdeme dostatek místa pro pohodlnou práci na počítači. Nové trendy spočívají v jednoduchosti a použití minimalistických prvků, mezi kterými nemůže chybět jednoduchý stůl, židle a vhodné osvětlení pracovního stolu. Stejně nezbytným prvkem je regál, kam můžeme umístit kromě knih i jiné nenahraditelné pracovní pomůcky jako šanony, krabice, kancelářský papír a podobně.

majster-regal-blog-kovove-regály

Podle skandinávského stylu dominuje v interiéru bílá barva jako barva přírody, relaxace a koncentrace.

Například stůl, jak jsme se již zmínili, by měl být také jednoduchý, složený pouze z podstavce a pracovní desky. Co se týče designu židlí, odklání se od použití klasických kancelářských židlí a stále více se podobá židle určené pro relax a pohodlí, které můžete najít v domácnostech či v jídelnách.

Kovové regály Vám přinášejí oživení do Vašeho pracovního prostředí a vytvářejí prostředí příznivější pro práci. Neváhejte a přesvědčte se sami o kvalitách našeho nejdekorativnějšího regálu na trhu kliknutím na tento odkaz.

Pokud stále nemáte doma vysněný pracovní koutek, doufáme, že jsme Vás inspirovali a díky naším regálům se Vám ho podaří zrealizovat dle Vašich představ. Přejeme Vám produktivní týden se specialistou na regálové systémy, Majster Regál!

*Fotografie vytvorené v "Pinterest"