0%

Interiér, ve kterém denně trávíme v průměru až 90 % svého času, je nutné nevhodným a často specifickým podmínkám přizpůsobit. Krásně zařízený a plně funkční interiér však nevytvoříme jen díky originálnímu nábytku a moderním doplňkem nejnovějších trendů. O pohodlí, efektivitu práce a lepší výsledek při jakékoli naší snaze se postará i správná organizace prostoru a jeho maximální využití.

Vždyť správná organizace prostoru je přece klíčovým prvkem při udržování osobní pohody a zvyšování efektivity práce. A uspořádání prostoru pomocí kovových regálů je jeden z nejlepších způsobů, jak zajistit, aby to fungovalo i v praxi. Právě o nich si můžete přečíst to nejdůležitější v našem článku.

Policový systém, který vám šetří místo a pomáhá s jeho organizací

Na skladování různých druhů zboží, jakož i dokumentace se v praxi nejčastěji používají kovové regály. Výhodou těchto kovových konstrukcí je, že jsou spolehlivé a zajišťují bezpečnost předmětů uložených na policích po dlouhou dobu.

Použití těchto regálových struktur se tak stává správným rozhodnutím každého kutila nebo manažera ve firmě, protože nejen šetří místo. Pokud jsou správně nainstalovány, zajišťují bezpečnost lidí pracujících v kanceláři nebo skladu.

Takové moderní a multifunkční šroubové nebo bezšroubové regály mohou být velmi rozmanité, protože zohledňují velmi mnoho aspektů. K těm nejdůležitějším patří:

 

  • charakter uskladněného zboží;
  • velikost místnosti a její uspořádání;
  • montáž;
  • nosnost polic;
  • vaše specifické preference.

Právě schopnost přizpůsobit se prostoru a jeho vlastnostem dělá z kovových regálů do skladu nebo koupelny mimořádně oblíbený typ policové konstrukce, se kterou nemáte při používání v průběhu času žádné starosti. Jak je to možné?

Bezšroubový kovový regál RIVET s HDF policemi, 180x90x45cm, 5 polic

Bezšroubový kovový regál

Jednoduché využití a uspořádání prostoru

Kroky strukturování domu nebo jakéhokoli jiného prostoru mu pouze přidají na hodnotě. Je přece vždy lepší, pokud máte kolem sebe pěkně vše uspořádané a neustále pod dohledem a po ruce.

Kovové regály vám v tomto směru velmi dobře pomohou. Významnou výhodou použití takových zařízení jsou jejich vlastnosti, protože při jejich výrobě se používá speciální nátěr, díky kterému je pak celá konstrukce odolná proti korozi a vhodná i do garáže nebo dílny

Provoz kovových regálů je co nejbezpečnější a vhodné jsou také pro skladování potravinových surovin, barev a laků a jiných věcí pro vaši práci nebo jinou osobní potřebu. Skladovému systému dodává pevnost i speciální materiál polic vhodný pro těžké váhy, díky čemuž je pak tento unikátní policový systém vhodný nejen pro uskladnění masivního nákladu, ale i k organizaci volného prostoru.

Nenáročná instalace a jednoduchá organizace

Aby vám kovový regál do dílny dlouhodobě a dobře sloužil, vybírejte si ho i na základě jeho konstrukce a upevnění polic, s čím vám určitě pomůže produktový online konfigurátor. Jde o šroubový nebo bezšroubový spoj.

Vhodný typ se vybírá v závislosti na celkové hmotnosti nákladu na konkrétním regále. Samozřejmě, čím větší je břemeno uložené v policích, tím bezpečnější byste měli zvolit spojení. Šroubové kovové regály jsou odolnější proti nárazovým zatížením, ale výrazně méně pohyblivé a mobilní jako bezšroubové modely, které se zas jednodušší podle návodu montují.

Při rozhodování o instalaci hodného regálového systému byste měli však brát v úvahu zejména všechny vlastnosti existující místnosti, aby se co nejefektivněji využilo dostupné místo a zároveň se zajistil normální pohyb skladového policového zařízení. Měli byste také vzít v úvahu typy uloženého zboží nebo dokumentů, abyste si mohli zvolit model výrobku, který zajistí jejich maximální bezpečnost a snadný přístup k regálům.

A pokud se náhodou časem rozhodnete celý tento unikátní systém reorganizovat, nejen bezšroubový systém, ale i libovolný počet sekcí a délka regálů vám to bez nejmenších problémů a jednoduše umožní. Tak se o tom přesvědčte a vyberte si vhodný regál pro vaše boty, pneumatiky, či hračky. V naší nabídce naleznete také regály do obchodu, skladu či do sklepa.