0%

Módní a textilní průmysl je jedním z nejziskovějších sektorů v Česku, a proto není snadné bojovat s konkurencí na společném trhu. Obchody, které nejsou populární franšízy nebo nepatří do známého řetězce, se na trhu udržují obzvlášť těžce. Malé obchody s oblečením musí nejen prosazovat proti místní konkurenci, jako jsou například velké nákupní centra, ale i konkurence na internetu.


1-sroubove-regaly-do-obchodu-blog


Veronika, jako každá žena, miluje módu a make-up. Proto se před 3 lety rozhodla otevřít svůj vlastní módní obchod s oblečením. Až do krize korona viru fungoval obchod velmi dobře, a proto by nám chtěla říct, co bylo její tajemství úspěchu tajemství.


„Navštívili byste obchod, který by Vás vizuálně nepřitahoval nebo by byl chaotický? Ne? Ani já“.

V první řadě byste se měli ujistit, že Váš obchod má výhodnou polohu ve frekventované ulici, pěší zóně nebo v obchodním centru, aby byl na očích mnoha lidí. To zvyšuje pravděpodobnost, že někdo přijde do Vašeho obchodu, ale není to zaručeno.

Jak přinutíte potencionálního zákazníka, aby vešel do obchodu? Veronika se při podnikání drží sloganu "Chceš úspěch? Buď jedinečný a jiný ". Přetvořila svůj obchod tak, že je těžké si ho nevšimnout a upoutá každý jeden pohled. Nic šílené a přehnané. Vizuál nenudí, nepůsobí komerčně a je maximálně jedinečný, moderní, trendový a stylový. Je zaměřen na určitou cílovou skupinu za dostupné ceny.

Mezi cílové skupiny Veroniky patří dospělí ve věku od 20 do 45 let, kteří se chtějí moderním způsobem obléct za málo peněz. Jakmile je pozornost potenciálních zákazníků upoutána prostřednictvím vhodného výkladu, při vstupu mohou vidět úhledně a jasně definovaný zboží s osobitým designem. Obchod je upraven, stylový v moderních pastelových odstínech, při tom není vůbec přeplněný zbožím.

Veronika Vám prozradí 3 nápady a zajímavé tipy, jak prezentovat prodejné pomocí policových kovových regálů a jak praktickým způsobem správně organizovat sklad zboží.

1. Kovové regály do prodejny pro elegantní a decentní prezentaci oděvů.

V první řadě byste měli znát svůj módní styl, a jaký druh outfitu máte nejraději. Veronika prodává elegantní, moderní oblečení pro slavnosti, jako jsou svatby, speciální narozeniny nebo prostě elegantní zahradní "garden párty" pro muže i ženy. Rozhodla se pověsit své výrobky na šroubové kovové regály. Jsou ideální na výstavu elegantního oblečení ve výlohách a za pomoci dobrého osvětlení zaujmou každého kolem jedoucího zákazníka. Zakoupila regály z e-shopu Majster Regál, které upravila do požadované podoby tak, aby mohla oblečení optimálně zavěsit. Na policové regály namontovali i zrcadla, aby si každý zákazník věděl představit, jak by v daných šatech mohl vypadat.

Doporučujeme i celokovové bezšroubové policové regály, které rychle postavíte, rozeberete a přemístěte. Vysoká flexibilita je zaručena. Nemusíte je používat pouze v obchodě, ale i v domácnosti, protože jsou moderní, estetické a opravdu vhodné i do domácího prostředí. Mají zásuvnou montáž a snadno se přizpůsobí do jakéhokoli prostoru. Výborné pro odložení oblečení.

2. Čisté prostředí, čistá plocha a čistý sklad.

Abyste mohli jednoduše a rychle doplňovat zásoby do skladu, je důležité, abyste ve skladu udržovali pořádek, abyste se vyhnuli problémům. Za tímto účelem systematizovala a uspořádala oblečení, uložila ho do plastových krabic a krabic na kovové regály s HDF policemi. Nejprodávanější zboží, který musí nejvíce doplňovat, byl pro ni nastaven do pohodlné výšky, aby se k němu mohla přímo dostat.

3. Prezentační pulty a stoly.

Abyste efektivně splnili všechny uvedené body, musíte připravit prezentační pulty a stoly, které jsou využívány především pro nové zboží, nebo změnu sortimentu v závislosti na ročním období. V tomto případě využívá Veronika bezšroubové kovové regály s HDF policí s technologií RIVET v zinkové barvě, které lze rozdělit na dva pracovní stoly. Jsou robustní, silné a oproti klasickým stolům vytvářejí skladový prostor v jeho nižších policích. Veronika připevnila na dámské stoly růžový a na pánské modrý pastelový panel, který je jednoduše rozlišuje.


Šroubové a Veronika


Doufáme, že Vás náš blog inspiroval a že Váš obchod zkrášlete s našimi regály do obchodu.


Pokud máte naplánovaný nový projekt a potřebujete krásné a kvalitní možnosti ukládání, dejte nám vědět. Náš profesionální zákaznický servis Vám s radostí pomůže. Kontaktujte nás a využijte naše množstevní slevy a bezplatné doručení regálů! V našem e-shopu také najdete regály vhodné do Vaší garáže, do spíže, do sklepa nebo paletové regály do Vášeho skladu.

Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na Facebooku, Instagramu LinkedIne.