0%

Vážení zákazníci. Prázdniny pomalu končí a začíná školní rok. Tato doba může být také úzce spojena s uklízením, skladováním a přípravou do novího roka. Kovové regály s kovovými policemi nebo regálmi s dřevotřískou od firmy Majster Regál Vám mohou také velice pomoct.

První září je za rohem a naše děti se již připravují na školu. Učebnice, knihy, skripty nebo jiné vzdělávací nástroje je třeba pečlivě uložit ve Vaši domácnosti. Vaše oblíbené knihy a jiné položky pro domácnost by taky neměly být jen tak pohozené ve vašem domě nebo bytě. Pro mnoo lidí sou skříně a dřevěné police standard, ale podle nejnovějších trendů jsou taky velmi populární kovové regály. A zejména dekoratívní regály, které u nás najdete za skvělé ceny. Nejvhodnější regály pro domácnost jsou z kategorie bezšroubové kovové regály s L nebo T profilem. Tyto police regály jsou designovým prvkem, při kterém se nemusíte za nic stydět. Jsou elegantní, mají rychlou konstrukci a modrá barva s policemi ze zinku jsou skvělá kombinace. Jejich kapacita 200 kg na polici nabízí vysoké rezervy.

 

kovovy-regal-zpet-do-skoly

 

 

Regály v prostředí školy

 

Školy jsou znovu otevřeny a kovové regály naleznou svou použitelnost i zde. Kovové regály ve školách jsou používány zejména v chemických laboratořích, archivech, skladech s učebními pomůckámi, odborných učebnách nebo v skladech s náčiním pro tělesnou výchovu. Regály z každé kategórie z naší ponuky se dají využit v celém areáli školy.

V chemických laboratořích a učebnách fyziky bychom vám určitě doporučili celokovové zasúvací regály profilu L a profilu T a celokovové šroubové regály. Regály jsou kompletně kovové stejně jako jejich police. Chemické nádoby nebo různé předměty by ich neměly nijak vážně poškodit. Snadno se čistí a jejich údržba je jednoduchá. Pozinkované police chrání regály před korozí a vážnějšími mechanickými poškozením. Jsou cenově dostupné a mohou se přizpůsobit téměř jakémukoliv prostoru.

Do jiných školních prostorů můžete použít jakékoliv kovové regály,k Majster Regal nabízí. Napríklad do archivu jsou vhodné zasúvací celokovové regály profilu L a T, do skladu těžších učebních pomůcek, nebo tělocvičny jsou vhodné bezšroubové kovové regály s dřevotŕískouvou policí, Které mají zátěž na polici od 175 kg do 300 kg. Pro tí nejtezší předměty sou tu pro Vás regály z kategorie PROFESSIONAL, které mají zátěž až 1 tonu na polici. Pro náročnější projekty je to správná volba.

Je teprve na samotných školách, které regály jsou najvíc vyhovujíci pro ich potřeby. Je čeho vybírat.

Regály vhodné pro knihovnu

 

Po příchodu nového školního roku následuje také příliv studentů do městských nebo školních knihoven. Knihy musí být skladovány vhodným způsobem podle různých parametrů a i na to jsou určeny naše kovové regály. Je důležité, aby regály odolávaly dokonce vyššímu zatížení knih a aby jejich manipulace byla jednoduchá. A to regály z naší dílny hravě splňují.

V knihovnách bychom použili celokovové regály profilu L nebo T. Jejich montáž je rychlá, bezproblémová a manipulace jednoduchá. Regály lze snadno demontovat a opět poskládat bez problémů a poškození jeho součástí. Mezi největší výhody patří rozšíření T profilů o přídavní moduly, které šetří peníze a vytvářejí dlouhou řadu regálových systémů. T a L profily lze kombinovat a možnosti jsou opravdu skvělé. Je na Vás, jakou volbu si vyberete.

Každý nový školní rok nám otevírá spoustu nových příležitostí. Majster Regál by chtěl být jednou z nich a doufáme, že vám poskytneme dobré tipy, jak začít nový školní rok s našimi regály.

Váš Majster Regál.

Comment icon Comment