0%

Přestože je interiér útočištěm a bezpečným místem pro každého z nás, jednou z nejvíce dezorganizovanou místností v domě je právě dětský pokoj. S rozumným a kreativním přístupem však můžete vytvořit pohodlný úložný systém pro všechny věci vašeho dítěte i zde. Vytvořit a udržet pořádek s originálním regálovým systémem je přece velmi jednoduché.

Jak začít a jaký postup či materiál si zvolit, to vše si povíme v našem článku. Mistr regálů má pro vás hned několik inspirujících řešení a návrhů.

1_regal-do-detskeho-pokoje-bily


Na začátek se zbavte nepotřebných věcí

Ať už využíváte úložný systém od úplného začátku nebo chcete pomocí vhodných regálů reorganizovat stávající způsob života vašich dětí, první věc, kterou musíte udělat, je úplná revize všech dostupných dětských věcí. Časem děti přece rostou a mění se nejen jejich fyzický vzhled, ale i vnímání, záliby a názory. V důsledku toho se prostor dětského pokoje může velmi rychle zaplnit množstvím nepotřebných a nevyužitých věcí.

Jde o oblečení, ze kterého dítě vyrostlo, nebo opotřebené, rozbité a nudné hračky, nespárované ponožky a jiné věci, které byly mimo pozornost déle než 1 rok. Nemusíte je všechny automaticky vyhazovat, protože mohou ještě udělat radost někomu jinému. Pak se pusťte do třídění toho, co vám zbylo.

Nezapomeňte zapojit do procesu i dítě a vysvětlete mu, že jeho úkolem je zodpovídat za skladovací prostory a udržovat věci na správném místě, pokud se nepoužívají. Čím dříve s takovým výchovným přístupem začnete, tím dříve si dítě osvojí zvyk udržovat pořádek. Pomoci mu v tom ale můžete také výběrem pěkných regálů do dětského pokoje.


Vyberte správný, pevný a bezpečný úložný systém

V žádném jiném prostoru není bezpečnost tak důležitá, jako v dětském pokoji. O jeho vytvoření se musíte postarat nejen výběrem kvalitních materiálů, ale i vhodným rozmístěním zvolených úložných a skladovacích systémů.

Každá jedna část dětského pokoje má přece svůj účel, proto dbejte na to, aby mělo vaše dítě při jejich využití dostatečný prostor na pohyb. Regály na hračky. se o vytvoření optimálních podmínek postarají nejlépe, protože hloubka jejich polic dosahuje maximálně 30 cm, což není žádný velký zásah do prostoru.

Bezpečnost takových speciálních dětských regálů je navíc zajištěna i typem pevné konstrukce a montáží na stěnu. Šroubový regálový systém zajistí, aby byl regál vždy pevný a pro využití prostoru dětského pokoje na hru i bezpečný.


2_regal-do-detskeho-pokoje-ruzovy

Zvolte design, který děti zaujme

Okolí, ve kterém se pohybujeme a trávíme více než 90 % svého času, vnímáme zrakem. Prostřednictvím vhodně zvoleného designu a použitých materiálů si tak navozujeme atmosféru, která v nás vyvolává různé pocity. Psychologický význam barev je přece důležitý. U dětí je takové vnímání mnohem intenzivnější, a proto je důležité na zařízení a organizaci úložného prostoru dětského pokoje dbát ještě více. Pokud si ale myslíte, žekovové regály ssvou jednoduchostí těmto podmínkám moc nevyhovují, po seznámení se s širokou nabídkou regálů do dětského pokoje svůj názor velmi rychle změníte.

Překvapí vás nejen vzdušnost a povrchová úprava těchto šroubových regálů, díky čemuž se dobře udržují v čistotě a jsou ideální pro použití do pokojů dětí trpících alergiemi, ale i barevné provedení tohoto skladovacího systému. Růžové, modré, fialové nebo zelené odstíny zvyšují atraktivnost regálů a jejich využití v prostoru, který by měl hýřit těmi nejkrásnějšími barvami.

Tak se o tom přesvědčte a vhodné regály do dětského pokoje s Mistrem regálů a jeho konfigurátorem vyberte. Je to opravdu jednoduché, rychlé a cenově výhodné řešení s charakterem té nejvyšší kvality, protože naše regály mají i certifikát.

V e-shopu Majster Regál najdete regály do spíže či sklepa, ale také regály na pneumatiky. Neváhejte použít náš konfigurátor na kovové regály, nebo přejděte přímo na kategorii pro regály na hračky, do dětského pokoje nebo do koupelny.

Chcete vědět více o novinkách ze světa policových kovových regálů? Sledujte nás na Facebooku, Instagramu a Linkedine.