0%

"Je úžasné, když se spojí práce a vášeň a Majster Regál mi pomohl splnit tento sen." Alex M. (33 let), bývalý daňový poradce a podnikatel ve fitness oblasti.

Vlastníte posilovnu nebo si ji plánujete v budoucnu otevřít? Možná Vás bude motivovat příběh Alexa M. Vyprávěl nám o jeho cestě v podnikání, na které jsme mu pomohli i my, Majster Regál. Alex má 33 let a jeho největší vášní je sport. Alex byl vždy sportovní typ, už jako malý chlapec hrával hokej nebo fotbal a ve věku 20 let se během studia poprvé dostal do kontaktu s fitness. Začalo se to pravidelnými tréninky na strojích, postupem času přešel na crossfit. Jeho zájem o zdravou výživu a nabírání svalů neustále rostl, a proto začal pracovat na trenérských licencích ještě jako student. Po ukončení studia pracoval nějaký čas jako daňový poradce a vedle toho jako osobní trenér. Už tehdy mu však bylo jasné, že se až do konce života nechce živit jako daňový poradce, ale chtěl by se plně věnovat své vášni. Proto si posledních pár let vždy odkládal část peněz bokem, aby si jednou mohl splnit své profesní sny. Po oslavě jeho 33. narozenin nadešel ten správný čas. Jeho kolega ho upozornil na volné skladové prostory k pronájmu. Alex se této příležitosti chopil a řekl si: "Teď nebo nikdy!". Sklad si pronajal za výhodnou cenu a už měl i jasnou představu o jeho zařízení. V zadní části haly by byla tělocvična s běžným vybavením a v přední části chtěl postavit crossfitové oddělení. Obě části haly by měly být rozděleny kruhovou recepcí uprostřed.

"Prostě jsem nebyl spokojen s nabídkou regálových systémů na trhu. Každý regál, který jsem našel, měl sice požadovanou nosnost, ale jeho design se do mého konceptu nehodil. Nenašla se správná nabídka, dokud jsem na LinkedIn nenatrafil na reklamu na Majster Regál. "

Téměř celý rok Alex spolu s řemeslníky, přáteli a rodinou přestavoval halu na své vysněné fitness. Všechno bylo připraveno a z větší části i zařízené. Stroje nainstalovány, další příslušenství připravené, objednané výživové doplňky už na cestě. Zůstávaly dva týdny do otevření. Nyní už chybělo jen několik skladovacích regálů na výživové produkty, reklamní předměty, ručníky a menší cvičební pomůcky. Vlastně chtěl narychlo sehnat několik šikovných regálů, ale ukázalo se, že to bylo komplikovanější, než očekával. Buď police neunesli požadovanou zátěž nebo design regálů nezapadal do jeho koncepce. Na vystavení svých výrobků potřeboval něco, co by upoutalo pozornost a na tréninkové vybavení zase něco robustní, co by vydrželo váhu těžkých medicimbaly a boxovacích pytlů. Našel si nějaké stránky, které mu doporučili přátelé, ale musel kromě ceny regálů počítat i s vysokými náklady na jejich doručení. Bylo to zoufalé, dokud večer náhodou neobjevil reklamu Majster regál na LinkedIn. Zanechal tam své údaje a následující den se mu ozvali.

blog-master-regale

"V rozhovoru s Majster Regál jsem se cítil velmi fajn, protože zákaznický servis byl ochoten odpovědět na všechny mé otázky, poslat návrhy regálů a byl také velmi milý."

Náš zákaznický servis dostal od Alexa poptávku a okamžitě ho kontaktoval. Byl krátce před otevřením jeho podniku a musel rychle najít řešení.

Alex nám vyprávěl o svých zkušenostech s jinými prodejci i o tom, že potřebuje profesionální regály, ale nemůže si dovolit zaplatit žádné další přepravní náklady. My v Majster Regál jsme ho ujistili, že s našimi regálovými systémy mu nevzniknou žádné další náklady. Kromě toho může těžit z našeho štědrého slevového systému. To ho přesvědčilo a spolu s ním jsme naplánovali chybějící regály pro jeho projekt.

Alexovo fitness centrum má otevřený a moderní design, proto jsme mu navrhli následující skladové regály. Recepce uprostřed by měla být rozdělena pomocí 3 moderních šroubových regálů. Spodní část regálu by sloužila k ukládání pořadačů s přihláškami, ve střední části najdou své místo ručníky, klíče, lahve s logem a zcela nahoře proteinové přípravky.

Na jasné oddělení crossfitovej části od tělocvičny doporučujeme umístit 2 bezšroubové regály s T-profilem napravo a nalevo od recepce. V těchto regálech najdou své místo další produkty jako proteiny nebo sportovní doplňky, jako jsou lana a gumové pásky na cvičení.

Alexovu kancelář jsme zařídili 4 velkými kancelářskými regály.

Napravo od vchodu se nachází hala, kde mají návštěvníci možnost posedět před nebo po tréninku. Pro tuto místnost Majster Regál navrhl použití ocelových regálů, do kterých je možné zabudovat kovový věšák na zavěšení sportovního oblečení.

V neposlední řadě jsme Alexovi představili naši hvězdu všech regálů. Kovový regál "Strong". "Strong" vyniká svou robustností, vysokou nosností a skvělým designem. Kovový regál je ideální pro skladování těžkých boxerských pytlů, činek, medicimbalů a jiných závaží. Alex se hned rozhodl pro tři regály "Strong".

Alex nám prozradil, že otevření fitness dopadlo úspěšně na jednotku. Velmi se tomu těšíme. Gratulujeme Alexovi a přejeme mu hodně štěstí a úspěchů!

Jestliže také plánujete podobný projekt a potřebujete nové, designové a kvalitní skladovací možnosti, dejte nám vědět. Náš kompetentní zákaznický servis Vám poradí a ochotně pomůže. Kontaktujte tým Majster Regál už teď a využijte naše množstevní slevy a dopravu zdarma!