0%

Průmyslový vzhled v domácnosti s kovovými regály

V případě kovových policových regálů je jejich použitelnost přímo spojená z jejich formou, tj designem, který přímo vytvářejí. Na rozdíl od jiných a tradičních typů nábytku, regálové systémy nebyly součástí zažitého mainstreamového designu a stylu. Ale to se naštěstí změnilo. Policové kovové regály podlehli poptávky po užitečném a esteticky působivém nábytku a více již nejsou ošklivým káčátkem celkového dekoru.

Kovové regálové systémy konečně září svým vlastním světlem a nabízejí Vám množství typů pro konkrétní prostory, nové řady produktů, které se neustále vylepšují, nové designérské prvky a kreativní možnosti a různé možnosti povrchové úpravy, přičemž si můžete vybrat ze široké palety barev vhodných do Vašeho interiéru.  

Aby se předešlo dojmu, že místo užitečného nábytku máte doma obchod s potravinami nebo sklad náhradních dílů, je třeba obnovit důstojnost regálu a postavit ho na stejnou úroveň jako ostatní nábytek, kterému se dosud věnovala větší pozornost. Pokud se rozhodnete pro tento krok a dáte kovovým regálem dostatečný prostor vyniknout, objevíte krasy nového, moderního a trendového industriálního stylu. 

Industriální styl vyzařuje mechanický a chladný dojem, ale při správné manipulaci a výběru ideálního regálu ponechává prostor pro teplo a příjemný pocit. Policové regály v moderním průmyslovém stylu působí staticky, pevno, spolehlivě a zejména bezpečně. Nové technologie také brání jakémukoliv úrazu např. pořezáním se. Po naložení běžných věcí v domácnosti působí příjemným útulným dojmem. 

V obchodě Majster Regál Vám nabízíme obrovský výběr regálových systémů, které by se perfektně hodili do místností, kterým chcete dodat závan moderního, průmyslového designu. Ty nejlepší produkty do takového prostoru jsou z určitostí regály řady RIVET s HDF policemi. Kombinují kov se dřevem a patří mezi ty nejlepší regálové systémy vůbec.  

Bez nejmenších pochyb můžeme říct, že dřevo a ocel jsou kombinací, která definuje samotný industriální styl a ve Vašem domově sehraje obrovskou roli pro doladění celkového designu Vašeho prostoru. Naše kovové regály Vám umožní vytvářet pohodlnou atmosféru a budou velmi praktické z důvodu velké plochy odkládacího prostoru. 

Je to nábytek s jednoduchým designem, který je zároveň všestranný. Tímto způsobem můžeme policové regály kombinovat s jinými kousky nábytku různého stylu, abychom dosáhli harmonickou a vyváženou kombinaci v prostředí našeho domova. Rovné a hladké horizontální police dokonale zapadají do tohoto typu nábytku a otevírají širokou škálu kombinací s jinými tvary a barvami.

Barva, která dokonale ladí s jakýmkoli prvkem v prostoru je antracitová šedá, která se pod určitým úhlem mění na černou. Pokud si zvolíte zinkovou povrchovou úpravu, můžete počítat s odolností vůči korozi, avšak je vhodná spíše do průmyslově zařízené místnosti. Řada produktů Rivet nabízí obě možnosti, aby si každý zákazník mohl vybrat podle vlastní potřeby.

Garage 45, bezšroubový RIVET systém s HDF policí, 180x120x45cm

Na závěr bychom Vám rádi řekli o dřevě v kovových regálových systémech. Jsme si vědomi, že nejoblíbenější je obecně přírodní tmavé dřevo. Používáme však dřevovláknité desky HDF. Proč? Věříme, že je to nejuniverzálnější možnost pro naše produkty. HDF police se dají jednoduše nalakovat a natřít barvou, abyste je mohli přizpůsobit zbytku nábytku v obývacím pokoji. Zkušenosti nás naučily, že kombinace dřevin různých tónů může vést k selhání dekorace, která by měla být absolutně harmonická a dokonalá. Z tohoto důvodu se nabízet police neutrální barvy dřeva. 

Rádi vám pomůžeme při výběru dekorace pro váš domov a doufáme, že tento jednoduchý blog byl pro Vás užitečný. Stále Vás nepřesvědčil náš populární řadu regálů Rivet? Neváhejte a vyzkoušejte jeden z těchto regálů:

RIVET STABIL:

Zinek: https://www.majster-regal.cz/bezsroubovy-rivet-system-s-hdf-polici-180x90x45cm-5-polic-300-kg-na-polici-zinek.html 

Antracitová sivá: https://www.majster-regal.cz/bezsroubovy-rivet-system-s-hdf-polici-180x75x35cm-5-polic-150kg-na-polici-antracit.html 

Ještě stále váháte nad výběrem toho správného regálu pro vás? Vyzkoušejte náš konfigurátor na regály, nebo si vyberte jednu z kategorií regálů které máme v naší nabídce. Jedny z nejoblíbenějších jsou regály do garáže, vhodné i na pneumatiky, či regály určené do sklepa, nebo do dětského pokoje na hračky. Také nezapomeňte, že máme i skvělé regály do dílny, spíže, či skladu.