0%

Rok 2020 se blíží ke svému konci a my doufáme, že začne hezčí období plné naděje a radosti. Ještě jednou se vám chceme za tým e-shopu Majster Regál poděkovat. Děkujeme Vám, že jste si vybrali naše produkty pro ukládání všech Vašich předmětů, vzpomínek, koníčků a projektů. Věříme, že vy - naši zákazníci, kteří jste osobně vyzkoušeli naše produkty, jste byli spokojeni a při rozhodování o koupi jednoho z regálových systémů zvolíte opět nás. Proto jsme připravili žebříček našich nejprodávanějších produktů za poslední rok. Více se dočtete v následujících řádcích tohoto blogu.

Rok 2020 se chýlí ke konci, a proto jsme se v Majster Regál rozhodli udělat žebříček nejprodávanějších kovových policových regálů za posledních 12 měsíců. Naše produkty velmi dobře známe, ale co se týče jejich charakteristiky a odlišností, jste to Vy, naši zákazníci, kteří je pravidelně zkoušejí a testují. Ukazujete nám naše největší nedostatky, ale i všechny pozitivní aspekty našich regálů, servisu a také designu web stránky. Vybíráte, hodnotíte a doporučujete naše policové regály a z tohoto důvodu věříme, že jste našim nejdůvěryhodnějším zrcadlem a komunikačním nástrojem.

Tímto způsobem Vám dnes přinášíme seznam nejprodávanějších produktů s jediným cílem - usnadnit budoucím zákazníkům rozhodnutí o budoucí koupi.

 

TOP 4:

4/ Začneme od čtvrtého nejprodávanějšího produktu, který Vás zákazníků okouzlil kvalitou, cenou a modularitou: Šroubový celokovový regál.

Šroubové kovové regály nepochybně vynikají svou jednoduchostí. Jedná se o 100% kovovou konstrukci, která udrží zatížení od 80 - 100 kg na jednu polici, v závislosti na zvoleném modelu a rovnoměrného rozložení. Jeho montáž pomocí šroubů je jednoduchá a rychlá, navíc jsou police výškově nastavitelné podle potřeb uživatele. Tento výrobek má dekorativní povrchovou úpravu, která se snadno čistí, a je nabízen v provedení pozinkovaný nebo lakovaný v pastelových barvách. Dá se říci, že je ideální pro úklid a skladování všech druhů předmětů v domácnosti, spíži, dílně, v obchodě, kanceláři a v menším skladu. Stále nejste přesvědčeni? Zde je odkaz na produkt:

1-sroubove-kovove-regaly-2020-bestseller

1-sroubove-kovove-regaly-2020-bestseller

3/ Na třetím místě, je celokovový regál RIVET se drátěnou policí, který všichni z našeho týmu opravdu milujeme.

Jedná se o policový celokovový regál s vysokou stabilitou a zatížením na jednu polici 300-400 kg v závislosti na konkrétním typu a rozměru regálu. Vyniká dvěma výraznými vlastnostmi: má velmi jednoduchou montáž bez šroubů pomocí nové technologie kotvení pomocí nýtů (Rivet Technology System); na druhé straně je vyroben kompletně z kovu a verze v zinkové povrchové úpravě je vysoce odolná vůči korozi. Tím pádem je odolný vůči vlhkosti, což z něj dělá kovový regál vysoké kvality. Je vhodný pro venkovní použití v exteriéru, protože prokazatelně odolává extrémním povětrnostním podmínkám. Důrazně ho doporučujeme na skladování sudů a nápojů v pohostinských podnicích. Je také velmi vhodný pro skladování chemických nebo olejových výrobků v průmyslovém prostředí. Jeho konstrukce umožňuje rozložení na dva pracovní stoly, což je vynikající řešení pro dílny.Drátěný Rivet systém je jeden z našich nejoblíbenějších skladovacích systémů a mezi zákazníky je to jeden z nejčastějších výběrů ze všech regálových systémů. Více se dozvíte zde:

2-bezsroubovy-kovove-regaly-rivet-system-s-dratenou-polici-2020-bestseller

2-bezsroubovy-kovove-regaly-rivet-system-s-dratenou-polici-2020-bestseller

2/ Druhé místo, patří velmi populárnímu produktu RIVET s HDF policí. Ideální kovový regálový systém do garáže. Produkt se stal velkým hitem, jakmile jsme ho před dvěma lety uvedli na trh. Kombinace stability, kvality a konstrukce byla zákazníkům nadmíru sympatická a proto se tento produkt dostal na ty nejvyšší příčky prodeje i v roce 2020.

Podobně jako předchozí produkt, jde o policový kovový regál s vysokou nosností, která unese až 400 kg na polici. Má jednoduchou bezšroubovou montáž, kterou zvládnete za několik minut za pomoci Rivet technologie. Skládá se z kovové konstrukce a 5 mm hrubých dřevěných HDF polic (dřevovláknité desky s vysokou hustotou), které jsou odolnější vůči vlhkosti, mají jednoduchou údržbu a velmi snadno se dají čistit. Rivet regálový systém je ideální pro ukládání a organizování všech druhů předmětů v suterénech, garážích, dřevozpracujících dílnách, skladech, pracovnách, průmyslech a jiných podnicích. Regál lze rozložit na dva pracovní stoly. Výhoda těchto kovových regálových systémů je možnost kombinace s rohovým kovovým regálem, který patří mezi naše nejnovější a nejzajímavější produkty. Společně tvoří Corner Pack, který tvoří rohový regál a 2 bezšroubové kovové regály Rivet s HDF policí za výhodnou cenu. Tímto způsobem Vaše garáž neztratí ani centimetr svého prostoru. Neváhejte se podívat na tento populární produkt, klikněte na odkaz:

Samotný regálový systém:

3-bezsroubovy-kovovy-regal-rivet-s-drevenou-hdf-polici-2020-bestseller

3-bezsroubovy-kovovy-regal-rivet-s-drevenou-hdf-polici-2020-bestseller

Corner Pack:

4-corner-pack-bezsroubovy-rivet-system-s-hdf-polici-antracitova-farba-zlozeny-2020-bestseller

4-corner-pack-bezsroubovy-rivet-system-s-hdf-polici-antracitova-farba-zlozeny-2020-bestseller

1/ Na prvním místě, za rok 2020 se umístil jeden z nejtradičnějších produktů střední třídy -bezšroubový kovový regál s HDF policí. Je to nepopiratelně nejprodávanější produkt nejen na našem e-shopu, ale v celém online prostoru a tradičním obchodě. Ptáte se proč právě tento, na pohled obyčejný produkt, je na čele prodeje?

Je to starší bratr bezšroubového Rivet systému, který se umístil na druhém místě. Je to bezšroubový systém, který využívá pro uchycení komponentu jednoduchý výsek ve tvaru motýla. Má kovovou konstrukci a dřevěnou HDF polici tloušťky 5 mm. Dokáže unést až 400 kg na jednu polici v závislosti na konkrétním produktu. Také se může rozložit na dva pracovní stoly. Má modrou lakovanou nebo zinkovou povrchovou úpravu, která je odolná vůči korozi. Police můžete postavit do jakékoliv výšky regálu, avšak první police od spodku musí být v maximální výšce 20 cm od země. Policový systém je vhodný do skladu, garáže, sklepu, dílny a fabriky. Je to ideální poměr ceny a kvality. Pokud objednáte bezšroubový kovový regál s HDF policí, zaručeně budete spokojen. Splňuje všechny požadavky pro střední třídu regálových systémů. Pokud chcete vědět více o nejprodávanějšímu regálu na našem e-shopu, klikněte sem:

5-bezsroubovy-kovovy-regal-s-hdf-polici-modra-farba-2020-bestseller

5-bezsroubovy-kovovy-regal-s-hdf-polici-modra-farba-2020-bestseller

Pokud hledáte regály pro konkrétní místo ve vaší domácnosti, ve sklepě, garáži, spíži, dílně nebo na pneumatiky či na boty, neváhejte použít náš konfigurátor na regály.

Jménem členů internetového obchodu Majster Regál doufáme, že byl pro Vás tento blog zajímavý a zejména nápomocný. V případě, že máte zájem o některý ze zmíněných kovových regálů, neváhejte a navštivte náš e-shop, případně kontaktujte náš zákaznický servis. Přejeme Vám do nového roku jen to nejlepší a hlavně, ať Vám zdraví a naše regály dobře slouží.