0%

kovové-regály-zahrady

 

 

Ano je to tak. Podzim je tu. Ať chceme, či ne, čeká nás něco, co si nikdo z nás po slunečním létě nepřál, špatné a deštivé počasí.

Všude kolem nás vidíme mnoho příspěvků o tom, jak se třeba připravit na zimní období v našich interiérech. Ale co příprava venku, v našich exteriérech? Zejména naše zahrady, které nám denně způsobovaly radost během slunečných dnů.

Také si řekneme, jak můžeme využívat kovové regály, kovové police a to z různých kategorií, jako jsou celokovové regálové systémy, či regály s dřevotřískovou policí. Bude už jen na Vás, které z nich Vám budou více vyhovovat.

Pokud jste z těch lidí, co si myslí, že Váš zahradnický nábytek a nářadí nepotřebují speciální péči, tak jste na velkém omylu.

Rádi bychom Vám poskytli několik tipů a triků, jak se postarat o Vaši "rajskou" zahradu. Díky našim radám si můžete užívat práce na Vaší zahrádce daleko více, než kdykoliv předtím..

 

Máme dostatek prostoru?

První krok je jasný. Je třeba se objektivně podívat na Vaši zahradu. Je nutné si poměřit, vypočítat, případně naplánovat prostor, který lze využívat, počet nábytku, nebo nářadí, které musíme uskladnit a stejně jejich rozměry a materiál, ze kterého jsou zhotoveny.

Než začneme s tvrdou prací a pohybovat s nábytkem a nářadím z jednoho místa na druhé, musíme si důkladně promyslet, zda máme dostatečně velký prostor na skladování.

Kam a kde? Je zcela jasné, že nejlepším místem pro skladování je Vaše garáž. Pokud patříte mezi šťastlivce a máte svou vlastní garáž, není nad čím uvažovat. Většinou jsou to velké plochy, které jsou chráněny proti vodě a vlhkosti celkově. Zejména díky tomu je garáž nejvhodnějším místem na uskladnění nábytku a nářadí do zahrady.

Pokud nemáte garáž, tak malý sklep, nebo kůlna bude důstojným řešením pro Vaše skladování. Veškerý materiál je izolován a můžete si sami navrhnout rozložení objektů podle Vašich představ a potřeb.

 

Mám prostor, ale jak ho využít?

Je zcela jasné, že žádný nábytek, a nářadí není zhotoveno z úplně stejného materiálu, takže nemůžeme s nimi zacházet a starat se o nábytek stejně. Nicméně jednu věc mají vždy společnou. Ochrana a čištění jsou nezbytné procesy, díky kterým se s nábytkem nemusíme loučit předčasně.

Vyhledejte si, jak se starat o každý nábytek a nářadí různorodého materiálu, který najdete na trhu, či v lokálních obchodech.

Jakmile je vše čisté a suché, musíme vědět, jak vše ochránit před poškozením. Ptáte se jak? Něco opravdu jednoduché, jak je igelit, plastové krytí, či různé jiné pokrývky zabrání pronikání prachu a vlhkosti do Vašeho nábytku a nářadí. Také mohou zabránit před poškozením hmyzem, mrazem a jinými vnějšími vlivy. Pokud je Vaše nářadí malých rozměrů, stačí použít kryté plastové krabice, které jsou uzavřené a ochrání ho před jakýkoli poškozením.

Na podlaze v garáži, nebo sklepích se nachází mnoho prachu a nečistoty. Proto je velmi důležité nepokládat zahradnický nábytek a nářadí přímo na zem.

 

Kde to umístit?

Jako vždy, jedna z nejdůležitějších věcí ve Vašem domově je pořádek. A právě od toho jsou tu kovové regály. Podívejte se na naši nabídku šroubových a bezšroubových regálů, které díky své dokonalé struktuře a stavbě mají vynikající schopnost efektivně uspořádat a třídit objekty a nástroje podle použití, materiálu a velikosti.

Nejlepší způsob, jak kovové regály využít je postavit je vedle sebe na jedné stěně. Proč je nejlepší využít jen jednu stranu prostoru, resp. jednu stěnu? Regály můžeme k sobě spojovat a vytvářet celý regálový komplex. Vše máte na jednom místě a působí to opravdu organizovaně, čistě a účelně.

 

Závěr

kovové-regaly-zahrady

 

Zahrada je rovnocennou součástí každého moderního domova. Letní a slunečné dny si třeba opravdu naplno vychutnávat a jaké místo poskytuje větší relax, jak naše zahrada? A právě proto se ni třeba neustále starat, protože je to místo, které máme všichni tak rádi. Váš Majster na kovové regály

 

Comment icon Comment