0%

Drazí zákazníci, za poslední období jste nás potěšili nejen Vašimi objednávkami, ale i zpětnou komunikací, při které jste nám často poslali fotografie, nápady, tipy, či různé jiné připomínky, díky čemuž jsme mohli náš e-shop neustále zlepšovat a přizpůsobovat právě tím vaším potřebám. Mnozí z Vás hledá kovové police, kovové regály, šroubové regály, bezšroubové regály, regál do sklepa, nebo levné regály a právě u nás budete vždy na tom správném místě.

Mnozí z Vás nám posílali fotky našich / Vašich kovových regálů, jejich všestranné využití, ať už celých regálových systémů, či jen součástí jako jsou kovové police, stojiny atd. Mnozí z Vás souhlasili, abychom použili Vaše fotky na sociálních médiích, čímž jsme i díky Vám inspirovali mnoha zákazníků. Všem zákazníkům nabízíme levné regály s kvalitním zpracováním a zejména vysokou škálou použití. Regály z naší dílny jste použili různé. Někteří z Vás použili regály do sklepa, zahrady, obchodu, garáže, či dokonce i v obchodě s jízdními koly, nebo v posilovně.

Vybrali jsme pro Vás ty nejzajímavější projekty našich zákazníků. Ať se líbí, můžete se inspirovat.

 

 

Regály do obchodu

kovovy-regal-projekt-shop

 

Mnoho našich zákazníků používá naše regály přímo ve svých obchodech, ne jako zboží, ale jako pomůcky pro uskladnění vlastních produktů. Na levé straně obrázku můžete vidět obchod s oblečením našeho spokojeného zákazníka. Šroubové kovové regály mají množství možností a je k nim možné připojovat různé doplňky (jelikož stojiny i kovové police jsou profilované).

 
Právě tuto možnost využil nás zákazník, který vlastní obchod s koly. Naši stojinu, která mu zůstala navíc, použil jako "věšák" na kola, které tímto způsobem mohl zavěsit do prostoru.

 

 

Regály do skladu

kovovy-regal-projekt-sklad

 

Je samozřejmostí, že kovové regály se používají zejména jako skladovací prostředek a různé sklady po celém Česku již zdobí regály od nás. Už jsme zmínili, jak naši zákazníci mohou postavit modulární systém z našich šroubových kovových regálů. Náš zákazník nám ukázal fotku, jak vypadá jeho sklad ještě před naplněním zboží. Naše regály k sobě dokonale pasují a "Neverending" efekt splňují dokonale.

Na pravé straně obrázku můžete vidět regály PROFESSIONAL, které mají opravdu obrovskou zátěž na jednu polici (až jednu tunu) a jsou to ty nejsilnější regály, které máme v ponuke. Regály je ale možné použít i do velkých průmyslových zón, kde se mohou uložit ty nejtěžší komponenty.

Náš e-shop nabízí i mnohé jiné kategorie, které stojí za zmínku, např. regály dekorativní s jedinečným profilem T ale i na regály Professional se zátěží až 350 kg na polici.

Naše regály byly použity iv posilovně a svůj cíl splnili na 100%. Nemusíte se bát pokládat závaží na regály, jejichž nosnost na polici je až 300 kg (ale samozřejmě raději rovnoměrně). Podívejte se sami, jak je majitel fitness centra použil. 

 

kovovy-regal-gym-project

 

 

Regály do sklepa

kovovy-regal-projekt-pivnica

 

Jak můžete vidět, do Vaší sklepa můžete použít regálové systémy z různých kategorií.

Na levé straně fotky můžete vidět celokovové šroubové regály s pozinkovaným povrchem. Mají nosnost 100 kg a tyto regály mají přívlastek jako "levné regály", protože svou cenovkou jsou velmi dobrou a dostupnou volbou. Náš zákazník si vytvořil tzv. modulární systém ze dvou regálů, kde použil kovové police pro uložení prázdných krabic, které zatím nemohl vyhodit. Oba regály jsou k sobě přišroubovány. Tyto regály naleznete zde.

Na pravé straně můžete vidět celokovové zasouvací regály s dřevotřískovou polici v modré barvě, které mají zátěž až do 300 kg. Regály se do sebe snadno zasouvají, takže kromě ochranných rukavic a gumového kladiva nic víc nepotřebujete. Na obrázku můžete vidět, že zákazník regály zatížil kompletně a dřevotřískové police jsou zcela zaplněny. Zátěž regálů této kategorie je dostatečná na to, aby udržela i větší náklad, jak je na obrázku a tak se náš zákazník nemusí ničeho obávat.

 

 

Regály do komory

kovovy-regal-projekt-špajza

 

Stále více a více zákazníků používá naše regály ve své domácnosti a přímo ve své komoře. Není se čemu divit, protože naše regály jsou přizpůsobitelné do jakýchkoliv prostor a nabízíme opravdu široký sortiment rozměrů. Samozřejmě závisí to i od toho, co všechno máte v komoře uloženo a na co přesně regály příp. regále chcete použít. Naši zákazníci si vybrali naše akciové šroubové kovové regály, protože jeho náklad nepřekročil zatížení 100 kg.

Pro odkládání potravinových doplňků použil náš další zákazník bezšroubové kovové regály s dřevotřískovou policí v zinkovém provedení. Jelikož police jsou ze dřeva, nemusíte se bát o znehodnocení Vašich potravin. Kovové regály mají navíc vysokou nosnost. 

 

Regály do záhrady

kovovy-regal-projekt-zahrada

 

Jeden z našich zákazníků použil naše celokovové regály ve svém skladu, ale tím, že vytvořil modulární systém mu zůstalo pár stojin navíc. Jak můžete vidět na obrázku, použil je ve své zahradě jako podpůrné sloupky. Samozřejmě, pokud chcete stojiny použít standardním způsobem, můžete dokoupit extra police a za jejich pomoci vystavět nové regály. Šroubované kovové regály jsou celé se zinku a tím jsou o to více chráněny vůči korozi. Dobrý nápad nemyslíte?

 

Majster Regál CZ funguje krátce, přesto, hlavně díky Vám milí zákazníci, jsme se byli schopni dostat do povědomí lidí a budeme se snažit neustále zlepšovat. A protože si velmi ceníme našich zákazníků, tak Vám nabízíme slevu 5% (ve formě slevového kupónu) pokud nám pošlete fotografii, s tím, jak jste naše regály použili právě Vy a s Vaším souhlasem ji budeme sdílet na sociálních médiích. Akce na kovové regály čeká právě na Vás.

Ďakujeme. Majster Regál!