0%

 

Drazí zákazníci, přicházejí nejkrásnější svátky v roce a Majster Regál by Vám rád popřál šťastné a veselé Vánoce, plné rodinné a pracovní pohody a úspěchů v novém roce.

Vánoce s Majster Regál!

Všem těm, kteří nám projevili důvěru v našich prvních měsících děkujeme a budeme se snažit neustále zlepšovat náš servis, produktové portfolio a komunikaci se zákazníky. Těšíme se na společnou spolupráci a vzájemný obchod v roce 2018. V rámci roku 2018 máme pro Vás, naši zákazníci, připravené různé slevy, akce, či novinky.

Regál jako dárek?

Napadlo Vám někdy, že kovový regál by mohl být ideálním vánočním dárkem? Výhoda regálů z dílny Majster Regál je jejich různorodost, nastavitelnost, přizpůsobitelnost, barevná odlišnost, konstrukce a využitelnost podle prostředí, zatížení či různých nároků zákazníka. Nabízíme nejširší sortiment regálů na trhu a právě pro to není problém vybrat přesně takový regál, který potěší Vašich příbuzných, známých, přátel či rodinu. Také si můžete vybrat regál podle toho, do jaké prostoru jej chcete postavit. Ať už je to Vaše dílna, sklad, garáž, kancelář, obchod, domácnost, koupelna apod.

Vánoce s Majster Regál!

Naše regály jsou vhodné i do dětského pokoje. Máte nepořádek po vašich dětech, nebo vnoučatech? Jednoduchý způsob jak uskladnit hračky, knihy či jiné předměty každodenního použití Vám mohou poskytnout lakované regály s dřevotřískovou policí, které jsou cenově přístupné, obsahují dřevotřískovou polici a jsou nalakované na přijatelnou a příjemnou modrou barvu. Nemusíte se bát, že Vaše dítě přijde k úrazu. Police jsou ze dřeva a uchycené do kovových nosníků, které zabraňují přímému dotyku s ostrou hranou dřeva. Stojiny jsou po krajích uzavřeny, takže je můžete bezpečně chytit do rukou. Samotná montáž je velmi jednoduchá, rychlá a bezpečná (přesto Vám doporučujeme používat ochranné rukavice a gumové kladivo). Při tom všem se nemusíte obávat o stabilitu tohoto kovového regálu. Minimální zátěž bezšroubových kovových regálů s dřevotřískou je 175 kg na jednu polici, při 5 policovém regálu je to 875 kg. A uznejte sami, žádný nepořádek a všechno přehledně uloženo.

Vánoce s Majster Regál!

Bezšroubové kovové regály s dřevotřískou modré barvy se zátěží do 200 kg Vám můžeme směle doporučit. Svým vzhledem působí příjemně a určitě nepokazí výsledný dojem pokoje. Tyto regály najdete na bezšroubové kovové regály s dřevotřískou. Váš Majster Regál.